Få Viaplay Sport for kun 289 kr./md.

Tilbud
Lige nu kan du få Viaplay sport for 289 kr./md....Mere

Lige nu kan du få Viaplay sport for 289 kr./md. Du kan opsige når du har løst. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Prøv Viaplay gratis i 14 dage lige nu.

Tilbud
Som nu bruger kan du helt gratis prøve Viaplay i...Mere

Som nu bruger kan du helt gratis prøve Viaplay i 14dage uden beregning. Tilbudet gælder kun for nye kunder. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Find et af markedets største udvalg af de nyeste film og serier

Er der noget bedre end at nyde en fredag aften med en god film, masser af popcorn og selvfølgelig sodavand en masse? Nej, det tror vi ikke, der er. Det kan dog være svært at finde en god film, og det hører desværre til sjældenhederne, at der vises en ny film på TV, som du ikke har set mindst 117 gange før. Hvem gider egentlig at se The Notebook igen? Heldigvis er der i de senere år kommet snesevis af streamingtjenester til, som har gjort det lettere end nogensinde før at finde lige netop den film eller serie, som skal danne ramme om din hyggelige aften, så du kan få en god start på weekenden. Når snakken falder på streaming af film og serier, er det umuligt ikke at nævne Viaplay, som tilbyder en brugervenlig platform, der er let at navigere rundt på, men vigtigst af alt: et enormt udbud af både nye og ældre film samt alle de populære serier, som din omgangskreds allerede snakker om.

 

Fordelen ved Viaplay over for traditionelt TV er, at du ikke er afhængig af en programplanlægger, der uge efter uge vælger de dårligste film, som du ingen interesse har i at se. Der findes ikke noget værre end at have sat næsen op efter en hyggelig aften sammen med kæresten foran fjernsynet for så at opdage, at der ikke vises noget, som er værd at se. Dette problem kan du som nævnt helt undgå med Viaplay. Her vælger du selv, hvad du har lyst til at se – og hvornår. Det behøves ikke engang at være derhjemme. Så længe du har forbindelse til internettet og en enhed, fx computer, tablet eller smartphone, som er integreret med Viaplay, har du adgang til et kæmpe udvalg af forskellige film og serier, og det er altså dig, som bestemmer, hvad der er på programmet.

 

Romantik, action eller måske noget helt tredje?

 

Elsker du en god film, hvor pigen i sidste ende finder sin drømmefyr, hvilket fejres med et storslået bryllup? Eller er du mere til hårdkogt action med masser af våben, blod og episke slåskampe? Måske leder du efter noget underholdning til de små, mens du laver mad og får gjort rent? Med et abonnement på Viaplay er underholdningen til store og små aldrig mere end få klik væk. Systemet er vanvittigt nemt at gennemskue og bruge, og folkene bag har endda været så betænksomme at opdele de mange film og serier i forskellige genrer, så du bedre kan finde lige den type film, der tiltaler dig. Du finder naturligvis de mest gængse genrer, som aldrig dør, herunder romantik, komedie og action, men også kategorier som klassikere, dokumentar og nordiske film har fundet vej til denne fantastiske platform. Man har sågar dedikeret en hel sektion udelukkende til børnefilm, og udvalget her er ganske imponerende, hvilket ikke kan siges om de tilsvarende service, som ellers findes på markedet.

 

Viaplay gør ligeledes rigtig meget ud af deres sektion for serier, hvor du finder både vaskeægte klassikere samt nye grinebidere. Du finder både de serier, der snakkes om på gymnasier og universiteter landet over, men også de ikoniske serier, vi alle husker og elsker. Det eneste ”dårlige”, vi som sådan kan sige om Viaplay, er, at det er ufatteligt nemt at lade sig opsluge af det store udvalg, og før man ved af det, er der gået flere timer, end man egentlig regnede med. Mener du ikke, at der er noget bedre end at slappe af med en god serie hele dagen, så er Viaplay bestemt noget for dig.

 

Sådan bruger du din rabatkode til Viaplay

 

Det er pærenemt at spare penge på Viaplay. Følg nedenstående guide, hvis du ønsker at benytte din rabatkode:

 

  1. Indledningsvist skal du finde den rabatkode, du ønsker at benytte. Denne finder du selvfølgelig her på rabatbanditten.
  2. Når du har fundet den rabatkode, du ønsker at gøre brug af, skal du blot trykke på knappen ”vis rabatkode” – denne kode kan du bruge på Viaplay.
  3. Herefter skal du finde den film eller det abonnement, du ønsker at købe på Viaplay.
  4. Hvis du ønsker at leje en film, trykker du blot på filmen.
  5. Du vil nu kunne se en grøn knap med teksten ”Bekræft køb” samt det beløb, du skal betale.
  6. Længere nede er det muligt at indtaste din rabatkode og spare penge.
  7. Når du har indtastet din rabatkode, klikker du på ”indløs”.
  8. Kontroller dernæst, at rabatkoden er aktiv.
  9. Tryk på ”Køb nu” for at leje din film.

viaplay rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: Via denne formular

Telefon: 45 100 101

Aftalevilkår

viaplay på facebook viaplay på Twitter