Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Bag om Veromoda.com

Veromoda.com er en del af den store Bestseller-koncern, som også tæller en række brands, som Jack & Jones, Fransa, Only, Pieces samt Selected. Bestseller-koncernen er en verdens omspændende virksomhed, der med et stort spektre af produkter og brands sælger modetøj til hele verden.

Veromoda.com har ikke altid været en del af Bestseller-koncernen og er oprindelig grundlagt af Troels Povlsen i Midtjylland. Ideen til brandet fik han, da han så navnet på en T-shirt og besluttede (heldigvis), at det ville være et godt navn til et brand med modetøj til kvinder.  Veromoda.com blev grundlagt i 1987 og siden har det være moderigtige kvinders foretrukne tøjbrand.

Faktisk var Veromoda.com ét af de første brands til, at danne rammen om den succesfulde koncern Bestseller. I dag er de ét af verdensomspændende og succesfuldt brand, der er familiedrevet med butikker og medarbejdere i hele verden.

Visionerne bag Veromoda.com var, at skabe enkel og stilfuld mode til kvinder, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Hos Veromoda.com er de altid på jagt efter nye spændende styles, der både besidder kvalitet, er moderne og samtidig har overkommelige priser.

Bag bestseller-koncernen finder du meget mere end bare mode og brands. De arbejder også for bæredygtighed. Det betyder kort sagt, at når du handler hos Veromoda.com er du sikker på, at al produktion er foregået under kontrollerede forhold og de kvinder, der syr dit kommende tøj har ordentlige arbejdsforhold.

Find modetøj hos Veromoda.com

Når du skal shoppe tøj, er Veromoda.com det oplagte valg for dig, der elsker mode og samtidig vil købe tøj til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det første du skal gøre, når du lander på Veromoda.com er, at vælge hvilket sprog/land du gerne vil shoppe på.

Vælg Danmark på listen, så får du vist alle produkter på dansk.

Nu ser du som det første et link til de nyeste styles og scroller du længere ned bliver du præsenteret for link til aktuelle kategorier. Det kan f.eks. om foråret være jakker, regnjakker, kjoler, toppe og meget mere.

Desuden kan du også se om der er aktuelle konkurrencer på Veromoda.com, hvor du i skrivende stund f.eks. kan vinde en forårskjole.

Vil du gerne dykke længere ind og lade dig inspirere af de mange produkter på Veromoda.com eller bliver den kategori du leder efter ikke vist på forsiden, finder du 3 små streger i øverste venstre hjørne af siden. Klikker du på den får du vist en menu med alle kategorier, som du finder på Veromoda.com.

De er inddelt efter emner, hvor du først finder highlights, som blandt andet indeholder nyheder, gode tilbud og mest solgte. Herefter finder du ”Shop efter kategori”, hvor du næsten i udtrykkets forstand kan regne ud, at det må være jakker, toppe, jeans, kjoler og så videre.

Derudover finder du også ”Shop pr. kollektion”, hvor du kan se udvalgte kollektioner, som naturligvis også er sæsonaktuelle. Slutteligt kan du vælge ”kampagner”, hvor du blandt andet finder en styleguide, jakkekampagne eller hvad der nu lige er aktuelt af kampagner hos Veromoda.com.

Når du klikker dig ind på en kategori får du vist alle de produkter, der er hos Veromoda.com inden for den pågældende kategori. Der er dog mulighed for, at filtrere din søgning i venstre side af skærmen, hvor du blandt andet kan vælge størrelse, pris og farve. Under enkelte kategorier kan der også være andre faktorer du kan filtrere din søgning på.

Under det enkelte produkt finder du billeder af produktet, mulighed for eventuelt farvevalg samt mulighed for, at vælge størrelse. Derudover finder du også ”Du vil måske også synes om”. Her får du vist nogle lignende produkter, som på grund af din søgning kan have din interesse.

Nederst på siden finder du også direkte link videre til ”Highlights-kategorierne”; Nyheder, tilbud og Mest solgte.

Gør det nemt med App’en

Når du gerne vil shoppe tøj og gøre det nemt og hurtigt kan du gøre det via deres APP. Det giver dig mulighed for, at shoppe tøj i toget, bussen eller bare lige når du sidder og har en ledig stund. Det både nemt, hurtigt og enkelt. Desuden kan du også på APP’en, når du er medlem af Veromoda.com’s kundeklub få unikke tilbud og rabatkoder til Veromoda.com. Deres APP er både tilgængelig hos Android og IOS.

Udover, at benytte APP’en hos Veromoda.com for, at få nyhederne hurtigt, så kan du også følge Veromoda.com på de sociale medier. Du finder Veromoda.com på Facebook, Instagram, Pinterest samt YouTube.

Få rabatkoder i kundeklubben

Når du tilmelder dig kundeklubben hos Veromoda.com får du altid en velkomstrabat i form af en rabatkode til Veromoda.com. Der er naturligvis også en række andre fordele ved, at være medlem af deres kundeklub, for du får også unikke tilbud, informationer om konkurrencer, inspiration til moden samt information omkring nyheder på shoppen.

Kundeservice hos Veromoda.com

Har du brug for hjælp, når du handler hos Veromoda.com, så kan du altid besøge en af butikkerne eller du kan under ”Kontakt os” finde kontaktinformationer til deres kundeservice. Desuden finder du også en række ofte stillede spørgsmål, som måske kan give dig svar på dine spørgsmål. Du kan også finde din nærmeste butik under ”Find butik” i bunden af webshoppen.

Hvad siger kunderne om Veromoda.com

Vil du gerne vide lidt om hvilke produkter, der har været andre kunders foretrukne valg, når de har handlet hos Veromoda.com. Så kan du kigge under ”Mest solgte produkter”. Hvis du derimod gerne vil vide noget om hvilken købsoplevelse andre kunder har haft hos Veromoda.com, så kan du kigge på Trustpilot.com. Her finder du en række anmeldelser til både den danske side, men også de andre landes sider. På den danske side opnår Veromoda.com en samlet rating på 5.1 ud af 10. Du kan selv læse anmeldelserne på Trustpilot.com og danne dit eget indtryk.

Det er også muligt for dig, at give feedback til Veromoda.com. I højre side af skærmen finder du en lille boks, hvor du kan give din feedback til, hvordan du oplever deres webshop. På den måde kan du være med til, at gøre siden både bedre og nemmere for dig som kunde.

Levering og betaling hos Veromoda.com

Når du handler hos Veromoda.com bliver din ordre sendt afsted med GLS eller Post Nord. Din ordre bliver leveret inden for 2-3 hverdage til enten din hjemmeadresse, pakkeboks/butik eller til af butikkerne. Du vælger selv, hvor du vil have din ordre leveret til, når du gennemføre din bestilling hos Veromoda.com.

Betaling hos Veromoda.com kan enten foregår med kredit, via Paypal eller med faktura.  Pengene bliver først trukket på din konto, når din ordre bliver sendt. Har du valgt faktura-betaling, bliver den sendt til din mail og herefter har du 14 dage til, at få den betalt.

Sådan gør du en god handel hos Veromoda.com med rabatkoder

Selvom Veromoda.com sælger modetøj til kvinder til overkommelige priser, så er der faktisk en række muligheder for, at du kan spare endnu flere penge på dit tøj. Du kan vælge, at blive medlem af deres kundeklub, hvor du altid får en mail, når der er gode tilbud, unikke tilbud kun til dig, rabatkoder til Veromoda.com og meget mere. Derudover finder du også altid under ”Udsalg” en lang række produkter til nedsatte priser.

Her på siden kan du også altid finde aktuelle rabatkoder til Veromoda.com.

Det er nemt, at gennemføre en handel hos Veromoda.com – Se her hvordan:

 1. Gå ind på Veromoda.com og vælg Danmark.
 2. Find det tøj du gerne vil have og læg det i kurven.
 3. Når du er færdig med, at shoppe går du til indkøbskurven.
 4. Nu ser du en oversigt over din bestilling.
 5. Lige over det totale beløb finder du ”Jeg vil gerne bruge en kampagnekode”.
 6. Denne vinger du af og indtaster herefter din rabatkode til Veromoda.com.
 7. Tryk på ”Anvend”.
 8. Gå nu til kassen.
 9. Log ind på Veromoda.com eller gå til kassen som gæst.
 10. Indtast dine oplysninger.
 11. Vælg betalings- og leveringsmetode.
 12. Gennemfør din ordre.
 13. Glæd dig til, at du klæde dig i moderigtigt tøj.

veromoda-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: Via denne formular

Telefon: 99 42 19 60 

Nyheder hos VERO MODA

vero-moda på Youtube vero-moda på facebook