Du er lige gået glip af disse Vandreshoppen rabatkoder og tilbud

Spar 30% på Januar udsalg

Tilbud
Lige nu er der stort Januar udsalg hos vandreshoppen. Tilbudende gælder...Mere

Lige nu er der stort Januar udsalg hos vandreshoppen. Tilbudende gælder så længer lager haves. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Altid Gratis fragt hos Vandreshoppen

Tilbud
Når du handler hos Vandreshoppen for du altid gratis fragt....Mere

Når du handler hos Vandreshoppen for du altid gratis fragt. Der er ikke noget mindste køb for at få din ordre gratis leveret. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Prismatch på alle produkter

Tilbud
Når du handler hos vandreshoppen for du prismatch. Det betyder at...Mere

Når du handler hos vandreshoppen for du prismatch. Det betyder at hvis du kan finde varen billigere på en anden .dk butik matcher de prisen. På denne måde er du som forbruger altid sikret den laveste pris. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Alle nødvendige produkter på ét site

På Vandreshoppen.dk finder du alt, hvad hjertet kan begære til en vandretur i det fri. Du finder måske også ting, som du slet ikke anede, var nødvendige Du finder alt fra soveposer og telte til kort og kompas. Du kan altså nemt finde alle nødvendige ting til vandreturen, uden at du behøver at lede internettet tyndt efter det. På Vandreshoppen.dk er det nemt og overskueligt. På fanebladet øverst på siden finder du fanen ”Shoppen”. Herunder finder du alle de forskellige produkttyper og -kategorier. Det er altså meget overskueligt at finde, hvad du har brug for.

Blog på Vandreshoppen.dk

Hvis du interesserer dig for friluftsliv og vandrig, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at lære mere om det, kan du følge med på Vandreshoppen.dk’s blog. Her kan du læse om alt, fra hvordan du pakker din vandrerygsæk, til artikler hvor erfarne frilivsentusiaster fortæller deres spændende historier. Bloggen er spækfyldt med gode råd og guides, der er meget nyttige, hvis du gerne vil lære med om vandring og friluftsliv generelt. Du finder bloggen på Vandreshoppen.dk. Tryk på fanen ”Bloggen”, som du finder i fanebladet øverst på siden.

God service

Du kan ganske gratis blive medlem af kundeklubben på Vandreshoppen.dk. Når du bliver medlem, får du 10 % på dit første køb. Derudover vil du modtage nyhedsmails, der med jævne mellemrum indeholder konkurrencer for kundeklubmedlemmer, specialtilbud og rabatter. Når du bliver medlem af kundeklubben, kan du også komme hurtigere gennem fremtidige bestillinger, fordi du kan gemme nogle af dine oplysninger således, du slipper for at taste det hele ind igen, hver gang du handler på Vandreshoppen.dk.

På Vandreshoppen.dk er der altid gratis fragt. Uanset hvor få penge, du køber for, skal du ikke betale fragt for at få varen leveret. Ikke nok med det, skal du heller ikke betale for returnering af varen, hvis du fortryder køber. Vandreshoppen.dk betaler altså både din fragt og din returnering.

Vandreshoppen.dk tilbyder prismatch, hvilket betyder, at du er garanteret den laveste pris på dine varer. Hvis du finder din vare billigere på en anden webshop, matcher Vandreshoppen.dk prisen således, at du får din vare til tilsvarende lav pris som hos konkurrenten. Det er smart, og det sparer dig for penge.

Miljøvenlig webshop

Vandreshoppen.dk elsker selvsagt naturen – det er trods alt naturen, deres kunder skal vandre i. Derfor har Vandreshoppen.dk igangsat et projekt, der har til formål at gøre virksomheden grønnere og mere miljøvenlig. Vandreshoppen.dk genbruger blandt andet emballage, hvilket ikke blot er godt for miljøet, men det holder også omkostningerne nede – og gør varerne billigere for dig. Du vil derfor for eksempel opleve forskelligt inder-emballage på din rygsæk, hvis du bestiller fra tid til anden.

Sådan bruger du din rabatkode til Vandreshoppen.dk

Vandreshoppen.dk tilbyder produkter til lave priser. Med deres prismatch er du sikker på, at du ikke kan købe varerne billigere på andre webshops. Dog kan du faktisk spare endnu flere penge på din bestilling hos Vandreshoppen.dk ved at bruge en rabatkode. Med en rabatkode opnår du yderligere rabat på de i forvejen lave priser. Her får du en guide til, hvordan du bruger din rabatkode på Vandreshoppen.dk

  1. Find din rabatkode fra Rabatbanditten og kopiér den – den skal du først bruge igen ved checkout.
  2. Shop løs blandt de mange produkter. Tilføj dine varer til kurven.
  3. Når du har fundet de varer, du vil købe, trykker du på kurven i højre hjørne af sitet.
  4. Klik på ”Klik her for at indtaste din kode”
  5. Indsæt din rabatkode i feltet og afslut med ”Anvend kupon”.
  6. Udfyld felterne under ”Faktureringsoplysninger”.
  7. Længere nede på siden finder du din ordreoversigt. Kontroller, at ordren stemmer overens med, hvad du har tilføjet til kurven.
  8. Vælg så din betalingsform og indtast dine betalingsoplysninger.
  9. Accepter handelsbetingelserne.
  10. Afslut ved at klikke på ”Afgiv ordre”.

vandreshoppen rabatkode og kuponkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 41 57 40 40

Handelsbetingelser

Adresse:

Østerled 34
7100 Vejle, Danmark
CVR 36585366

vandreshoppen på facebook vandreshoppen Google-plus vandreshoppen på Twitter