Spar op til 40%, når du booker din ferie tidligt

Tilbud
Hos Vacanceselect kan du drage nytte af en masse fordele,...Mere

Hos Vacanceselect kan du drage nytte af en masse fordele, når du booker sommerferien tidligt. Du bliver garanteret det største udvalg af campingpladser, mens  du sparer op til hele 40% på din sommerferie. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 30% på sommerferien i 2017

Tilbud
Lige nu kan du hos Vacanceselect.com spare helt op til...Mere

Lige nu kan du hos Vacanceselect.com spare helt op til 30% på årets sommerferie. Du kan vælge mellem flere feriepakker, camping og Glamping.

  Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 25% på din ferie hos Vacanceselect

Tilbud
Lige nu kan du spare op til 25% ved bestilling...Mere

Lige nu kan du spare op til 25% ved bestilling af ferie hos Vacanceselect. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Nem handel og hurtig bookning

Hos vacanceselect.dk kan du finde mange forskellige slags ferietyper, hvad enten du er til primitiv camping eller en mere glamourøs form for camping – også kaldet glamping. Hos vacanceselect.dk finder du både camping, familieparker, glamping og større ferieparker med mange forskellige destinationer. Lige meget hvilken form for ferietype du søger til dig og din familie, vil der altså være noget for Jer på deres hjemmeside. Når du booker din ferie hos vacanceselect.dk, er du sikret en nem og hurtig reservation. Med en overskuelig og nem hjemmeside er alt, hvad du skal oplyse din foretrukne ferietype, destinationen og datoerne. Herefter vil en lang række forskellige muligheder dukke op, som dig og din familie frit kan vælge imellem.

Over ti nye destinationer

Vacanceselect.dk gør en dyd ud af at få fat i de bedste og skønneste feriesteder til dig og din familie. Som noget helt nyt har de netop udvidet deres sortiment med over ti nye rejsemål. De nye destinationer er gennemtestet og nøje udvalgt af vacanceselect.dk, så du er sikret den hyggeligste ferie. Rejsearrangøren har et utrolig bredt sortiment af forskellige ferietyper, hvor dig og din familie frit kan vælge imellem alt fra et luksustelt til en hyggelig bungalow. Vacanceselect.dk har noget for alle familiens medlemmer, så ferien bliver præcis, som I havde håbet. Det brede sortiment gør også, at vacanceselect.dk har noget i alle prisklasser alt efter, hvor mange penge I står og vil bruge på den næste ferie.

Book i god tid og spar penge

Det er altid rart at kunne spare nogle penge, især når det handler om ferier til udlandet. Her tilbyder vacanceselect.dk dig og din familie som noget helt specielt helt op til 40 procents rabat, hvis ferien bookes tidligt. Hvis du booker din ferie til næste sommer allerede nu, kan der være mange penge at spare. Fordelen ved at være tidligt ude er også, at I er sikre på at komme på jeres drømmerejse til den destination, som I har set frem til. Vacanceselect.dk tilbyder som en ekstra service, at I kan afbestille eller lave ændringer i jeres bookning senere hen, selvom I foretager jeres bookning nu. Ved at planlægge rejsen i god tid, er I altså både sikret at komme på drømmeferien, men hvor I samtidig har muligheden for at lave ændringer, hvis der skulle opstå ændringer.

vacanceselect-rabatkode

Anmeldelserne tager ikke fejl

En god ide før du køber eller bestiller noget på internettet er at tjekke sidens anmeldelser ud, så du er sikker på, at det er en troværdig og sikker forhandler. På Trustpilot har vacanceselect.dk fået en score på 7,8, hvilket er rigtig flot. Her roses de for deres overskuelige og nemme bestillingsproces, samt deres informative og nemme hjemmeside. vacanceselect.dk kan anbefales, da deres overskuelige hjemmeside gør din bookning nem og hurtig.

Sådan bruger du din rabatkode på vacanceselect.dk

Det er altid rart at kunne spare penge, især når man skal købe en rejse eller et ferieophold. Med rabatkoder fra rabatbanditten kan du spare penge på din næste ferie fra vacanceselect.dk. Nedenfor er en samlet guide til, hvordan du finder og anvender rabatkoderne til din bestilling.

  1. Find rabatkoden til vacanceselect.dk på rabatbanditten
  2. Vælg dine ønskede feriedestination på vacanceselect.dk
  3. Når du har valgt din foretrukne måde at holde ferie på, går du til din bestilling
  4. Her får du en oversigt over, hvad du har valgt
  5. Husk at tjekke, at det er de rette datoer og den rigtige destination, som du har tilføjet til din bestilling
  6. Indløs din rabatkode fra rabatbanditten.dk nederst på siden
  7. Tryk på ’Gå til Bestilling’, hvor beløbet automatisk vil blive justeret
  8. Udfyld de tomme felter med dine oplysninger eller hent dine oplysninger fra tidligere bestillinger
  9. Her vælger du betalingsmetode og oplyser faktureringsoplysninger
  10. Gå videre for at bekræfte dit køb og gennemfør din bestilling.

Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 7873 3001

Åbningstider: Mandag til Fredag: 9.00 – 17.00.

Vilkår og betingelser

vacanceselect på facebook