Du er lige gået glip af disse Urban Winner rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt hos UrbanWinner.dk

Tilbud
Hvis du skal købe cykelhjelm er UrbanWinner.dk et godt sted....Mere

Hvis du skal købe cykelhjelm er UrbanWinner.dk et godt sted. Du for gratis fragt ved køb for over 300Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb bestseller UrbanWinner Classic Black 599 kr.

Tilbud
Du kan købe bestseller cykelhjelmen Clasic Black med mat sort...Mere

Du kan købe bestseller cykelhjelmen Clasic Black med mat sort overflade. Der ler LED lys i nakken og nem magnet lås.

Det er en af de sikreste cykelhjelme på markedet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Historien bag firmaet

UrbanWinner blev startet af Raphael Mercier i 2009, da hans datter kiggede op på sine forældre og kunne konstatere, at han var den eneste, der ikke havde cykelhjelm på. ”Far, hvor er din cykelhjelm henne?”, spurgte hun, og dette blev starten på Raphaels cykelhjelmseventyr. På udkig efter en ny cykelhjelm måtte han nemlig konstatere, at nok var der en del at vælge imellem, men der var langt mellem de fede hjelme. Derfor begyndte han at designe sine egne, hvilket resulterede i, at han i sensommeren 2009 kunne præsentere sin første UrbanWinner-model.

 

Hjelmene fra UrbanWinner er udformet med inspiration fra skaterhjelmen, og den adskiller sig derfor fra den gængse og lettere kiksede cykelhjelm, man ellers ser i gadebilledet. Hjelmene er godkendt til forskellige anvendelsesformer, heriblandt både cykling og skateboarding. I fremstillingsprocessen har der foruden designet været stor fokus på pasformen, da dette er en vigtig del af sikkerheden, og derfor kommer hjelmene også med en lang række individuelle justeringsmuligheder, så du kan få størst mulig sikkerhed og komfort. Desuden har hjelmene både reflekslogoer på for- og bagside, indbygget LED-lys, blød hagepude og deres unikke og patenterede magnetlås, så du aldrig mere får hud i klemme.

 

Firmaløsninger

Som sagt er vi danskere ekstremt glade for at cykle, og jernhesten bliver flittigt brugt til dagligt at transportere os og vores børn mange kilometer frem og tilbage. Det samme gør sig gældende for arbejdspladser, hvor man ofte ser medarbejdere, der ankommer på cykel hver evig eneste dag. Vil du være den gode arbejdsgiver og sætte et fornemt eksempel for dine medarbejdere og omverden, så kan du med fordel benytte en af UrbanWinners firmaløsninger. Dette går i korte træk ud på, at I kan bestille cykelhjelme til hele firmaet med en god portion rabat. Hjelmene kan fås med – f.eks. firmalogo – eller uden tryk og kan bruges til medarbejdergave, merchandise eller noget helt tredje. Med cykelhjelme sender virksomheder et positivt signal til sine interessenter samt omverden, og arbejdsgiveren kan med et firmalogo tilmed få gratis reklame hver evig eneste dag.  

 

Cykelhjelmen – din livsforsikring

Danmark er det land i verden, hvor der er flest cykler i forhold til antal indbyggere, og langt de fleste danskere lærer at cykle helt fra barnsben. Derfor er Danmark, og særligt København, kendt som verdens cykelhovedstad, og det kan vi godt være stolte af – især i en tid, hvor der er så stor fokus på sundhed, bæredygtighed og miljørigtige løsninger. Desværre er det langt fra alle danskere, der bruger cykelhjelm, når de cykler rundt på cykelstierne, og det er derimod en lidt kedelig statistik. Cykelhjelmen kan nemlig forhindre rigtig mange skader, og det er uanset, om du cykler på trafikkerede veje, ned af stejle bakker eller noget helt tredje.

 

Ganske vist er det ikke lovpligtigt at cykle med hjelm, men alle mennesker, voksne som børn, burde gøre det; du kan nemlig risikere at få grimme ar, hjernerystelse, hukommelsestab, permanent hjerneskade og i værste fald dø, hvis du styrter på cykel – også selvom det ikke altid er din egen skyld. Faktisk dræbes op mod 50 cyklister årligt, og mere end 1600 får alvorlige hovedskader, hvoraf næsten 1000 kunne have været forhindret ved brug af cykelhjelm.

Hjelmen er altså mere end bare sikkerhed og komfort – det er en investering i dit liv.

 

Vælg den rette størrelse

For at få det maksimale ud af din cykelhjelm og optimere sikkerhed og komfort, er det vigtigt, at du vælger den rette størrelse og indstiller hjelmen rigtigt.

På hjemmesiden finder du en guide til størrelser samt en vejledning til, hvordan din hjelm skal sidde, og en udspecificeret guide til, hvordan du måler dit hoved helt korrekt. Du kan desuden læse historier og gode råd om cykelhjelme fra eksperter, hvis du mangler det sidste skub.

 

Størrelserne går fra XS til XL, og er du i tvivl om størrelsen på din hjelm, kan du kontakte folkene bag UrbanWinner, som vil guide dig gennem dit valg. Du er naturligvis også velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål til et produkt, din ordre eller andet – ingen problemer er for små.

 

Sådan sparer du penge med en rabatkode til UrbanWinner.dk

Nedenfor har vi lavet en guide til, hvordan du anvender din rabatkode på UrbanWinners webshop:

  1. Find din rabatkode her på siden og kopiér den –  du skal nemlig bruge den senere
  2. Vælg mellem de mange smarte farver og modeller hos UrbanWinner, og tilføj dine varer til din indkøbskurv
  3. Når du er færdig med at shoppe, tryk da på ”KURV” øverst på siden
  4. Her får du en oversigt over dine varer. Indsæt din rabatkode i feltet ”KUPON” til højre og tryk ”ANVEND KUPON”. Rabatten bør fremgå af det samlede beløb
  5. Vælg fragtmetode og ”GÅ TIL KASSEN”
  6. Indtast de påkrævede oplysninger og vælg betalingsform
  7. Vælg ”AFGIV ORDRE”
  8. Indtast dine kreditkortoplysninger og gennemfør købet.

urbanwinner kampagne og rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 52 405 405 (man-tor: 10-16, fre: 10-15)

E-mail: kontakt@urbanwinner.dk

Handelsbetingelser

Adresse:

UrbanWinner
Ny Sognstrupvej 45
7500 Holstebro

urbanwinner på facebook