Du er lige gået glip af disse Urban Outfitters rabatkoder og tilbud

Spar op til 75% hos Urbanoutfitters.com

Tilbud
Det er tid til Mid Season Sale hos Urbanoutfitters.com, så...Mere

Det er tid til Mid Season Sale hos Urbanoutfitters.com, så skynd dig ind og gør et kup. Du kan spare helt op til 75%  på dit næste køb. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 40% på Seasonal offers hos urbanoutfitters.com

Tilbud
Lige nu er der gode tilbud hos urbanoutfitters.com. Du kan spare...Mere

Lige nu er der gode tilbud hos urbanoutfitters.com. Du kan spare 20-30£ på mange vare,  det er op til 40% rabat. Mindre

Se Rabat
100% Succes

En del af noget større

Urbanoutfitters.com er et brand, som er en del af den store engelske koncern URBN, som i dag driver en række andre brands i hele verden. Urbanoutfitters.com startede længe før internettet, som en lille butik i Pennsylvania – Lige over for universitetet. Det var nok ikke helt tilfældigt, at Urbanoutfitters.com startede deres historie dér, for visionen var nemlig dengang i 1970, at være banebrydende og udbyde tøj til mænd og kvinder, accessories samt interiør til boligen, der er moderne og trendy.

Urbanoutfitters.com har siden opstarten i den lille butik været i stor vækst og i dag kan du finde over 200 butikker i England, Canada og Europa.  Samtidig kan du selvfølgelig også besøge webshoppen.

Det er den klare strategi, om at hylde individualismen, er opskriften på Urbanoutfitters.com succes i hele verden.

Find rundt på webshoppen

Det er nemt, at finde frem til det du skal bruge, når du besøger Urbanoutfitters.com. Topmenuen gør det nemt for dig, at navigere rundt i:

 • Tøj til kvinder
 • Tøj til mænd
 • Bolig og gaver
 • Undertøj
 • Udsalg

Sidst, men ikke mindst kan du også klikke dig ind på bloggen og få masser af inspiration til tøj og boligindretning.

Når du klikker på én af de øvrige kategorier får du en række underkategorier, hvor du kan specificere din søgning yderligere. Disse kategorier fungere også som ”drop-down”. Når du er i en underkategori kan du i venstre side af skærmen vælge, at filtrere din søgning, så du kun får vist produkter, som er relevante for dig.

Du kan f.eks. vælge mærke, størrelser og pris, hvis du kigger på tøj.

Når du vil lægge en vare i kurven, så behøver du ikke, at klikke dig ind på produktet. Du kan blot holde musen over det produkt du ønsker at købe, hvor du kan trykke på ”Quick Shop”, vælg evt. farve og størrelse og tilføj til kurven.

Ønsker du mere information, kan du med fordel klikke dig ind på produktet og efterfølgende tilføje det til kurven. Under hvert produkt kan du får også vist andre produkter, som måske kan være interessant for dig. Altså, en slags inspiration, som kan gøre din garderobe eller bolig endnu mere lækker.

Under ”sale” finder du alle de gode tilbud fra Urbanoutfitters.com. De har f.ek.s ”multibuy offfers”, hvor du får ekstra rabat, hvis du køber 2.

Kender du en, som er vild med Urbanoutfitter.com? – Så kan du bestille et gavekort, så kan den du kender glæde sig til at shoppe løs.  Gavekortet kan bruges 1 gang eller du kan vælge, at bruge gavekortet over flere gange. Du kan altid tjekke, hvor meget der er tilbage på dit gavekort.

Du kan også oprette en profil på Urbanoutfitters.com og lave en ønskeliste. På den måde kan du hurtigt finde de vare, som har din interesse. Du kan også dele din ønskeliste med familie og venner. Det er ret snut, for så kan du næsten gætte, hvor din næste gave kommer fra eller også er du heldig, at modtage et gavekort, så du kan shoppe løs.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så har Urbanoutfitters.com en størrelses guide til dig, som du finder under ”payments and delivery”. Så kan du vælge den rette størrelse første gang.

Hvis du gerne vil finde Urbanoutfitters.com og besøge 1 af deres butikker, så kan du nederst på siden trykke på ”Find a store” og finde ud af hvor de mere end 200 butikker er placeret.

Anmeldelser af Urbanoutfitters.com

Man må antage, at når de har over 200 butikker og dertil hørende en webshop, så må der være mange tilfredse kunder, fordi uden kunder ville Urbanoutfitters.com ikke være en succes.  På Trustpilot.dk kan du finde en række anmeldelser af både webshoppen og butikkerne, hvor de score 1,6 i samlet rating.

Hvis du er mere til detaljen om de enkelte produkter kan du finde anmeldelser af de enkelte produkter på Urbanoutfitters.com. Her kan andre kunder give stjerner, når de har købt og afprøvet deres produkt.

Urbanoutfitters.com er hvor du er

Du kan finde Urbanoutfitters.com på de sociale medier, hvor du får information om nye produkter, inspiration til den kommende sæsons mode, gode tilbud og masser viden inden for mode og boligindretning.

Du finder Urbanoutfitters.com på følgende sociale medier:

 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest
 • Twitter
 • YouTube

Du kan selvfølgelig også vælge, at følge med på bloggen, som du finder i topmenuen. Her kan du få masser af inspiration og information om mode og boligindretning.

Slutteligt, så er der jo selvfølgelig også deres nyhedsbrev. Her får du alle informationer omkring nyheder på shoppen, gode tilbud, rabatkoder til Urbanoutfitters.com og meget mere lige ned i indbakken. Så behøver du ikke gå glip af nyhederne.

Har du spørgsmål?

På Urbanoutfitters.com kan du altid få hjælp, når der opstår spørgsmål. Uanset om du har spørgsmål til din ordre og forsendelse eller til produkterne på Urbanoutfitters.com.

Du kan f.eks. kigge under ofte stillede spørgsmål, som du finder nederst på siden eller du kontakte kundeservice via kontaktformularen på siden.

Betaling og forsendelse

Alle priserne på Urbanoutfitters.com er opgivet i Euro og inkl. moms. Du kan betale med de fleste typer af kreditkort samt via Paypal.  Din bank vil automatisk omregne din ordre, således at du forekommer i den rette valuta. De trækker først pengene på din konto, når ordren sendes af sted fra deres lager.

Du kan forvente en leveringstid på 4-5 hverdage og du får fri fragt, når du bestiller for mere end 100 Euro. Du kan i bestillingen vælge mellem en række forskellige leveringsmetoder. Hvis du er fra København eller omegn, så kan du også benytte click & collect. Her vil du kunne afhente din ordre i butikken – Uden leveringsomkostninger.

Du kan altid følge din leveringsstatus under din profil, som du opretter første gang du handler på Urbanoutfitters.com.

Rige muligheder for lave priser

Først og fremmest kan du altid holde øje med Urbanoutfitters.com, når du gerne vil shoppe gode tilbud. Det gør du nemt ved enten, at følge dem på de sociale medier eller ved at modtage nyhedsbrevet. Derudover har Urbanoutfitters.com også forsøgt, at skabe nogle endnu bedre forudsætninger for dig, når du gerne vil spare penge. Er du studerende, så kan du f.eks. tjekke ”Students discount”. Her er der mulighed for, at få rabatkoder til Urbanoutfitters.com, så du som studerende har ekstra gode muligheder for at bevæge dig i den seneste mode eller indretning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er gået glip af en rabatkode til Urbanoutfitters.com, så kan du altid tjekke siden her og finde aktuelle rabatkoder til Urbanoutfitters.com. For at gøre det endnu nemmere har vi også lavet en guide til dig, som viser, hvor nemt det er at gennemføre en ordre hos Urbanoutfitters.com.

 1. Find en rabatkode til Urbanoutfitters.com og gem den
 2. Shop løs og læg alle dine yndlingsvarer i kurven
 3. Når du er færdig, så klikker du på indkøbskurven i højre hjørne af skærmen
 4. Nu ser du en oversigt over din bestilling
 5. Nedenfor får du vist en række relaterede varer, er der noget du har glemt?
 6. I højre side kan du vælge, at gå til check-out eller Paypal
 7. Nu skal du indtaste din mail adresse og efterfølgende dine personlige oplysninger
 8. Vælg leverings- og betalingsmetode og afslut nu din ordre
 9. Nu skal du blot vente 4-5 hverdage på, at få din vare leveret

urbanoutfitters rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: via denne formular

Handelsbetingelser

 

urbanoutfitters på facebook urbanoutfitters på Twitter urbanoutfitters på Youtube