Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Førende indenfor branchen

Nej, ikke endnu, men Uniwatches.dk er godt på vej. Siden opstarten i 2009 har de arbejdet hver dag på, at blive førende inden for branchen.  Uniwatches.dk går kun efter den bedste kvalitet fra nogle af verdens største producenter på markedet.

Shoppen bliver dagligt opdateret med nye produkter, fordi Uniwatches.dk ønsker, at give dig det bedste og største udvalg.

Uniwatches.dk er en 100% danskejet virksomhed, som har opnået E-mærket, hvilket betyder, at det er helt sikkert, at handle hos Uniwatches.dk. Ligesom uniwatches.dk også er en godkendt webshop.

Teamet bag uniwatches.dk har mange års erfaring inden for Detail og online shopping. De ved derfor, hvad det betyder, at kunne skabe en god indkøbsoplevelse for dig, som kunde.

Uniwatches.dk er et CO2 neutral website. Det betyder altså, at de har taget stilling og ønsker at passe på miljøet.

Uniwatches.dk anbefaler altid, at gøre brug af en autoriseret urmager, hvis du mod forventning skulle opleve problemer med dit ur. Du kan altid henvende dig til Uniwatches.dk, som har deres eget servicecenter, hvor en erfaren urmager vil reparere dit ur.  For at undgå skader på dit nye ur, bør du altid læse manualen grundigt inden brug. Det er rigtig ærgerligt at skulle sende et nyt ur til reparation, hvis det kunne være undgået ved gennemlæsning af manual.

Ved køb af ure hos Uniwatches.dk har du altid 2 garanti på din kvalitets ur.

Vælg dit drømmeur

Når vi køber nye ure, så gør vi det ofte fordi vi regner med at have det i mange år. Derfor kan det være en god forretning, at investere i et ur af meget høj kvalitet hos Uniwatches.dk. Selvom vi går efter kvaliteten, så har Uniwatches.dk sørget for, at du kan købe ure til markedets absolutte bedste priser.

At vælge et ur, er ikke bare sådan lige til medmindre du handler på Uniwatches.dk, hvor du kan finde et stort udvalg af ure, der hver især har sit eget formål. Du kan i topmenuen vælge om du leder efter et ur til mænd eller kvinder. I kategorierne får du i venstre side en lodret menu, hvor du kan pejle dig endnu tættere på dit ønske/behov i forhold til dit nye ur. Her nogle af de faktorer du kan skrue på, for at undgå, at sidde og ”bladre” 100-vis produkter igennem:

 • Prisen, som altid kan du justere, så prisen matcher din økonomi
 • Leveringstid, Som en af de få webshops i Danmark (og hele verden, måske), har du mulighed for at vælge, hvor lang tid du kan vente på at modtage dit nye ur.
 • Mærker; vælg mellem over 55 forskellige mærker til både mænd og kvinder på Uniwatches.dk
 • Funktioner; har du brug for et ur med alarm, skal det være vandtæt, stopur eller noget helt 4., så kan du altså få vist ure på Uniwatches.dk, som lever op til dit behov.

Hvis du vil gøre et godt køb og er lidt af en tilbudsjæger, kan du kigge forbi ”Tilbud”, hvor du også kan filtrere din søgning. Med så stort et udvalg, er der også ofte mange fede ure til både mænd og kvinder på tilbud hos Uniwatches.dk.

Eller vil du have de nyeste mærker og ure på markedet, så kig forbi nyhederne i topmenuen. Du kan også se de mest populære mærker længer nede på forsiden, hvis du vil lade dig inspirere af, hvilke ure andre tidligere kunder har købt.  Derudover kan du finde inspiration under nyheder, hvor Uniwatches.dk ofte opdatere med nye trends inden for ur-branchen.

Samlet set finder du over 4.500 forskellige ure, som hver har sine egne kvaliteter og funktioner på Uniwatches.dk.  Du kan derfor også med fordel kigge forbi ”kategorier”, hvor du kan se ure inden for 20 forskellige og nøje udvalgte kategorier.

Følg ur-branchens mode

Ur-moden er lige så dynamisk som briller eller smykker. Moden og tidens trends ændre sig hele tiden og det kan være svært for os forbrugere at følge med i udviklingen. Det er slut nu, for ved at følge Uniwatches.dk på de sociale medier eller nyhedsbrevet, så kan du holde dig opdateret – Helt gratis.

Du kan finde Uniwatches.dk på Facebook, Instagram og YouTube. Her får du også gode råd til, hvordan du passer bedst muligt på dit ur, konkurrencer og tilbud

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet har du også mulighed for at deltage i en løbende konkurrence, hvor der hver måned bliver trukket en vinder blandt alle tilmeldingerne til nyhedsbrevet.

God kundeservice skaber 1000-vis af glade kunder

Siden 2009 har Uniwatches.dk ekspederet 1000-vis af kunder gennem tiden. Tilfælles har alle tidligere kunder, at de ønsker kvalitetsure, der holder til fornuftige priser. Så er der også luft i økonomien til at et ekstra ur.

På Uniwatches.dk’s Trustpilot profil har de samlet en lang række gode anmeldelser. Samlet set scorer Uniwatches.dk hele 9.4 stjerner ud af 10. De bliver blandt belønnet for en overskuelig og nem webshop, hurtige levering og rigtig gode service.

Kunderne elsker Uniwatches.dk, fordi Uniwatches.dk elsker glade kunder. Derfor vil du opleve, hvis du kontakter deres kundeservice, at de vil gå langt for at give dig en ekstraordinær service. Du er altid velkommen til at kontakte på telefon, mail eller direkte via shoppen kontaktformular.  Uniwatches.dk sidder altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, hvis du måtte være i tvivl om, hvilket ur du skal vælge.

Levering og fragt metode

Leveringstiden hos Uniwatches.dk kan variere lidt fra ur til ur. Du kan altid se den estimerede leveringstid ved det enkelte ur. Til gengæld får du altid fri fragt hos Uniwatches.dk. – Uanset mængde og pris.

Efter bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse på mail og når din ordre sendes af sted, så modtager du et Track & Trace nummer, således at du har mulighed for, at spore din ordre.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret og har mulighed for at sende din ordre tilbage til Uniwatches.dk, såfremt du fortryder dit køb, men Uniwatches.dk giver dig yderligere 76 dages fortrydelsesret, hvis ordren altså sendes tilbage i samme stand, som ved modtagelse. I alt har 90 dages returret hos Uniwatches.dk

Prismatch og betaling

Uniwatches.dk udsteder prismatch og uanset om du allerede har bestilt dit nye ur eller om du blot går i overvejelserne, så vil Uniwatches.dk udstede prismatch og enten nedsætte prisen på det pågældende ur eller betale differencen tilbage til dig.

Alle priserne på Uniwatches.dk er inklusiv moms og angivet i Danske kroner og pengene vil først blive trukket på dit kort, når din ordre bliver sendt af sted.

Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express. Derudover kan du også benytte fakturabetaling med mulighed for afbetaling samt betaling via Paypal.

Brug rabatkoder til Uniwatches.dk

Selvom Uniwatches.dk udsteder prisgaranti og tilbyder de skarpeste priser, så vil vi alle gerne gøre en endnu bedre handel. Det kan du gøre ved, at bruge rabatkoder til Uniwatches.dk, som du kan finde her på rabatbanditten.dk.  Du kan gøre brug af din rabatkode til Uniwatches.dk ved at følge den vejledning vi har lavet til dig.

 1. Find din rabatkode til Uniwatches.dk længere oppe på denne side.
 2. Gem din rabatkode
 3. Gå ind på Uniwatches.dk og find dit drømme-ur
 4. Læg det i kurven
 5. Gå til din indkøbskurv
 6. Nu kan du se din bestillingsoversigt
 7. Tryk nu på ”Gå til kassen”
 8. Nu kan du indtaste din rabatkode til Uniwatches.dk
 9. Nedenunder indtaster du dine personlige oplysninger
 10. Under dine oplysninger har du mulighed for, at sende en note med din ordre til Uniwatches.dk
 11. Accepter handelsbetingelserne
 12. Tryk nu på ”Gå til betaling”
 13. Nu skal du indtaste dine betalingsoplysninger
 14. Til skal du blot gennemføre din bestilling
 15. Vent på at dit nye smukke ur, skal pryde dit håndled snart.

uniwatches rabatkode

 


Kontakt oplysninger

Telefon: Ikke muligt

E-mail: [email protected]

Forretningsbetingelser

uniwatches på facebook uniwatches Google-plus

 

 

Uniwatches ApS
Pakkeboks 4002
4000 Roskilde
Denmark
CVR nr: 34 07 17 80