Op til 30% rabat på Joha Børnetøj

Tilbud
Hos Ugleunger har de Joha børnetøjs-kollektioner så snart de udkommer. De...Mere

Hos Ugleunger har de Joha børnetøjs-kollektioner så snart de udkommer. De har altid gode priser og et godt udvalg af Joha tøj til babyer, børn og voksne. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få op til 40% rabat på Katvig børnetøj

Tilbud
Hos Ugleunger har de et godt udvalg af Katvig baby...Mere

Hos Ugleunger har de et godt udvalg af Katvig baby og børnetøj. Deres priser er nogen af de bedste på nettet hvor du kan spare op til 40%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gratis levering til GLS pakkeshop

Tilbud
Hvis du køber for over 399 Kr. hos Ugleunger. Der...Mere

Hvis du køber for over 399 Kr. hos Ugleunger. Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 45% rabat Januar udsalg

Tilbud
Der er lige nu Januar udsalg hos Ugleungler. Der kan...Mere

Der er lige nu Januar udsalg hos Ugleungler. Der kan du spare helt op til 45% på massere af baby og børnetøj. Mindre

Se Rabat
100% Succes

God kvalitet er nøgleordet

Man får det godt, når man går i rart tøj. På ugleunger.dk finder du tøj til hele familien; mor, far og børn kan alle finde tøj på webshoppen. Fælles for alle produkterne er, at kvaliteten er i top. Kvaliteten er i højsædet, når du handler på ugleunger.dk. Især er der mange produkter i forskellig slags uld. Uld er rart for både børn og voksne, men især børn er glade for uld. Dette skyldes, at uld er temperaturregulerende. Det betyder, at man hverken kan fryse eller have det varmt i uld, fordi ulden regulerer temperaturen. Det er mærker som Joha og Katvig, der forhandles på webshoppen – begge brands er kendt for deres gode kvalitet. Ugleunger.dk kalder sig Joha specialister, hvilket må siges at være et godt kvalitetsstempel. Du er altså sikker på, at du kan få kyndig rådgivning, inden du køber varer på siden.

Folkene bag ugleunger.dk

Det, der er med til at gøre ugleunger.dk til en unik webshop, er, at folkene bag webshoppen skinner i gennem. Webshoppen er ejet af en familie bestående af mor, far og tre børn. Deres ambition er at gøre webshoppen så personlig som muligt. Dette skinner da også igennem, da man på hver side på sitet kan se billeder af den lille familie. Ugleunger.dk distancerer sig altså fra andre webshops ved at have en synlig personlig tilgang til tingene.  

God service

Udover at gøre webshoppen personlig differentierer ugleunger.dk sig ved at yde exceptionel god service. Den gode service skinner igennem – og derfor har ugleunger.dk da også fået imponerende anmeldelser fra yderst tilfredse kunder.

Hvis dine varer skal leveres til din private adresse, koster fragten 29 kr. Dog betaler ugleunger.dk fragten, hvis du køber for mere end 499 kr. Hvis du derimod vil have dine varer leveret til din arbejdsplads, koster fragten 19 kr. Her betaler ugleunger.dk fragten, hvis du køber for mere en 399 kr. på webshoppen. Fragten er altså billig, og du har endda mulighed for at få den gratis.

Der er hurtig levering på webshoppen – fra du bestiller dine varer, til du har dem i hånden, går der 1-3 hverdage. Du skal altså ikke gå og vente lang tid på at modtage din bestilling. Hvis du fortryder købet af dine varer, tilbyder ugleunger.dk 30 dages fuld returret. Du kan altså blot sende varerne tilbage, såfremt de er i samme stand, som da du modtog dem. Du har således både tid til at mærke stoffet på tøjet, se om det passer og tænke over, om du vil beholde det. Med 30 dages fuld returret har du ikke travlt.

Hvis du har spørgsmål til en vare, din ordre eller til handelsbetingelserne, kan du kontakte ugleunger.dk. Du kan både rette henvendelse per telefon og per mail. Du er altså sikker på at få et hurtigt svar på din henvendelse – og med specialister inden for feltet er du også sikker på, at du får et kyndigt svar.

Sådan bruger du din rabatkupon til ugleunger.dk

Med en rabatkode til ugleunger.dk kan du købe tøj til billigere penge. Du får nemlig rabat på din ordre. Uanset om du køber tøj til dig selv, eller til en du holder af, er det altid rart, at pengene kan række lidt længere. Her får du en guide til, hvordan du bruger din rabatkode på ugleunger.dk.

  1. Find din rabatkode fra Rabatbanditten og kopiér den – den skal du først bruge igen ved checkout.
  2. Shop løs blandt de mange produkter. Tilføj dine varer til kurven.
  3. Når du har fundet de varer, du vil købe, trykker du på kurven i højre hjørne af sitet.
  4. Indtast dine personlige oplysninger i felterne under ”Fakturaadresse”, ”Leveringsmåde” og ”Betalingsmåde”.
  5. Kontroller så ordreoversigten.
  6. Indsæt din rabatkode i feltet ”Rabatkode” under ordreoversigten og afslut med ”Benyt rabatkupon”.
  7. Accepter handelsbetingelserne.
  8. Gå til betaling.
  9. Indtast dine betalingsoplysninger og afslut ved at klikke på ”Afgiv ordre”.

ugleunger rabatkupon


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 7199 0398 – åbningstid Man-Fre 8-15

Handelsbetingelser

Ugleunger.dk v/Mikael Hansen
Klempegårdsvej 45 1, 4140 Borup.
CVR-nr. 34926808

ugleunger emaerket