Find de billigste tilbud på flyrejser

Tilbud
Hos Tripsta kan du finde de bedste kombinationer og billigste...Mere

Hos Tripsta kan du finde de bedste kombinationer og billigste flyrejser til store dele af verden. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få eksklusive tilbud i din indbakke

Tilbud
Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet hos tripstar modtager du tilbud...Mere

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet hos tripstar modtager du tilbud og rabatter gratis. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fleksible søgefunktioner for de bedste resultater

Der findes efterhånden et hav af rejse- og flyselskaber, som kan tage dig til hele verden, men det kan godt være en lang og tidskrævende proces at finde flybilletter, der ikke koster det hvide ud af øjnene. På Tripsta har man samlet rejser fra mere end 50 forskellige flyselskaber verden over, så du slipper for at bruge timevis på at sammenligne priser fra forskellige hjemmesider. Du indtaster blot din destination, antal personer og dato for afrejse, og så får du de billigste priser for den pågældende søgning. Ønsker du kun direkte fly, kan du markere feltet i venstre side, og du vil herved kun få vist rejser med direkte afgang. Ligeledes har du mulighed for at tjekke feltet for fleksible datoer af, hvis du har mulighed for at rejse indenfor +/- 3 dage fra den valgte dato. Dette er særligt smart, da nogle rejsedage er billigere end andre, så du har mulighed for at spare rigtig mange penge, hvis du er fleksibel omkring din afrejsedato.

Du kan med fordel oprette dig som bruger på Tripstas hjemmeside, hvis du ønsker let og lynhurtig adgang til dine billetter, informationer, endnu hurtigere booking fremover m.m.

 

Udvalgte flytilbud til dig

Det er skønt at tage på ferie, men det er ikke altid, man har mulighed for at planlægge, hvornår man har fri og tid til at tage af sted. Således kan der lige pludselig opstå et hul i ens kalender, så man har flere fridage i træk, man ikke ved, hvad man skal bruge til. Her kan der sagtens opstå et behov for at tage ud at rejse, om end ikke en uges charter, så bare en weekend til en storby. Ofte er flybilletter billigere jo tidligere, du bestiller dem, så derfor kan det være svært at finde gode priser på fly med kort varsel. Hos Tripsta har de imidlertid samlet en række udvalgte tilbud på fly til bestemte destinationer, som du kan benytte dig af, hvis du ikke har noget særligt krav til, hvor din ferie skal gå hen. Disse tilbud er tidsbegrænsede og ofte kun én vej, så er du den spontane type, der bare gerne vil opleve lidt af verden, så er det den perfekte løsning til dig.

 

God og professionel kundeservice

Skulle du have spørgsmål til din rejse, en bestemt afgang eller lignende, er Tripsta en virksomhed med gode muligheder for at komme i kontakt med kundeservice – de sidder nemlig klar til at hjælpe dig på telefon mandag til lørdag helt frem til kl. 17. Tripstas kundeservice er engelsktalende og derfor tilgængelig for de fleste, men der er også mulighed for at sende dem en e-mail, hvis du skulle foretrække denne metode. På hjemmesiden har de desuden en FAQ, hvor du kan læse og finde svar på de oftest stillede spørgsmål, og du kan med fordel tage et kig her og være heldig at finde svar på dit spørgsmål med det samme. På Trustpilot får Tripsta blandt andet ros for at have en nem og overskuelig hjemmeside og for at have nogle af de absolut bedste priser på fly.

Bestil din næste flyrejse hos Tripsta og spar penge.

 

Sådan bruger du din rabatkode hos Tripsta

 1. Find din rabatkode til Tripsta her på siden
 2. Vælg dine flybilletter og gå til bestilling
 3. Indtast dine passageroplysninger som de står i dit pas
 4. Læs betingelserne grundigt, så du er sikker på, alt er, som det skal være
 5. Gå til næste trin
 6. Tilkøb eventuelt ’MoneyBack Guarantee’ eller konkursbeskyttelse til din flybillet
 7. Fortsæt til betaling
 8. Indtast alle dine oplysninger og vælg mellem de forskellige servicepakker
 9. Indsæt din rabatkode i voucher-feltet nederst på siden og bekræft
 10. Vælg betalingsmetode og udfyld felterne med dine kreditkortoplysninger
 11. Betal for din rejse og afslut købet

tripsta rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: via formular her

Telefon: (+45) 78 77 43 00

Vilkår og betingelser