Få gratis fragt hos Trendlovers ved køb over 500 kr.

Tilbud
Når du handler hos Trendlovers for du gratis fragt ved...Mere

Når du handler hos Trendlovers for du gratis fragt ved køb over 500 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Trendlovers.dk

Trendlovers.dk er en danskejet virksomhed, som er baseret på en passion for modetøj til mænd. Teamet bag Trendlovers.dk mener, at det skal være nemt og billigt, at købe modetøj til den kvalitetsbevidste mand. Derfor arbejder de hver dag på, at skabe inspiration til dig, der også gerne vil have din egen stil.

Trendlovers.dk er et trygt sted at handle og med e-mærket er det din sikkerhed for, at det ikke bare er noget de siger. Du kan se certifikatet lige her.

Find de bedste mærker hos Trendlovers.dk

Hos Trendlovers.dk arbejder de målrettet på, at kunne tilbyde dig den nyeste mode fra de bedste mærker på markedet. Samtidig vil Trendlovers.dk også gerne kunne tilbyde et bredt sortiment, så du kan finde moderigtig tøj til enhver stil. Derfor er listen også med tiden blevet lang – Hele tiden med fokus på, at kunne tilbyde dig den nyeste mode til de bedste priser.

Alle de fordyrende mellemled er fjernet og derfor kan du købe de bedste tøjmærker hos Trendlovers.dk til markedets bedste priser. Du finder modetøj til mænd fra både ind- og udland.

Se et udpluk af hvilke mærker du finder hos Trendlovers.dk i listen herunder:

 • Solid!
 • Björn Borg
 • Converse
 • Jack & Jones
 • Lacoste
 • Selected
 • Mister Tee
 • Still Nordic
 • Puma
 • Legends
 • Cortica
 • Asics
 • 47 Brand
 • Basic Brand

Listen ovenfor er naturligvis ikke endegyldig, så klik dig ind på Trendlovers.dk og lad dig inspirere af de mange mærker, som du finder i topmenuen.

Sådan finder du rundt på Trendlovers.dk

Hos Trendlovers.dk har de gjort det både nemt og enkelt, at købe modetøj til mænd. Topmenuen præsentere dig for nogle fordelagtige tilbud, f.eks. 2 for 500 kr.

Du kan også helt yderst til højre i topmenuen finde alle nyhederne hos Trendlovers.dk, så du kan være trendsætter blandt vennerne.

Leder du efter en bestemt type beklædning kan du i topmenuen vælge ”Kategori” længst til venstre, som fungere som ”Drop-down”. Her bliver du præsenteret for mange forskellige kategorier inden for herremode.

Hos Trendlovers.dk finder du T-shirts, jeans, solbriller, cardigans, sko, Halstørklæder, jakker, poloer samt blazere. Dette er blot nogle af de kategorier, som du finder hos Trendlovers.dk. Du finder også en masse accessories i form af f.eks. armbånd, kortholder, ringe og meget mere. Derudover kan du også krydre din stil med flotte bælter, Caps, hatte, tasker og meget mere.

Hele tiden arbejder Trendlovers.dk netop på, at kunne tilbyde dig de mest aktuelle styles inden for herremode fra hele verden.  Derfor vil sortimentet også hele tiden variere efter sæson, kommende mode og kundernes efterspørgsel.

Når du kommer ind på Trendlovers.dk og scroller ned af forsiden vil du også finde en masse inspiration. Her har teamet bag Trendlovers.dk sørget for, at du altid kan finde de mest aktuelle og moderne styles til. Du finder også bestsellere, så du kan se hvilke styles eller sko andre har købt. Slutteligt nederst på siden finder du også en række udvalgte nyheder, så du vælge de helt nye styles.

Når du klikker dig ind på en kategori kan du hurtigt skabe dig et overblik over alle de styles, som Trendlovers.dk har nøje udvalgt til dig. Med det store udvalg er det naturligvis vigtigt, at du kan sortere din søgning, så du ikke skal lede alle produkter igennem for, at finde en ny jakke f.eks. Under jakker kan du øverst på siden f.eks. vælge, at se en bestemt type af jakke. Vælg mellem Bomber jakker, frakker, vinterjakker, Denimjakker, Overshirts, Efterårsjakker, skindjakker, forårsjakker eller uld jakker.  

Når du klikker dig ind på det enkelte produkt, så kan du, udover at læse en detaljeret beskrivelse af varen, også se hvad andre kunder har kigget på, når de har set samme produkt som dig. Lad dig inspirerer og skab en komplet og stilfuld garderobe. Derudover kan du også købe et komplet look ved, at tilvælge de produkter som Trendlovers.dk har udvalgt til dig. Du finder dem i højre side ved siden af produktet.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal have, så har Trendlovers.dk sørget for, at du kan bruge en størrelsesguide, så du undgår, at lave et fejlkøb.

Følg med på moden hos Trendlovers.dk.

Er du vild med mode og vil du gerne følge med, så kan du med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev, som ikke er et traditionelt nyhedsbrev. Hos Trendlovers.dk får du nemlig dit nyhedsbrev på sms. Du bliver den første til, at få del i eksklusive tilbud, de nyeste kampagner, nyheder og personlige rabatkoder til Trendlovers.dk. På den måde bliver du altså aldrig snydt for, at kunne købe modetøj til mænd til endnu bedre priser.

Der er naturligvis også mulighed for, at modtage det traditionelle nyhedsbrev på mail. Uanset hvilken type nyhedsbrev du vælger, så er det helt gratis og du bliver forkælet med en masse nyheder og gode tilbud.

Du kan med fordel også følge Trendlovers.dk på Facebook, Instagram og Google+. Her får du masser af inspiration til den kommende mode, information om nyheder samt mulighed for at finde aktuelle tilbud.

Kundeservice hos Trendlovers.dk

Du er altid velkommen til, at kontakte Trendlovers.dk, hvis du har spørgsmål til deres produkter eller du har brug for hjælp. Du finder deres kontaktinformationer nederst på siden. Kontakt Trendlovers.dk pr. mail eller telefon.

Det siger andre kunder om Trendlovers.dk

Gennem tiden har der været mange kunder igennem hos Trendlovers.dk og deres ambition er også, at de bliver dit naturlige valg, når du skal have fornyet garderoben. På Trendlovers.dk kan du også se mange anmeldelser fra andre kunder længere nede på siden. Anmeldelserne er taget fra Trustpilot.com, hvor de har opnået en samlet score på hele 9,5 ud af 10 stjerner.  De har blandt andet opnået den høje rating på grund af deres hurtige levering, kvalitets produkter og deres skarpe priser.

Du har mulighed for, at læse udvalgte anmeldelser på Trendlovers.dk, men hvis du vil læse flere anmeldelser, så skal du lige et smut forbi Trustpilot.com.

Hurtig levering og nem betaling

Når du handler hos Trendlovers.dk, så har du mulighed for, at vælge dag-til-dag levering. Din ordre bliver leveret med Post Nord og hvis du handler for mere end 500 kr., får du oven i købet fri fragt. Det kan næsten ikke blive bedre.

Hos Trendlovers.dk har følgende betalingsmuligheder, når du skal gennemføre din ordre:

 • ViaBill: Køb dit tøj på afbetaling – Helt uden renter og gebyrer.
 • Kreditkort, Herunder Dankort, Visa, MasterCard, Maestro.
 • MobilePay
 • Paypal
 • Gavekort/tilgodebevis

Sådan gør du en god handel hos Trendlovers.dk

Vil du gerne spare penge, men stadig være med på moden? – Så er du kommet til det helt rigtige sted, for Trendlovers.dk har ikke bare faste lave priser på herremode. De har også ofte mange gode kampagner, som du kan få del i. Som en fast del finder du altid gode flerstyks-tilbud, som 2 for 500 kr. Bliv den første til, at få del i de mange gode tilbud og få unikke rabatkoder til Trendlovers.dk ved at tilmelde dig deres sms nyhedsbrev.

Find også mange gode tilbud, hvor du kan spare helt op til 88% på udvalgte produkter under ”Sale”.

Derudover har du også mulighed for, at finde aktuelle rabatkoder til Trendlovers.dk her på siden.

Det er både enkelt, sikkert og nemt, at gennemføre en ordre hos Trendlovers.dk:

 1. Gå ind på Trendlovers.dk
 2. Find dine yndlings styles og læg dem i kurven
 3. Når du er færdig med shoppe, så går du til indkøbskurven
 4. Her ser du en oversigt over din ordre og har mulighed for ændre den
 5. Gå videre til bestilling
 6. Indtast dine kundeoplysninger
 7. Indtast din rabatkode til Trendlovers.dk
 8. Vælg betalingsmåde
 9. Vælg leveringsmetode
 10. Gennemse din ordre og accepter handelsbetingelserne
 11. Bekræft din bestilling
 12. Allerede i morgen kan din ordre være klar til, at blive afhentet.

trendlovers-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 50 80 20 12

Handelsbetingelser

Adresse

Fåborgvej 7
DK 9220 Aalborg Ø

CVR Nummer: 33585071

trendlovers på facebook trendlovers Google-plus