Du er lige gået glip af disse Travellink rabatkoder og tilbud

Få 100 kr. rabat på alle fly*

Kode
*Rabatkoden gælder ikke  low cost f.eks. Ryanair og Easyjet.

Få 200 kr. rabat på alle bookinger med fly + hotel*

Kode
* Gælder ikke low cost f.eks. Ryanair og Easyjet.

De billigste flyrejser til hele verden

Med Travellink kan du komme ud på hele 30.000 forskellige destinationer i hele verden. De har 60.000 forskellige ruter, og du får selvfølgelig den bedste pris på alle ruterne. Hvis du booker et fly, samtidig med at du booker et hotel, giver Travellink dig 20 procents besparelse. På både kombinationsrejser samt flyvninger og hoteller får du den bedste pris. Travellink tilbyder nemlig prisgaranti, så du er sikker på at få det bedste tilbud, når du bestiller en rejse gennem Travellink.

 

Prisgarantien fungerer således, at du 24 timer efter at have booket en flyvning hos Travellink kan få refunderet prisforskellen, hvis du finder en billigere pris på samme flyvning et andet sted. Nogle kriterier såsom samme rejsedatoer og ankomsttidspunkter, samme forbindelser og lufthavne og samme passagerklasse skal være ens, men hvis alt stemmer overens, skal du blot sende en mail for at få refunderet prisforskellen.

 

Den bedste rådgivning giver de bedste rejser

I hele Norden sidder et erfarent hold af Travellinks rejserådgivere klar til at rådgive og hjælpe, når du har spørgsmål. De er altid ved telefonen og til rådighed med deres ekspertise, hvad end du har brug for at få svar på nogle spørgsmål før, under eller efter din rejse. Travellink er i dag blandt Europas største rejsebureauer på nettet, og grunden til at det er blevet så stort, er selvfølgelig, at kunderne har været tilfredse med den service, de har fået.

 

Travellink bruger det hurtigste bookingsystem på markedet, hvilket gør det muligt for dem at give dig de bedste forslag ud fra dine rejsepræferencer. Det gør det også nemt at sammenligne forskellige rejsemuligheder. Det er altså let og overskueligt, når du skal vælge mellem de mange flyvninger i jagten på drømmerejsen.

 

Tilfredse kunder på Trustpilot

På Trustpilot har kunderne generelt haft gode oplevelser med Travellink. Både fly og hotel har været helt i top. Desuden roser flere den gode rådgivning, de har fået, når noget før eller under rejsen har været ved at gå galt. Hvis du har nogle indvendinger mod din oplevelse med Travellink, er de altid hurtige til at give feedback og forklare på Trustpilot.

 

Få rabat på din ferie

Med en rabatkode fra Rabatbanditten bliver det lige pludselig meget sjovere og billigere at tage på ferie. Rabatkoderne er nemme at bruge, så det tager kun et øjeblik at opnå en betydelig rabat, når du booker din ferie hos Travellink. Der kommer løbende nye rabatkoder, så det er altid en god idé at holde øje med Rabatbanditten for gode tilbud.

travellink-kampagnekode

Hvis du ikke kan vente med at komme afsted under varmere himmelstrøg, kan du hurtigt og let bruge en rabatkode lige nu – så let er det:

  1. Find den rabatkode, du vil bruge, og kopiér den
  2. Gå ind på Travellink og find din favoritrejse og eventuelt hotel
  3. Når du har valgt flyvninger og hotel, går du mod betaling
  4. Her skal du indsætte rabatkoden fra Rabatbanditten
  5. Indtast dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger
  6. Gennemgå købet inden du bekræfter
  7. Nu skal du blot vente til flybilletterne ligger i din mailboks – så er du klar til at tage ud i verden med Travellink til en meget lav pris.

Kontakt oplysninger

Telefon: 70 80 84 70

Handelsbetingelser

Adresse:

Zona Franca 191-205

08038 Barcelona

Spanien