Se de bedste Charterrejser hos Travelbird

Tilbud
Du finder nogle af de bedste Charterrejser hos Travelbird. Se det...Mere

Du finder nogle af de bedste Charterrejser hos Travelbird. Se det store udvalg og book dig / jer en dejlig ferie. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Find din Storbyferie hos Travelbird

Tilbud
Se det store udvalg af Storbyferier hos Travelbird og tag på...Mere

Se det store udvalg af Storbyferier hos Travelbird og tag på en dejlig ferie. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 40% op udvalgte rejser lige nu

Tilbud
Der er tilbud på mange rejser lige nu hos Travelbird.dk....Mere

Der er tilbud på mange rejser lige nu hos Travelbird.dk. Du kan spare 10-40% på udvalgte rejser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Travelbird.dk – de bedste rejsetilbud hver dag

Travelbird.dk er en online rejseagent, der dagligt kommer med skarpe tilbud på alverdens lækre rejser. Webshoppen har base i Holland, men leverer dagligt rejsetilbud til massevis af danskere. Travelbird.dk har til formål at komme med inspirerende tilbud på et utal af forskellige rejsedestinationer. Mange af rejse tilbuddene er yderst fordelagtige, hvorfor det godt kan betale sig at holde sig opdateret på siden løbende.

Rejserne på Travelbird.dk er mange. Der udbydes eksempelvis charterrejser og eksotiske rejser. Så hvis du drømmer om palmestrande, sol og varme, kan du undersøge tilbuddene i disse kategorier. Du finder blandt andet eksotiske rejser til fremmede kulturer som Vietnam, Cuba, USA, Thailand og Asien. Eller charterrejser til Spanien, Malta, Grækenland, Italien eller Portugal. Det handler derfor blot om at få bestilt og komme afsted.

På Travelbird.dk finder du da også mange andre rejseformer. Foretrækker du flyrejser, kan du søge specifikt på disse. Eller foretrækker du modsat kør-selv-ferie, kan du ligeledes søge specifikt på sådanne ferier. Selvom tilbuddene er gode, har du derfor selv overblikket og kontrollen med, hvor rejsen går hen og med hvilken transportform. Udover eksotiske rejser til varme himmelstrøg finder du også gode tilbud på storbyferier og ophold i Danmark. Travelbird.dk har derfor rejser til alle og enhver.

Danskerne er vilde med daglige rejsetilbud

At bedømme ud fra kunde anmeldelserne på Trustpilot, er danskerne vilde med billige rejsetilbud. Travelbird.dk scorer hele 7,3 ud af 10 mulige. Dette må siges at være en rigtig fin bedømmelse. Blandt kundeanmeldelserne roses Travelbird.dk for utrolige rejseoplevelser, hvor der var styr på det hele. Mange af kunderne har oplevet en problemfri rejse. Fra de tog hjemmefra, til de var hjemme igen, var alt i den fineste orden. Ingen problemer med hverken fly, hotel eller andre inkluderede tilbud.

Flere af anmeldelser går ydermere på de skarpe priser, som Travelbird.dk tilbyder. Selvom prisen var yderst god, nævner flere af kunderne, at kvaliteten af rejsen var helt i top. Flere af kunderne anbefaler således gerne Travelbird.dk til venner og bekendte. Nogle vil også hellere end gerne selv rejse med dem igen. Dette må da siges at være en utrolig fremragende ros.

travelbird rabatkode

Giv en rejse til en, du holder af

Er du netop lige hjemvendt fra en rejse? Ønsker du dig at komme afsted inden alt for længe igen? Så er det bare med at holde dig opdateret på Travelbird.dk og finde et tilbud, der matcher dine behov. Der kommer dagligt nye tilbud til forskellige destinationer. Det handler derfor også om at være åben overfor nye og ukendte destinationer.

Hvis du selv har haft en fantastisk oplevelse med Travelbird.dk, hvorfor så ikke lade andre få den samme gode oplevelse? Det er blevet mere og mere populært at give oplevelser i gave frem for fysiske ting. Oplevelser er da også noget, man aldrig glemmer. Ligeledes er oplevelser noget, der vil glæde de fleste. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give i gave til den kommende fødselsdag, er det værd at overveje et gavekort til Travelbird.dk

Med et rejsegavekort til Travelbird.dk er dette muligt. Du kan glæde en, du holder af, med et gavekort til webshoppen. Personen kan således selv bestemme, hvor turen går hen. Du kan finde rejsegavekort i enhver prisklasse. Så selvom rejsegavekortet måske ikke kan betale hele rejsen, vil de fleste sætte pris på et tilskud til deres næste rejse. Du kan vælge mellem et gavekort på 300, 500, 750, 1000, 1500 eller 2000 kr. Du bestiller gavekortet direkte på webshoppen. Det bliver derfor ikke lettere at købe gaven. Og hvem bliver ikke glad for en rejse. Rejser er for alle aldre, og da Travelbird.dk også tilbyder ophold i Danmark, skal du ikke tøve med at give et rejsekort til den ældre generation, der måske ikke er så flytbar.


Kontakt oplysninger

Telefon: 898 826 30

E-mail: via denne kontakt formular

Vilkår og betingelser

Adresse:

TravelBird B.V.
Keizersgracht 281
1016 ED Amsterdam
The Netherlands

travelbird på facebook travelbird på Twitter