Find tilbud på rejser hos Tickets.dk

Tilbud
Find altid et stort udvalg af rejser til hele verden...Mere

Find altid et stort udvalg af rejser til hele verden hos Tickets.dk. Der er altid et stort udvalg af gode tilbud og kampagner, så det er bare med at holde øje. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Find billige hotelophold og rejser

Tilbud
Hos Tickets.dk kan du finde billige hoteller i hele verden....Mere

Hos Tickets.dk kan du finde billige hoteller i hele verden.  Find også billige flyrejser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Find den billigeste rejse eller flybilletter

Tilbud
Hos Ticket.dk har du mulighed for at søge efter de...Mere

Hos Ticket.dk har du mulighed for at søge efter de billigeste rejser og flybilletter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få de billigste flybilletter

Hos ticket.dk kan du finde alt inden for billige billetter til mange forskellige destinationer. Ticket.dk er en af nordens største rejseselskaber, som samarbejder med en masse forskellige internationale flyselskaber og hotelleverandører. På den måde kan de hele tiden have de bedste tilbud til dig – lige meget hvor din rejse går hen. De har stor erfaring med at finde billige flybilletter, og deres samarbejde med flere aktører indenfor rejsemarkedet gør, at du kan finde både billetter og ophold til billigere priser end hos andre rejseselskaber. De har en bred kundegruppe, så lige meget om du skal rejse i forbindelse med dit arbejde eller på storbyferie, så har ticket.dk et godt tilbud til dig.


Få overblik over priserne med ticket.dk

Priserne på flybilletter skifter konstant, og det kan derfor være svært at være fuldt opdateret med de billigste tilbud på markedet. Da markedet af rejseselskaber er stort og stadig vokser, kan det også være svært som forbruger at få et retvisende og overskueligt overblik over de forskellige aktører på markedet. Her tilbyder ticket.dk et overskueligt og let overkommeligt overblik over de billigste flybilletter og hotelophold. ticket.dk tilbyder en hurtig og nem handel, hvor du er garanteret en god service. Med blot et par klik på ticket.dk kan du hurtigt og effektivt finde dine flybilletter og hotelophold. Du undgår dermed selv at skulle sidde og sammenligne de mange forskellige flyselskabers og hotellers tilbud.

Få en afbestillingsforsikring med i købet

Hos ticket.dk gør de en dyd ud af at give kunderne de bedste muligheder for en god og billig rejse. Rejseselskabet har kunderne i fokus, og de tilbyder her en ekstra service til dig og din næste rejse til udlandet. Hos ticket.dk kan du nemlig købe en billig afbestillingsforsikring med i købet, når du bestiller dine billetter. Med en Ticket Garanti kan du beskytte dig mod uforudsete hændelser, hvor du kan få pengene tilbage helt op til tre timer før den planlagte afrejse. Derudover står de også til fuld rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål, hvor du er mere end velkommen til at ringe til deres telefoniske kundeservice, som har åbent alle hverdage.

Kunderne har altid ret

En god ide, før du køber noget på internettet, er at tjekke de forskellige anmeldelser ud. På den måde er du sikker på, at det er en troværdig og sikker hjemmeside at handle på. Ticket.dk har fået ros fra deres kunder for at have en utrolig god kundeservice og for at have en overskuelig og nem hjemmeside at finde rundt på. Derudover er deres altid billige priser og gode tilbud en ting, der bliver lagt særligt pris på fra kundernes side. Hos ticket.dk kan du finde billige flybilletter samt gode tilbud på hotelophold til overkommelige priser.

Guide til brug af rabatkode på ticket.dk

Det er altid rart at kunne spare nogle penge, lige meget hvor mange penge du skal bruge. Rabatkoder fra rabatbanditten gør det muligt for dig at spare nogle penge, som du kan bruge på andre ting. Her er en samlet guide til, hvordan du finder og anvender rabatkoder til dit næste køb på ticket.dk.
ticket-rabtakode

  1. Find rabatkoden til ticket.dk på rabatbanditten
  2. Surf rundt på ticket.dk og find dine ønskede tilbud
  3. Når du har valgt dine foretrukne billetter ved at trykke køb, går du til din kurv
  4. Her får du en oversigt over, hvad du har valgt
  5. Tjek, at det er de rigtige datoer og det rette antal, som er tilføjet til din kurv
  6. Indløs din rabatkode fra rabatbanditten ved at indtaste den lige nedenunder  dine varer
  7. Tryk på ’Gennemfør bestilling’, hvor dit beløb automatisk vil blive justeret
  8. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto på ticket.dk – ellers kan du gemme dine oplysninger, så din næste bookning kan foregå endnu hurtigere
  9. Indtast dine faktureringsoplysninger og valg af betalingsmåde
  10. Afgiv din bestilling ved at indtaste dine betalingsoplysninger og bekræft dit køb.

Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 70 80 72 23

Åbningstider: Mandag til fredag 10:00 – 13:00

Se FAQ