Du er lige gået glip af disse Theis Vine rabatkoder og tilbud

Få op til 40% rabat på Vintilbud hos Theis Vine

Tilbud
Se det store udvalg af vine der er på tilbud....Mere

Se det store udvalg af vine der er på tilbud. Du kan spare 20-40% på mange forskellige vine. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Alt fra rosé til mousserende vine og champagne

Der er ofte et arrangement, man skal til, eller en fødselsdag der skal afholdes, eller måske skal man bare have gæster en lørdag aften. Uanset hvad så bringer et dejligt glas vin altså en super god og afslappet stemning til en hyggelig aften. Hvis du selv står, og skal til at investere i nogle nye lækre flasker, så er theis-vine.dk i den grad en side, der er værd at tjekke ud. Hos theis-vine.dk sælger de simpelthen alverdens slags vin fra forskellige druer og lande. De tilbyder alt fra rosé og champagne til klassisk rødvin og hvidvin.

 

Hos theis-vine.dk er hovedfokus og speciale på Bourgogne vin fra kvalitetsproducenter, men der tilbydes også Bordeaux vin, Ribera del Duero, Priorat, Toscansk vin og forskellig spiritus. Hos theis-vine.dk kan man også forvente, at bundniveauet er ekstremt højt, da alle vinene på siden er nøje udvalgt fra de bedste producenter. Derudover går de meget op i at sikre, at opbevaringen og transporten af vinen er helt i top, så man altså er sikret at få et godt og velbevaret produkt leveret. På den måde er det nemt og hurtigt at investere i en lækker vin, og du finder med garanti ikke en eneste vin, der ikke lever op til standarden hos theis-vine.dk.

Vine med gode anmeldelser

At man kan få vine i super god kvalitet hos theis-vine.dk, afspejler sig også i den grad på Trustpilot, hvor siden har fået super gode anmeldelser. Theis-vine.dk har nemlig scoret 8,3 point ud af 10 mulige, hvilket altså er et super godt resultat. Blandt anmelderne som er kunder hos virksomheden, lægges der især vægt på det store udvalg af både rødvin, hvidvin, mousserende vine og ikke mindst champagne. Den gode kvalitet er i den grad noget, kunderne sætter pris på, og de kommer især med rosende ord på det punkt. Derudover nævnes der også, at transporten og opbevaringen af vinen både før og under leveringen er helt i top, så man altså får lige præcis det produkt, man forventer. Derfor kan du altså trygt handle hos theis-vine.dk, og forvente en service der er udover det sædvanlige.

Bliv medlem af Grand Cru klubben

Hvis du er en stor vinentusiast, så har du altså også mulighed for at blive medlem af theis-vine.dk’s Grand Cru klub. Denne klub indebærer altså et gratis medlemskab, som giver en masse fordele som kunde. En af fordelene er optjening af bonuspoint, som altså giver rabat på fremtidige ordrer, når du har optjent nok, og derudover vil du også, som medlem af klubben, få tilsendt forskellige tilbud og arrangementer, som for eksempel vinsmagning, som netop kun gælder for klubmedlemmer. Derudover vil man som medlem ofte få lov til at starte på deres udsalg før alle andre. Alt dette kan du altså få helt gratis, hvis du bare går ind på deres side, og tilmelder dig som medlem af Grand Cru klubben. På den måde kan du altså spare yderligere penge på de lækre vine, så det er bare med at hoppe ind og få det gjort.

Brug kuponkoder og spar penge

Hos theis-vine.dk er der også mulighed for at få tilsendt rabatkoder eller kuponer til din mail. Hvis du som sagt tilmelder dig som medlem af Grand Cru klubben, så har du altså en god fordel, når det kommer til at spare penge. Får du tilsendt en rabatkode til theis-vine.dk, eller finder du den på anden vis, så er den super nem at aktivere, og det tager simpelthen ingen tid. Alt du skal gøre er først og fremmest at beslutte dig for hvilken slags vin, du ønsker at købe, herunder om det skal være hvidvin, rødvin eller champagne, eller hvad du nu ellers måtte have lyst til. Når du har besluttet dig og lagt alle dine varer i indkøbskurven på siden, så er det selvfølgelig tid til at tjekke ud til betaling. Når du klikker videre til betalingen, så kommer der et felt frem, hvor du skal skrive den rabatkode, du har og derefter bliver beløbet automatisk trukket fra produkterne, og så er du klar til at betale. Det er altså super nemt og enkelt, og på den måde sparer du hurtigt nogle ekstra penge.

theis-vine-rabatkode

Alt i alt kan det varmt anbefales at handle hos theis-vine.dk. Ikke nok med at de har en god score på Trustpilot, som afspejler tilfredse kunder, så har de altså også et stort og lækkert udvalg, samt en kundeklub der byder på rigtig mange fordele. Derfor er det bare med at hoppe ind på siden, og se det store udvalg af lækre produkter, og måske endda indløse en rabatkode.


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 62 66 11 20

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Charlottenlund Stationsplads 7

72920 Charlottenlund

CVR. Nr. 28853467