Du er lige gået glip af disse The World shop rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt hos The World

Tilbud
Du kan få gratis fragt hos The World Shop hvis...Mere

Du kan få gratis fragt hos The World Shop hvis du køber for over 700 kr. Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb tøj til mænd (Økologisk bomuld)

Tilbud
Hos The World har de et godt udvalg af 100%...Mere

Hos The World har de et godt udvalg af 100% økologisk bomulds tøj til mænd. De har også gode tilbud hvis du  køber 3-pack. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb tøj til kvinder (100% økologisk bomuld)

Tilbud
Hos The World Shop har de et godt udvalg af...Mere

Hos The World Shop har de et godt udvalg af tøj til kvinder i økologisk bomuld. Se hele udvalget via linket. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Organisk materiale for din skyld

Webshoppen er til for dig, der værner om miljøet og tænker over, hvilke kemikalier du bringer nær din krop. Du kan med god samvittighed købe stort ind hos The World Shop, da alle The World Shops produkter består af 100 procent organisk materiale. Det betyder, at der ikke er blevet benyttet nogen form for kemikalier, da man dyrkede bomuldsplanterne til disse produkter, i modsætning til mange andre bomuldsmarker, hvor der netop bruges materialer fyldt med kemikalier. På den måde er du helt sikker på, at din krop ikke kommer i kontakt med kemikalier, som kan være yderst usunde for din hud. Det er netop dette, der gør The World Shop helt unik. De tænker både på dig og dit helbred – og på miljøet. Deres motto lyder: ”Made in the World. To the World. By the World.”, hvilket vidner om, at de har skabt disse produkter med omtanke for alle, både natur og mennesker.

The World Shop har ikke kun sørget for, at deres produkter er 100 procent organiske, men også at de er moderne og har et stilfuldt design. Du kan dermed være både stilfuld og miljøvenlig på en gang og derfor også have en ren samvittighed.

Mange års erfaring

Theworldshop.dk har indtil videre kun et fint lille udvalg til både mænd og kvinder inden for overdele. Hjemmesiden er forholdsvis ny, da den kun har et par år på bagen, men The World Shop har efterhånden mange års erfaring inden for marketing og design af tekstiler og boligtilbehør. Deres navn har nemlig eksisteret siden 1992. Med årene har The World Shop optjent en masse erfaring inden for salg og produktion og samlet styrke og tillid til at kunne starte deres eget brand. Her står de så med et produkt, der er 100 procent organisk, så du kan få den bedste kvalitet uden at skulle bekymre dig om, hvilke kemikalier tekstilerne skulle indeholde.

The World Shop er også på de sociale medier, så de kan sprede budskabet om deres brand og miljøvenlige produkter. Hvis du ønsker at følge med i den proces, der sker inden for The World Shop, så har du muligheden for dette på deres Facebookside ”The World”. Her kan du se de seneste nyheder inden for deres produkter, deres udvikling, og hvad de i øjeblikket går og foretager sig.

Let at betale og returnere

Theworldshop.dk har sørget for, at det er let at gennemføre dit køb. Det består kun af 3 enkle trin, og så er dine varer på vej hjem til dig. I det første trin taster du dine kontaktoplysninger ind, herefter dine betalingsoplysninger, og vupti, så er din pakke på vej til dig.

Når du har bestilt dine varer, så går der ingen tid, før de lander i armene på dig. Hos The World Shop tager det nemlig kun 1 til 2 arbejdsdage, før din pakke er fremme, efter at de har modtaget din ordre. De giver desuden fragten, hvis du køber for 700 kroner eller mere, hvilket er et beløb, der ikke er svært at nå op på, når man kigger deres fine sortiment igennem.

Det er også ganske enkelt at returnere sine varer, hvis man skulle stå i den situation, at man har fortrudt sit køb. Ved returnering kræver de kun, ligesom de fleste andre butikker, at varen skal være i samme tilstand, som den var i, da du modtog den. Hvis du fortryder dit køb, skal du inden for 14 dage sende dem en mail og derefter returnere din vare med posten. Når de modtager din vare, vil du i løbet af 30 dage få tilbagebetalt dine penge.

theworldshop-rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 31 72 72 02

E-mail: conta[email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

1304
Skjoldagervej 18
2820 Gentofte
CVR: 26255007

theworldshop på facebook