Du er lige gået glip af disse The Cloakroom rabatkoder og tilbud

150 kr. rabat – hver boks er unik

Kode
Få 150 kr. kontant rabat til The Cloakroom. Brug dette...Mere

Få 150 kr. kontant rabat til The Cloakroom. Brug dette link og få rabatten på din første boks. Mindre

Gratis personlig stylist hos Thecloakroom.dk

Tilbud
Hver gang du handler hos Thecloakroom.dk bliver der stillet en...Mere

Hver gang du handler hos Thecloakroom.dk bliver der stillet en gratis personlig stylist til rådighed. Stylisten sammensætter en tøjpakke ud fra dine ønsker om farver, størrelser og tekstil. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fri levering på herretøj hos Thecloakroom.dk

Tilbud
Køb modetøj til mænd hos Thecloakroom.dk og få altid fri...Mere

Køb modetøj til mænd hos Thecloakroom.dk og få altid fri fragt på din ordre – Uanset beløb. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fordi din tid er værdifuld

The cloakroom.dk er en online webshop, som tilbyder mænd en personlig shopper. Deres mål er, at befrie mænd for værdifulde timerne i butikkerne og research på nettet. Thecloakroom.dk har over 15 online personlige shoppere, der sidder klar til, at udvælge tøj til dig baseret på dine ønsker.

Thecloakroom.dk er en webshop, der er startet af mænd for mænd i 2013. Asbjørn og Kasper startede i en lille lejlighed i Amsterdam og gjorde op med datidens holdning om, at personlige shoppere kun var for de rige og velhavende mennesker.

Hurtigt viste det sig, at være en succes og i dag servicere de mænd i Danmark, Sverige Holland og Belgien.  

Alle personlige shoppere hos thecloakroom.dk har en bred og lang erfaring inden for tøj og mode. Så de ved præcis, hvordan de skal skabe en stilfuld garderobe, som både matcher din stil og tidens trends. I alt beskæftiger thecloakroom.dk over 45 mennesker, som alle deler samme vision om, at gøre shopping nemmere og sjovere for mænd.

Thecloakroom.dk har opnået så meget succes, at de også er blevet nævnt i en række forskellige medier i både ind- og udland. Ekstra Bladet, Berlingske Business, Metro Express og Techcrunch er blot nogle af de medier, som har fundet thecloakroom.dk spændende. Blandt andet mener disse medier, at thecloakroom.dk har ramt fremtiden.

Så nemt er det!

Når du klikker dig ind på thecloakroom.dk behøver du ikke forholde dig til et stort katalog af tøj eller sammensætninger. Det klarer de for dig! Klik på ”Start her” og så er du i gang med at bestille en personlig shopper.

Her skal du svarer på en række spørgsmål omkring din stil, præferencer og størrelser. Det tager 5-10 minutter afhængigt af, hvor mange ting du krydser af. Du har i hele processen flere valgmuligheder og kan også vælge, at lade være med, at svare på spørgsmålene, hvis ikke det passer til dig.

Når du er i gennem spørgsmålene, så kan du vælge ting fra, som du ikke ønsker at thecloakroom.dk inkludere i din boks. Således kan thecloakroom.dk sammensætte den perfekt boks til dig, som udelukkende indeholder produkter, som du ønsker.

Slutteligt skal du oprette dig, som kunde hos thecloakroom.dk for at kunne få tilsendt en prøveboks. Du kan enten indtaste din E-mail og vælge en personlig adgangskode eller du kan logge ind via din Facebook-profil. Herefter skal du acceptere handelsbetingelserne og fortsætte til valg af størrelser.

Når du opretter en profil hos thecloakroom.dk kan du også tilføje billeder af dig selv, vælge din hårfarve, hudtype, højde og vægt. Alt sammen for, at din personlige shopper får de bedste forudsætninger for, at vælge et lækkert og fedt look, der passer til dig og falder i din smag.

Nu har du gennemført en style session og din personlige shopper kan nu sammensætte 2 individuelle outfits til dig og sende det hjem til dig.

Når du modtager din ordre, så kan du afprøve tøjet og det du ikke ønsker, at beholde sender du blot retur. – Naturligvis skal du kun betale for det, som du vælger at beholde.

Det er shopping for mænd, der bare ikke bliver nemmere.

Dette fede ved thecloakroom.dk er, at du kun skal betale for tøjet. Din personlige shopper er altså en gratis service til dig, fordi de ved, at mænd ikke orker overfyldte butikker eller lange kataloger.

Kort og godt, så kan du få samme gode service, som i butikkerne – Bare hjemme fra sofaen, kontoret eller i toget på vej hjem fra job.

Selvom din boks bliver sammensat ud fra dine specifikke ønsker, så er det alligevel næsten, som at bestille en julegave til sig selv, for du ved aldrig hvad din personlige shopper finder frem til dig.

Interesseret i tøj og mode

Selvom du måske ikke magter, at løbe butikkerne tynde eller bruge oceaner af tid på shopping, så kan du sagtens være interesseret i, at følge med i moden og de nye tendenser. Thecloackroom.dk har ikke bare sørget for, at gøre din shopping nem. De har også sørget for, at du nemt og hurtigt kan følge med i moden.

Du kan f.eks. tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du blandt andet modtager tips og tricks til den nyeste mode, nye sammensætninger, konkurrencer og rabatkoder til thecloakroom.dk. Alt sammen ryger direkte ned i din indbakke.

Hvis du vil vide endnu mere kan du også følge deres blog eller på sociale medier. Du finder thecloakroom.dk på følgende medier: Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram, så uanset hvilken type af sociale medier du er til, kan du helt sikkert finde thecloakroom.dk.

Glade kunder med stil

Theclaokroom.dk slår sig på, at ramme den samme gode service, som i butikkerne mens du spare værdifuld tid på at shoppe. Derfor har vi kigget lidt nærmere på, hvad andre kunder mener om thecloakroom.dk.

På trustpilot.dk scorer de 6.6 i en samlet rating ud af 10. De får en altså samlet set en middel bedømmelse af tidligere kunder.

De fleste af kunderne mener, at konceptet er intet mindre end fantastisk og genialt. Det gør altså din verden noget nemmere.

Hvis du vil læse alle anmeldelser af theloakroom.dk, så kan du gøre det her.

Personlig service

Det er altid muligt, at henvende dig til deres kundeservice, som sidder klar til, at rådgive dig, hvis du har spørgsmål omkring din style session eller din forsendelse. Du kan henvende dig ved, at sende en besked via kontaktformularen, som du finder under ”Kontakt”. Du kan også ringe til kundeservice, som sidder klar til, at hjælpe dig, såfremt du måtte have spørgsmål. Du finder telefonnummeret nederst på siden, så du ikke skal klikke væk fra siden, når du vil i kontakt med thecloakroom.dk.

Alternativt kan du selvfølgelig også tjekke under ofte stillede spørgsmål, hvorvidt du kan finde svar på dit spørgsmål.

Betingelser for køb

Når du aflægger en bestilling hos thecloakroom.dk, vil du modtage en bekræftelse på, at du har foretaget et køb på thecloakroom.dk. Herefter vil der typisk gå mellem 3-5 hverdage, før din ordre bliver leveret. Fra du modtager din ordre har 7 dage til at godkende din ordre. Det betyder også, at hvis du ønsker, at returnere din ordre, skal det ske inden for denne periode.

Levering kan ske med forskellige former for fragt og denne er altid gratis for dig. Ønsker du ikke, at beholde hele din ordre, kan du benytte vedlagte returblanket og sende hele eller dele af dine ordre tilbage.

Endnu bedre er, at du ikke skal betale for din ordre, før du har modtaget denne og evt. returneret hele eller dele af din ordre. Du vil modtage din regning via mail og du kan altid logge ind på din side på thecloakroom.dk, for at finde betalingsmetoder.

Gør en god handel

På thecloakroom.dk har de samme priser, som i butikkerne og forhandler direkte med deres leverandører. Det giver også mulighed for, at kunne lave nogle super gode rabatter og tilbud til dig, hvis du lige holder lidt øje med thecloakroom.dk. Hvis du er den glade modtager af deres nyhedsbrev, så kan du være heldig, at modtage unikke rabatkoder til thecloakroom.dk. Derudover kan du også finde aktuelle rabatkoder her på siden, hvor vi holder dig opdateret.

Det kan næsten ikke blive nemmere for mænd, at shoppe på thecloakroom.dk, men vi har alligevel lige gjort det nemmere ved at lave en lille guide til dig, så du nemt kan gennemføre en bestilling på thecloakroom.dk.

  1. Find en rabatkode til thecloakroom.dk og gem den.
  2. Gå ind på thecloakroom.dk og tryk på ”Start her”.
  3. Gennemfør nu din style session, så din personlige shopper kan sammensætte to lækre styles til dig ud fra dine præferencer, størrelse og behov.
  4. Log ind eller opret en profil, hvis det er første gang, at du skal spare tid på shopping.
  5. Tilføj størrelser og andre oplysninger om dig selv
  6. Tilføj dine personlige oplysninger
  7. Herunder kan du indtaste din rabatkode tilthecloakroom.dk i feltet ”Rabatkode”
  8. Accepter handelsbetingelserne
  9. Tryk på ”Bestil en boks nu”
  10. Nu skal du bare begynde at glæde dig, som et lille barn til juleaften.

thecloakroom rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 8 9887735

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

The Cloakroom
The Cloakroom B.V.
Reguliersdwarsstraat 50
1017 BM Amsterdam
Nederland

 

thecloakroom på facebook thecloakroom på Twitter