Få 15% Rabat på første bestilling hos Takeout.dk

Kode
*Du skal købe for mindst 200 kr. for at kunne...Mere

*Du skal købe for mindst 200 kr. for at kunne benytte rabatkoden hos Takeout.dk Mindre

Bestil Premium Takeaway online via Takeout.dk

Tilbud
Få leveret sushi, raw food fra massere af lækre butikker....Mere

Få leveret sushi, raw food fra massere af lækre butikker. Bestil online og få leveret hurtigt til døren. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Masser af muligheder og gode priser

De fleste elsker at have nem adgang til hurtig mad, og det er bare super praktisk at have en god leverandør af take away mad. Hvis du endnu ikke har fundet din, så er det bestemt værd at overveje Takeout, som leverer super god service og mad af høj kvalitet. Hos Takeout sætter man en ære i, at maden bliver leveret, præcis som den er bestilt. Det betyder, at den selvfølgelig skal holdes varm undervejs, og den skal levers hurtigst muligt eller så præcist som muligt efter aftale.

Takeout har en lang række restauranter som samarbejdspartnere, og det betyder selvfølgelig, at udvalget er rigtig stort. På den måde behøver du ikke vælge det samme hver gang, for der er både mulighed for sushi, burger eller noget helt tredje og forskelligt. Det er også noget af det, som Takeout høster deres roser for hos kunderne.

Det gælder eksempelvis hos Trustpilot, hvor folk er glade for det store udvalg, så man ikke kører død i maden hurtigt. Nogle ønsker primært sunde alternativer som take away, og det har været muligt at finde hos Takeout. Derfor er det også et bredt publikum, som handler her, fordi der er noget til enhver smag – også kaloriefattigt.

Du kan selvfølgelig altid følge med, hvis du gerne vil holde dig opdateret med gode tilbud eller kampagner hos Takeout. Det kan du gøre på hjemmesiden, men du kan selvfølgelig også blive følger på de sociale medier. Det er ofte her, tingene hurtigt bliver meldt ud, og du vil derfor kunne holde dig godt opdateret på disse sider. Det gælder primært Facebook, som er et oplagt medie til den slags.

Hvis du gerne vil have det hele med, kan du selvfølgelig også vælge at tilmelde dig nyhedsbrevet, som udover tilbud også giver dig nyheder om forskellige tiltag, nye restauranter eller lignende. Det er relevant at følge med i, hvis du bestiller meget mad udefra, og hvis du gerne vil være sikker på, at du kender til udvalget. Det er selvfølgelig ikke noget, du ønsker at bruge uanede mængder af tid på, men det er alligevel værd at sætte sig en smule ind i, hvilke muligheder der findes.

God service og gode rabatter

Takeout er også kendt for den gode og behagelige service, som bliver ydet. Det betyder, at der altid er en medarbejder, som står klar til at vejlede og give svar på de givne spørgsmål. Hvis du har klager, vil de også blive behandlet hurtigt og med høj kvalitet, så der hurtigst muligt kan blive rettet op på eventuelle fejl. Det er naturligvis en stor styrke, at det ikke negligeres, når der laves fejl, men at det derimod bliver taget seriøst.

Vil du gerne glæde en ven, så kan du selvfølgelig købe et gavekort til Takeout. De fleste bliver glade for take away, og hvis man får det som et gavekort, så er maden jo allerede betalt, og det vil være en gave, som med garanti falder i god jord.

Hvis ud ikke allerede kender til det, så bør du undersøge de mulige rabatkoder til Takeout. Hos Rabatbanditten er der nemlig koder at hente, så man sparer betydelige beløb på maden, og de er nemme og hurtige at finde. Du finder en guide nedenfor.

Der er mange gode grunde til at vælge Takeout som din leverandør af take away mad. Mange tusinde har allerede benyttet sig af det, og langt de fleste er godt tilfredse – både med kvaliteten og servicen. Hvis ud leder efter et sted med et stort udvalg af restauranter, så er det helt sikkert et besøg værd.

Guide til rabatkoder

Det ville være dumt ikke at udnytte de rabatkoder, som dukker op. Der er god mulighed for at få betydelige rabatter, hvis man besøger Rabatbanditten, før man handler hos Takeout. Du søger blot på Takeout i søgefeltet, og du vil herefter finde en kode, som du selvfølgelig skal gemme til din bestilling.

Herefter går du ind på Takeout, hvor du skal finde din madbestilling. Når du har besluttet dig og valgt dine retter, går du til betaling, hvor du finder et felt til rabatkoder. Når du har skrevet koden og går til betaling, vil du rabat helt automatisk blive trukket, og du kan gennemføre din betaling og vente på din mad, som er lige på trapperne.


Kontakt oplysninger

Telefon: 70 27 70 30

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Skudehavnsvej 3, 2150 Nordhavn

CVR  37329673

takeout femme på facebook takeout på Twitter takeout Google-plus