Få 50% Rabat på din første ordre

Kode
Tag en test og få de vitaminer du mangler. Spar...Mere

Tag en test og få de vitaminer du mangler. Spar 50% på din første ordre med vores rabatkod. Mindre

Vitaminer og mineraler gjort nemt

Mange mennesker oplever, at det er svært at få taget alle de nødvendige vitaminer og mineraler. Ligeledes kan det være svært at vide, hvad det egentlig er, man har brug for. Hos Take Daily har de imidlertid gjort det nemt og ligetil at få taget sine vitaminer og mineraler. På deres hjemmeside kan du nemlig tage en test, hvor du svarer på en række spørgsmål om din livsstil, dine madvaner og generelle velvære, og ud fra det sammensættes en kombination af vitaminer og mineraler, som, de mener, vil være gavnlige for netop dig. På den måde bliver løsningen sammensat til at passe til dine konkrete behov, og den kan ændres, hvis du ændrer madvaner, bliver mor eller på anden vis ændrer din livsstil. Du kan naturligvis også tage et kig på deres udvalg og derefter selv sammensætte de vitaminer og mineraler, du gerne vil modtage.

Vitaminer på abonnement

Det smarte ved Take Daily er, at de gør det nemt at få taget de rette kosttilskud. Når først du har sammensat den perfekte løsning for dig, modtager du derefter hver 4. uge en pakke med dine vitaminer og mineraler til de næste fire uger. Det vil sige, at du opretter et abonnement på vitaminer, og det gør det dejligt nemt at huske at få dem taget. Til hver dag er der pakket de piller, du nu måtte have brug for, og så kommer der altså en ny sending, når det er tid. Konceptet er netop udviklet for at gøre det nemmere for os alle sammen at få de nødvendige vitaminer og mineraler, og ved at starte et abonnement på det er der i hvert fald meget større sandsynlighed for, at du husker at få dem taget. Der er altid fri fragt hos Take Daily, så når først abonnementet er sat i gang, skal du faktisk ikke gøre mere. Så vil du fremadrettet modtage en ny pakke vitaminer og mineraler direkte i postkassen hver 4. uge. De kommer naturligvis lidt før, den sidste periode er færdig, og hvis du tager ud at rejse i længere tid eller af andre grunde har brug for det, kan du nemt sætte abonnementet på pause, indtil du igen er hjemme.

Vitaminer efter sæson

Når du opretter en profil på Take Daily, indtaster du oplysninger om dig selv, såsom om du er mor eller er gravid, hvor meget du motionerer, hvor meget du er udenfor og så videre. Ud fra dette tilpasses mængden af vitaminer og mineraler til dig, og derfor skal du huske at ændre i informationerne på din profil, hvis du for eksempel begynder at motionere mere eller bliver vegetar eller veganer. Ud over at dette ændrer sammensætningen af dine vitaminer, så ændrer de sig også, når årstiderne skifter, og når du bliver ældre. Således vil du i vintermånederne for eksempel få mere D-vitamin end i sommermånederne, og ligeledes vil sammensætningen af vitaminer og mineraler ændre sig, i takt med at du bliver ældre. De piller, du modtager, er altså ikke nødvendigvis de samme hver gang, men vil derimod konstant tilpasses, så de hele tiden matcher dine specifikke behov.

Få billigere vitaminer med en rabatkode

Prisen på et abonnement på vitaminer og mineraler hos Take Daily afhænger naturligvis af, hvad og hvor meget du skal have. Du kan imidlertid benytte en rabatkode her fra siden og dermed gøre din bestilling billigere.

Således bruger du en rabatkode til Take Daily:

  1. Tag deres test eller sammensæt selv de vitaminer og mineraler, du har brug for
  2. Tryk på ”Gå til bestilling”
  3. Indtast dine oplysninger til levering
  4. Tryk på ”Har du en rabatkode?” under ”Ordreoversigt”
  5. Indtast din rabatkode fra Rabatbanditten.dk
  6. Gennemfør betalingen
  7. Vent på din pakke og start et sundere og mere balanceret liv med den rette mængde vitaminer og mineraler,

Kontakt oplysninger

Telefon: 70605015

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

CVR. nr. 37360813