Design din egen skjorte hos Tailor Store

Tilbud
Ved at bruge skjorte designeren hos Tailor Store kan du...Mere

Ved at bruge skjorte designeren hos Tailor Store kan du opnå perfekt pasform. Du for 100% pasforms garanti. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb Skræddersyede jakkesæt fra 1.899 Kr.

Tilbud
Hos Tailor Store kan du designe dit eget jakkesæt. Du...Mere

Hos Tailor Store kan du designe dit eget jakkesæt. Du for 100% pasforms garanti og gratis fragt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt hos Tailor Store

Kode
Hos Tailor Store for du altid gratis fragt og 100%...Mere

Hos Tailor Store for du altid gratis fragt og 100%  klimaneutral. Mindre

Du er lige gået glip af disse Tailor Store rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% hos Tailor Store

Tilbud
Lige nu har de Udsalg der opdateres hver uge. Det er...Mere

Lige nu har de Udsalg der opdateres hver uge. Det er først til mølle så hold dig opdateret så du ikke går glip af de gode tilbud.

Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Udvekslingsstudent til over 500 medarbejdere

Ideen til skræddersyede skjorter udsprang en udvekslingsstudent rejse til Sri Lanka. Her fik den unge iværksætter og hans medstifter øjnene op for alle de fordele, der er ved skræddersyet tøj. Det gik også op for dem, at det faktisk var til at betale. Hurtigt fik de leveret den første skjorte fra skrædderen Mr. Nava, som stadig er en del af produktionen i dag.

Den sparsomme teknologi på Sri Lanka, gjorde at grundlæggerne af Tailor Store måtte indgive en klage pga. en kedelig sodstreg fra et strygejern med glødende skal fra en kokosnød. Her måtte de sande, at en ny fabrik med den nyeste teknologi var et nødvendigt unde for Mr. Nava og de i dag over 500 medarbejdere, så der kunne skabes en stabil og sikker kvalitet levering til hele verden.

Det har dog ikke ændret grundkonceptet, for når du handler hos Tailor Store i dag kan du stadig være sikker på at få en lavet en skræddersyet skjorte, som er skåret, klippet og nøje afmålt af skrædderne selv.

Selvom det startede med skræddersyede skjorter, så kan du i dag finde en lang række andre produkter på shoppen, som f.eks. jakker, jakkesæt, skjorter til kvinder samt Chinos, som du selv kan designe lige efter dine ønsker. Derudover finder også en række andre produkter i standard størrelser, som T-shirts og bælter. Du kan altså shoppe næsten alt til din garderobe hos Tailor Store.

 

Design din egen skjorte

Der er ingen tvivl om, at skjorter er den primære ydelse på shoppen, når du lander på forsiden. Her ser du hurtigt knappen ”til skjortedesigneren”, som er din guide til at bestille din unikke skjorte. Du kan selvfølgelig også dykke ned i topmenuen, hvor du finder både jakker og jakkesæt, som selvfølgelig også bliver designet specielt til dig.

Når du klikker ind på ”Til Skjortedesigneren” lander du på en side, hvor du sikkert bliver guidet igennem de forskellige trin, som skal være med at skabe din unikke og specielt designede skjorte. Faktisk ser du en ”levende” pil, der peger hen mod øverste venstre hjørne ”Begynd her”. Du starter med at vælge pasform og efterfølgende skal du blot følge billederne i den lodrette række yderst til venstre, hvor du selv vælger stof, Ærmer, krave, ja du kan endda vælge hvilken farve din knaptråd skal have. Til sidst er der en knap, hvor du kan placere din skjorte i indkøbskurven. Under hele forløbet kan du se, hvordan din kommende skjorte vil se ud, når du er færdig med at designe den.  Intet er overladt til tilfældighederne og derfor finder du også både stilguides og stofguide på siden.

Overordnet set, når du bestiller special designede skjorter fra Tailor Store, så er der 3 trin du skal igennem før din bestilling er sat i produktion:

 1. Vælg dit stof eller skjorte fra inspirationsgalleriet
 2. Design din skjorte i deres 3D-designer
 3. Tilføj dine mål.
 4. Når du har gennemført dette kan du blot tilføje den kurven og afgive din bestilling.

 

Forkæl dine kære

Det er også muligt, at bestille gavekort til dine kære hos Tailorstore. Følg guiden under ”Gavekort” i topmenuen.   Der er to muligheder, når du forære et gavekort til Tailor Store. Den ene er et gavekort, som du kender det i dag. Her får et tilsendt en værdikode, som kan indløses under bestillingen, akkurat som hvis du havde en rabatkode.

Den anden er en startpakke, som indeholder gavekort, 6 stofprøver og et målebånd. Herunder kan du vælge mellem 4 forskellige startpakker i prisklasserne: Essentiel 500 DKK, Exclusive 700 DKK, Premium 1.000 DKK og Suit 2.0000 DKK.

Du giver altså modtageren af gavekortet en perfekt mulighed, for at danne sig et lille overblik over, hvilke muligheder, der er på Tailor Store og der kan shoppes for hele det beløb, som der er indbetalt.

 

Trusted shop

Du kan være helt tryg ved at handle hos Tailorstore, da de er certificeret sikker nethandel hos ”trusted Shop Garantee”.  Det betyder også, at dine personlige data behandles fortroligt og bliver ikke videregivet til 3. part.  Trustedshop.com er et certifikat som skal evalueres og fornyes efter en årrække, hvilket altså betyder at du kan være sikker på, at der bliver fulgt op deres troværdighed.

På trustedshops.com kan kunderne også anmelde Tailor Store og samlet set har de opnået en score på 4,63 stjerner ud af 5. Her er de blevet vurderet på Levering, produkternes kvalitet og kundeservice.

 

Mere end bare en skræddersyet skjorte til dig

Tailor Store laver ikke kun skræddersyede skjorter for din skyld! Det er også godt for miljøet, for en skræddersyet skjorte er ikke en del af ”brug og smid væk ”-mentaliteten. Det er en skjorte, som du vil passe på og bevare i mange år frem.  Det minimere altså både mængden af de kemikalier, der bliver brugt i fremstillingen af standardiserede skjorten samt mængden af lastbiler, der i et væk køretøj til butikker og returnere det, når du sender det retur, fordi du ikke ønsker varen alligevel.

Og så er der jo selvfølgelig alle de etiske forhold, for der skal være ordentlige arbejdsvilkår.  De har endda modtaget ”Gots Global Organic Texture Standard”-badget, så du kan være sikker på, at dit køb er både godt for dig, miljøet og mennesker.

De er 100 % CO2 neutrale, fordi de med hjælp fra en uafhængig 3. part, kompensere med plantning af nye træer på Sri Lanka hvert år.

Der er også andre, der får glæde af at Tailor Store ønsker, at gøre verden til et bedre sted. De støtter nemlig også en række initiativer, som kommer både mennesker og miljø til gavn. F.eks. hjælper de krigsramte byer med at bygge deres landsbyer op igen.

Helt grundlæggende kan det siges, at Tailor Store ønsker at forandre verden ved at gøre en aktiv indsats for miljøet, men også det sociale ansvar for både egne medarbejdere og mennesker i nød generelt.

 

Glade kunder og service

Selvom det næsten er en service i sig selv, at kunne designe sin skjorte eller jakkesæt hos Tailor Service, så udvider de hele tiden deres sortiment, så du får den bedste indkøbsoplevelse. For at holde deres omkostninger nede tilbyder de ikke telefonisk support, men i stedet kan du altid sende dem en mail, som tilstræbes at blive besvaret indenfor 24 timer.  Det betyder ikke ringere service, for på Trustpilot bliver de blandt andet belønnet for en ”fantastisk kundeservice”, når tidligere kunder har henvendt sig ved spørgsmål.

Andre kunder har også belønnet dem, for kvaliteten af deres produkter.  Skulle du have en uheldig oplevelse med din bestilling, så kan du også være helt sikker på, at de tager dig seriøst – Uanset om du henvender dig via mail eller giver dem en anmeldelse på trustpilot.

 

Få forbindelse til Tailor Store

På Facebook og Instagram får du de nyeste tendenser om mode og Tailor Stores produkter.  Deres Facebookside er international og der er daglige opdateringer, så du er altså velorienteret inden for mode og de nyeste tiltag i Tailor Store.

Du kan også oprette en bruger på deres webshop. Her kan du logge ind med din Google Konto, Facebook eller oprette din egen kode. På din profil kan du gemme dine mål, så du slipper for, at skulle huske på dette, når du skal bestille lidt nyt til garderoben.

Følg Tailor Store i deres arbejde og se hvordan de hjælper både miljø og mennesker på Facebook og Instagram.

Her kan du se deres seneste video de har lagt op på YouTube.

 

 

Priser, betaling og levering

Alle priser på hjemmesiden er inkl. Moms. Derudover får du fri fragt på alle dine varer, som er leveret med Post Danmark.

Da Tailor Store ikke har noget lager, fordi din bestilling er specialdesignet af dig, vil du opleve en lidt længere leveringstid og kort efter din bestilling vil du modtage en anslået leveringstid. Når din ordre sendes afsted modtager du en mail med et tracking-link, så du kan følge din ordre.

Du kan også altid følge din proces under ”mine ordre” på din bruger.

Betaling kan ske med følgende kort: VISA, MasterCard, Paypal, Klarna Faktura og konto salg, hvor du betaler en månedlig ydelse.

 

Fortrydelsesret og garanti

Når du bestiller skjorter eller andet specielt designede tøj, så udsteder Tailor Store en pasforms garanti. Det betyder, at du kan få en ny produktion eller justering, såfremt du oplever, at din leverance ikke svarer til det bestilte.  Drejer det sig om en mindre justering, kan du efter anvisning fra Tailor Store få det gjort hos en lokal skrædder. Dog er der enkelte beløbsgrænser på. Disse finder du under ”købsvilkår”.

Tailor Store udsteder pasforms garanti mod, at du som forbruger fratræder dig retten til fortrydelsesret ved køb af specialdesignede produkter. Dog har du stadig fortrydelsesret på 14 dage, ved køb af produkter i standardstørrelser. Du har ret til at undersøge varen og skal derefter levere varen tilbage til Tailor Store i originalemballage, efter henvendelse til deres kundeservice.

Sådan indløser du dine rabatkoder hos Tailorstore.dk

Har du en rabatkode eller et gavekort til Tailor Store, så kan du indløse den på følgende måde:

 1. Find den rabatkode du ønsker at bruge hos Tailorstore her på siden.
 2. Kopier denne rabatkode og besøg nu butikken.
 3. Design dit produkt og læg det i indkøbskurven.
 4. Tryk på ”Fortsæt til kassen”.
 5. Indtast din rabatkode kode i feltet ”Gavekort eller kampagnekode”. Som vist på billedet her under.
 6. Tryk på ”OK”.
 7. Herefter fremgår din rabatkode i din indkøbskurv og rabatten skulle være på din ordre.
 8. Nu skal du vælge leveringsmetode og betalingsmetode.
 9. Indtast herefter dine personlige oplysninger.
 10. Nu skal du blot godkende dit køb og glæde dig til at se dit specialdesignede produkt.

Tailor Store rabatkode

 


 

Kontakt information

Kundeservice:

E-mail [email protected]

Telefon: Det er ikke muligt at kontakte dem via telefon.

Handelsbetingelser

Tailor Store på facebook Tailor Store Google-plus Tailor Store på Youtube