Spar 50 % på dit webhotel hos Surftown.dk

Tilbud
Lige kan du spare 50% på dit webhotel hos Surftown.dk....Mere

Lige kan du spare 50% på dit webhotel hos Surftown.dk. Vælg mellem 3 forskellige pakker, så webhotellet passer til dit behov. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gratis hjemmeside hos Surftown.dk

Tilbud
Lav din egen hjemmeside gratis hos Surftown.dk og få mange...Mere

Lav din egen hjemmeside gratis hos Surftown.dk og få mange fordele med. Vælg mellem 39 forskellige skabeloner og få ubegrænsede E-mail konti. Du kommer igang på blot 2 minutter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Starter pakke til kun 5 kr. / måned hos Surftown

Tilbud
Lige nu er der tilbud på deres Starter pakke der...Mere

Lige nu er der tilbud på deres Starter pakke der passer til Blogs og mindre hjemmesider. Det er et godt sted at starte med din blog eller hjemmeside. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Historie om Surftown.dk

Surftown.dk er et dansk selskab, som har hovedkontor i København. Surftown.dk blev stiftet i  2003, som et søsterselskab til Cohaesio Group, der levere IT-outsourcing, enterprise-hosting og forskellige softwareløsninger.

Surftown.dk håndtere i dag mere end 250.000 domæner og mere end 500.000 E-mail konti for deres kunder. Surftown.dk beskæftiger sig primært med webhosting, provisionering af domæner og design af hjemmesider.

Surftown.dk er har også en række andre søsterselskaber, som tilsammen udgør en stærk konstellation af viden og erfaring inden for branchen. Blandt andet består Cohaesio Group også af Evalesco, eMAG creator samt KeepIt. Cohaesio Group beskæftiger i alt 120 mand fordelt på de to kontorer i Europa.

Hos Surftown.dk får du prisvindende hosting, for Surftown.dk har nemlig vundet flere forbrugerundersøgelser og tests, som f.eks. Alt om Datas webhosting sammenligninger, hvor Surftown.dk gjorde rent bord og vandt alle 3 priser. Begrundelsen gik blandt andet på, at have webhotelløsninger, som var meget brugervenlige, men som samtidig have avancerede indstillinger. – Kort kan det siges, at uanset hvad du søger, så kan du få indfriet dine behov hos Surftown.dk.

Mere end bare et webhotel

Hos Surftown.dk kan du få en alt i en løsning. I topmenuen finder du en oversigt over kategorier, som Surftown.dk er leveringsdygtig i.  Her er et overblik:

Domæne: Find og køb dit domæne hos Surftown.dk

Webhosting Løsninger: Her kan du vælge mellem flere forskellige pakker. Der er 4 forskellige pakker at vælge imellem, som næsten selvsagt har forskellige prisniveauer. Hver pakke indeholder en række standard muligheder, men jo større din pakke er desto flere funktioner vil du få med ud over. Der findes følgende pakker:

 • Starterpakken, som er god til små hjemmesider og blogs.
 • Advanced, som giver dig masser af plads samt WordPress-temaer at vælge mellem.
 • Plus-pakken, hvor du blandt andet også får Google analytics med, flyttehjælp og meget andet.
 • Webshop-pakken. Denne pakke er ultimativt den største og pakke, som giver dig adgang til næsten alle løsninger hos Surftown.dk.

Design: Få lavet din hjemmeside hos Surftown.dk, som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.  Du kan selvfølgelig give dig i kast med opgaven selv via deres 1-klik installation, hvor du kan vælge mellem en række forskellige designløsninger. Det kræver ikke kompetencer inden for kodning af hjemmesider. Du kan også vælge at lade Surftown.dk lave en din hjemmeside for dig, så den er køreklar, når du modtager dit log-in. Du vil altid blive taget med på råd og få en personlig samtale med webdesigneren, således at du får en hjemmeside, som har præcis de funktioner, som du ønsker.

Marketing: Surftown.dk er certificeret Google Partner, hvilket egentlig betyder, at de er specialister i Google produkter. Du kan derfor få kvalificeret og specialiseret hjælp til din online markedsføring inden for Google Analytics, Google Adwords, Google Business samt SEO. Du vælger selv om du blot ønsker hjælp til opsætning eller hjælp til løbende vedligeholdelse af dine markedsføring på Google.

Office 365: Ved at købe et abonnement hos Surftown.dk har du altid adgang til den nyeste version af word – uanset hvor du er. Du har mulighed for at have op til 5 brugere koblet på din løsning. Her er der 3 mulige løsninger, således at du ikke køber noget, som du ikke har brug for.

Webshop: Under denne kategori hos Surftown.dk kan du få hjælp til at komplet betalingsmodul og opsætning af webshop. Surftown.dk tager ansvar for, at din webshop er køreklar, når du vælger denne løsning.

Service Desk: Denne kategori dækker selvfølgelig over oplysninger omkring Surftown.dk’s support løsninger. Her kan du f.eks. få hjælp til website konverteringer, WordPress Safe site service, DNS konfiguration, Email opsætning samt 1-1 konsulent (møde enten via skærmdeling, Skype, telefon eller noget 3.).  Der er altså rige muligheder for, at Surftown.dk kan hjælpe dig med dine tekniske udfordringer – Særligt fordi Suftown.dk profilere sig på at være dine eksperter og du kan spørge dem om alt samtidig med at de kan løse dit problem, helt uden at du måske skal gøre noget.

Fordi kundeservice er det vigtigste

Hos Surftown.dk står de klar til at hjælpe dig på alle hverdage og i weekenderne. Du kan enten vælge, at kontakte Surftown.dk via deres kontaktformular på siden eller sende en chatbesked direkte fra chatten i nederste højre hjørne på Surftown.dk. Har du brug for hjælp uden for de normale åbningstider, så kan du altid oprette en ny supportsag under ”Support”, som du finder i øverste højre hjørne på Surftown.dk.

Under samme kategori kan du også finde svar på en lang række forskellige spørgsmål under forskellig kategorier.

Kundeservice er absolut det vigtigste for Surftown.dk. Derfor kan du altid forvente korte svartider i deres åbningstider. Skriver du til Surftown.dk på chatten vil du kunne forvente en svar tid på 5 minutter. Via E-mail får du svar inden for 24 timer.

Tilkøber du den udvidede support kan du også benytte dig af telefonisk kontakt, hvor du vil blive modtaget af medarbejder inden for 30 sekunder. Dog kun i hverdagene.

Surftown.dk som ekspert i kundesupport

Det er sådan med serviceydelser inden for IT-branchen, at der hurtigt kan komme spørgsmål fra kunderne, fordi de naturligt nok ikke har de tekniske forudsætninger til at løse problemerne selv. Derfor har Surftown.dk gjort det til deres speciale, at levere kundesupport i verdensklasse og hvis ikke dine problemer bliver løst, så skal du selvfølgelig ikke betale.

Hvis man spørger tidligere kunder om, hvordan de oplever Surftown.dk, så er de glade. På trustpilot.dk score Surftown.dk en samlet rating på 8,6 ud af 10. Dette betyder, at langt de fleste anmeldelser er positive.

Det er primært deres evne til at udføre en god og personlig service, hvor kunderne får løst deres problemer og svar på de spørgsmål som de måtte have. Det er effektivt og enkelt, hvilket betyder at langt de fleste kunder føler, at de er hurtigt videre igen.

Se alle de gode anmeldelser af Surftown.dk her.

Følg med i nyhederne indenfor webhosting

Denne branche er konstant i udvikling og det kan være en jungle af følge med i, men så er det jo godt at du kan følge Surftown.dk, som giver dig al den nyeste viden, som er vigtigt for dig, som kunde at vide. Det kan f.eks. være information om nye krav og lovgivninger til hjemmesider og webshops, som kræver, at du foretager ændringer eller tilføjer elementer på dit site.

Du kan følge Suftown.dk på Facebook, hvor du blandt bliver opdateret med nyheder omkring nye funktioner hos Surftown.dk eller lovgivninger der bliver ændret.

Betal for dit abonnement

På Surftown.dk finder du en række forskellige betalingsløsninger, som du kan benytte. Hvis du vælger, at betale med betalingskort, så kan du bruge Dankort, internationale som f.eks. Visa, masterCard, Maestro og JCB.

Derudover kan du også benytte bankoverførsel. For svenske kunder tilbydes der også plusgiro. Slutteligt kan du også benytte kreditsaldo.

Sådan bruger du din rabatkode til Surftown

Vi har her på Rabatbanditten.dk samlet alle aktuelle rabatkoder til Surftown.dk på denne side. Du kan også finde andre spændende rabatkoder til andre virksomheder. Derudover har vi også lavet en lille hurtig guide til, hvor du gennemføre et køb med rabatkode til Surftown.dk.

 1. Find din rabatkode til Surftown.dk
 2. Gem din rabatkode ved at markere den og trykke ctrl C.
 3. Find den hostingløsning du har brug for
 4. Tryk på ”Bestil”
 5. Nu skal du vælge dit domænenavn og derefter trykke ”Næste trin”
 6. Indtast nu dine personlige oplysninger og vælg hvilket kodeord du ønsker i fremtiden til dit login
 7. Gå videre til betaling og vælg betalingsmetode
 8. Godkend dit køb, hvorefter du vil modtage en bekræftelsesmail med yderligere info omkring dit køb samt guides til hvordan du kommer i gang.

surftown rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefonsupport

Åbningstider
Mandag – Fredag
9.00 – 16.00

Telefon nummer:
70 70 24 74

E-mail: Kontakt via denne formular

Forretningsbetingelser

Surftown på facebook