10% ekstra rabat på alle vare

Kode
Lige nu kan du få 10% ekstra rabat på alle...Mere

Lige nu kan du få 10% ekstra rabat på alle vare. Mindre

Vis rabatkode
100% Succes

Få gratis gave ved at blive medlem

Tilbud
Når du tilmelder dig som medlem hos StrawberryNET modtager du en...Mere

Når du tilmelder dig som medlem hos StrawberryNET modtager du en gratis gave. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Produkter fra alverdens brands

StrawberryNet har et gigantisk sortiment, som man ikke finder ret mange andre steder – faktisk forhandler de mere end 33.000 varenumre fra mere end 800 brands, så du kan nærmest ikke forestille dig ét mærke, de ikke forhandler. StrawberryNet er en kinesisk virksomhed, som har eksisteret i mere end 10 år, og som siden 1998 haft til hovedformål at forhandle og levere kvalitetsprodukter til udsalgspris, som alle har råd til at købe. Alle produkter købes toldfrit i store mængder, hvilket er med til at sikre og vedligeholde den lave pris. Du finder altså parfumer, makeup, barberingsgrej, hårprodukter, cremer, deodoranter – ja, faktisk er det svært at komme i tanke om et produkt, de ikke sælger.

Navnet StrawberryNet udspringer simpelthen af idéen om jordbær; lækre, friske og uimodståeligt søde – ligesom StrawberryNets priser og eminente service.

 

Ingen told, ingen importafgifter – bare fri fragt

StrawberryNet tilbyder fri fragt til kunder i hele verden ved køb, der overstiger 30 dollars, svarende til lige omkring 200 kr. – et beløb som ikke er svært at nå med det kæmpe sortiment. Det svære kan være at stoppe igen.

Mange virksomheder har international levering, men er det et land udenfor EU, kan importafgifterne i form af told koste en formue, og sommetider mere end det produkt, man har købt. Havner din pakke i tolden, er der kun to muligheder: at hoste op, eller at lade produktet sende tilbage til virksomheden – men ikke hos StrawberryNet. Her får du nemlig toldfri fragt til Danmark via deres datterselskab og mellemled i Sverige, så du slipper for dyre og uventede regninger i forbindelse med import – alle udgifter i forbindelse med fragten bliver betalt af StrawberryNet. Der er dog enkelte produkter, der kan blive pålagt et lille gebyr; det kan være dufte eller andre produkter, hvor fragten skal behandles med forsigtighed grundet emballagen eller produktets brændbare natur. Det er din sikkerhed for, at alle produkter kommer hjem til dig i perfekt stand.

 

Anmeldelserne taler for sig selv

Det er helt naturligt, at virksomheder gør så meget som muligt ud af at brande sig selv som et godt sted at handle – nogle med mere held end andre. Heldigvis har hjemmesider som Trustpilot gjort det lettere for dig som kunde at læse og dele oplevelser med andre potentielle kunder for at give et retmæssigt billede af virksomheden, der ikke er dækket til med glimmer og glamour fra virksomheden selv – bare bundærligt, kunde til kunde. StrawberryNet har imidlertid en score på Trustpilot på 9,1 – hvilket giver resultatet ’Fremragende’ – og her kan man ikke andet end at stole på, at det vitterligt er et fantastisk sted at handle. Her beskrives virksomheden som værende bekvemmelig, hjemmesiden som værende brugervenlig, priserne ’outstanding’ og servicen ’excellent’.

Desuden har StrawberryNet to år i træk erhvervet sig prisen ”Biz Rate Circle of Excellence Platinum Award” – baseret på mere end 400.000 kundestemmer.

Så hvis du ikke tror på os, så tro i det mindste på den næsten halve million kunder, som allerede har oplevet glæden ved at shoppe på Strawberrynet, eller endnu bedre – prøv det selv!

 

Sådan bruger du din rabatkode hos StrawberryNet:

 1. Find en rabatkode til strawberrynet.com. Den finder du her på siden
 2. Gå på udkig i de mere end 30.000 varer på strawberrynet.com
 3. Udvælg dine produkter, og læg dem i indkøbskurven
 4. Når du er færdig med at shoppe, skal du trykke på knappen ’BAG’
 5. Indtast din e-mailadresse i feltet til højre
 6. Vælg ’CHECKOUT’
 7. Her kan du enten oprette dig som kunde hos StrawberryNet eller fortsætte med din e-mail
 8. Fortsæt til næste trin
 9. Indtast alle dine oplysninger og indsæt din rabatkode i feltet ’Redeem a coupon code’ nederst
 10. Tryk ’Apply’
 11. Vælg betalingsmetode
 12. Ved betaling med kort; indtast da dine kontooplysninger og tryk ’PAY NOW’
 13. Du vil kort til efter modtage en bekræftelsesmail, og købet er nu afsluttet.

strawberrynet rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: Via denne formular

Retur og annullering

strawberrynet på facebook strawberrynet på Twitter strawberrynet Google-plus strawberrynet på Youtube