Få billig levering fra 29 kr.

Tilbud
Du kan få leveret med Post Danmark uden omdeling hos...Mere

Du kan få leveret med Post Danmark uden omdeling hos Støy. Mindre

Se Rabat
96% Succes

Spar op til 60% på udsalg

Tilbud
Der er massere af varer på udsalg lige nu hos...Mere

Der er massere af varer på udsalg lige nu hos Støy. Du kan finde jakker der er sat ned med 60%. Bukser der er sat ned med med 70%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Støy rabatkoder og tilbud

Se Julekataloget hos Støy

Tilbud
Se hele julekataloget hos Støy.
Se Rabat
100% Succes

International mode – lokal beliggenhed

Støy forhandler kendte eksklusive kvalitets mærker som Ganni, Acne, Alexander Wang, Tiger of Sweden, streetwear fra Adidas, Nike, Puma og New Balance. Derudover forhandler de også mere ukendte mærker som Raiine, Kokoon, Dear Denier og Coach. Du finder også lokale brands såsom Nørgaard Paa Strøget, Won Hundred og By Malene Birger. Hvert halve år tager Støys indkøbere til New York, Paris, London og Berlin for at finde nye varer til deres sortiment samt inspiration ved at holde sig opdateret omkring, hvad der rører på sig rundt omkring i modebilledet, hvad enten det er kendt eller ukendt, dansk eller internationalt. Fælles for Støys produkter er dog, at de er stilrene og af høj kvalitet.

Støy er mere end bare tøj og sko. Det er unikt, eksklusivt og på samme tid klassisk, tidløst og moderne. Du finder livsstilsprodukter i form af parfumer, lækre sæber og æteriske olier, cremer, grooming-produkter, interiør og gadgets. Altså alt det, du skal bruge, for at opnå den perfekte garderobe samt et hjem, der matcher.

 

Nærhed i højsædet

Hos Støy sætter de god service og nærhed i fokus, hvad end du handler i butikken i Aarhus eller på webshoppen. Webshoppens layout er indbydende, roligt, æstetisk og vidner om en professionel virksomhed med styr på tingene. Den personlige kontakt med kunden er i højsædet, så uanset hvad dit ærinde er, og hvad din henvendelse drejer sig om, kommer du i første række.

Du kan komme i kontakt med Støy via chatten på hjemmesiden, e-mail, telefon eller Facebook, og har du mulighed for det, er du lige så velkommen til at besøge dem i deres butik i hjertet af Smilets By, Aarhus. Her kan du komme ind og se produkterne og samtidig få en god snak. Den gode service gælder alle led i købsprocessen, både før, under og efter – det er din garanti for en shoppingoplevelse i særklasse.

 

Støy Stories

Er du lige så interesseret i mode og kultur som menneskene bag Støy, så bør du tage et kig på Støy Stories. Støy Stories er en blog, hvor du finder indlæg om alt mellem himmel og jord: guides til forskellige byer, kunst, hvad man kan lave på en søndag, månedens bedste tracks, nogle af verdens bedste spisesteder, byer og seværdigheder du absolut skal besøge, opskrifter, nye releases på sneakers, historier om kendte brands, interviews med spændende og visionære mennesker, gode gaveidéer og meget, meget mere. Støy Stories er fyldt med inspiration, guides, historier, og underholdning til ufatteligt mange timer, og bloggen er perfekt til dig, der hungrer efter viden og er passioneret omkring mode, kultur og alt, hvad der hører sig til.

 

Sådan bruger du din rabatkode på stoy.com

 1. Gå på udkig i Støys fantastisk og eksklusive univers.
 2. Find alle de varer, du gerne vil købe, og læg dem i indkøbskurven.
 3. Gå til kurven og gennemse din ordre.
 4. Når du har sikret dig, at alt stemmer, tryk da på ’CHECK UD’.
 5. Check ud som gæst, eksisterende kunde eller opret en ny konto.
 6. Indtast de oplysninger, du bliver bedt om i felterne.
 7. Vælg leveringsform.
 8. Tilføj eventuelt gaveindpakning.
 9. Find din rabatkode hos Rabatbanditten, kopiér den og indsæt den i promokode-feltet på Støys hjemmeside.
 10. Fortsæt til betaling. Gennemgå din samlede ordre en sidste gang.
 11. Betal for dine varer.

støy rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon:  +45 41 95 54 44

E-mail: [email protected]

Adresse: Se på google maps her

Betingelser

støy på facebook støy på Twitter