Få 14 dages gratis lytning hos Storytel

Kode
Indløs denne kampagnekode og få 14 dages gratis medlemsskab til...Mere

Indløs denne kampagnekode og få 14 dages gratis medlemsskab til Storytel. Mindre

Søg efter lydbøger hos Storytel

Tilbud
Inden du opretter dig hos Storytel kan du fri søge...Mere

Inden du opretter dig hos Storytel kan du fri søge i blandt hele deres udvalg af lydbøger. Så kan du sikre dig de har noget du har løst til at lytte til. Mindre

Se Rabat
99% Succes

Prøv Storytel gratis i 14 dage

Tilbud
Du har mulighed for at prøve Storytel gratis i 14...Mere

Du har mulighed for at prøve Storytel gratis i 14 dage. Lyt til lydbøger ubegrænset (iPhone, iPad, Android). Mindre

Se Rabat
100% Succes

Om Storytel

Storytel er din digitale streamingtjeneste af tusindvis af lyd- og e-bøger direkte fra din smartphone eller tablet. For blot 129 kroner om måneden får du adgang til Storytel’s univers, hvor du kan lytte til alt fra krimier til komedier, fra bestsellere til ukendte værker, fra moderne til klassisk.

Storytel kan tilbyde dig al den nyeste litteratur fra hylderne, grundet deres samarbejde med danske forlag, så du aldrig går glip af det seneste underholdning.

 

Ubegrænset adgang

Med et Storytel Unlimited abonnement får du fri adgang til alt Storytels materiale, både lyd- og e-bøger, og det er altså en yderst fordelagtig forretning for dig, der læser- eller lytter meget til lydbøger. Abonnementet er uden binding, og det skal blot opsiges inden begyndelsen af næste periode.

Storytel har mere end 1000 bøger tilgængelige, så du har en bred vifte af valgmuligheder, og skulle du gå i gang med en bog, du ikke kan lide, kan du bare slette den fra dit bibliotek. På den måde slipper du for at betale dyre domme for bøger, du aldrig får læst.

Fordelen ved lydbøger er, at du kan lave andre ting, mens du lytter, og med e-bøger kan du have hundredevis af bøger samlet i én tablet, og du kan nemt og hurtigt skifte rundt mellem bøger, sider og kapitler, indsætte bogmærker m.m. Det gør hele læseoplevelsen lidt sjovere og lidt lettere.

 

En app til det hele

Med Storytel streamer du bøger fra din smartphone eller tablet, så du altid har underholdning lige ved hånden. Du downloader blot Storytels app, opretter et abonnement, og så er du i gang. Med appen kan du skifte mellem lydbøger og e-bøger, som du vil, og hvis en bog findes i begge udgaver, kan du skiftevis læse og få læst op, hvis du f.eks. bliver træt i øjnene.

Du kan via hjemmesiden indtaste dit mobilnummer, og få tilsendt et link til appen direkte til din telefon. Således er det hele kun et enkelt klik væk.

Få offline adgang

Internet i udlandet er rygende dyrt, og derfor kan det blive en bekostelig affære at streame online, når du er på ferie. Rejser du med fly, bliver du bedt om at sætte din telefon på flytilstand, så her har du ikke adgang til internettet. Heldigvis tilbyder Storytel dig at gemme dine lyd- og e-bøger ned på din telefon, så du hele tiden har adgang til dem – også selvom du ikke har internetadgang.

Du kan gemme så mange bøger, som din telefon eller tablet tillader, så du skal ikke være bange for at løbe tør for læsestof.

 

Online hjælp

Søger du svar på et spørgsmål? er der noget, der driller? eller er du i tvivl om noget angående dit abonnement? så er der svar at hente på Storytel’s hjemmeside. De har en lang række FAQ’s, hvor de mest stillede spørgsmål er besvaret udførligt. Her får du desuden også en guide til, hvordan appen fungerer iht. dens funktioner og lignende.

Skulle du have et spørgsmål, du ikke finder svar på, kan du udfylde Storytel’s kontaktformular via deres hjemmeside med dit spørgsmål, og et medlem af deres supportpersonale vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 

Giv Storytel til en ven

Giv et Storytel –abonnement i gave til en, du holder af. Storytel tilbyder gavekort på 1, 3, 6 eller 12 måneder, så du kan forkæle en ven, kæreste eller familiemedlem med ubegrænset adgang til materiale fra Storytel i op til et år. Ved køb af gavekort modtager du en kode, som du skal indtaste på siden for at indløse det. Så slipper du oven i købet for at pakke gaven ind.

Du kan også vælge at give en bog til en ven, der ikke er abonnent. Bogen er gratis, og du kan give én gratis bog pr. ven. Du sender blot en mail via siden, og det står din ven frit for, hvilken bog han eller hun vil have.

 

Prøv Storytel i dag. De første 14 dage er gratis.

 

Benyt en kampagne eller rabatkode hos Storytel

Hvis du ønsker at benytte en kampagnekode skal du følge denne guide for at få den til at virke.

  1. Find dig en kampagne eller rabatkode her på siden.
  2. Kopier denne kode så du har den til senere.
  3. Besøg nu Storyrel.dk.
  4. Du skal nu som vist på billedet finde menupunktet “Indløs kampagnekode”. Og trykke på dette.
  5. Du får nu vist en oprettelsesformular du skal udfylde. Øverst på denne skal du indsætte din Kampange eller rabatkode.
  6. Udfyld resten af formularen og tryk på “Fortsæt”
  7. Du har nu benyttet din rabatkode og har oprettet dig som bruger på Storytel.dk.indsløs kampagnekode til storytel

storytel rabatkode eller kampagnekode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: De kan ikke kontaktes via telefon.

Medlemsvilkår

STORYTEL DENMARK

Wildersgade 10B, 1408 København K
CVR-nr.: 35207600

Storytel på facebook Storytel på twitter