Gode priser på Løbebånd

Tilbud
Hvis du er på udkik efter et løbebånd er sporttema er...Mere

Hvis du er på udkik efter et løbebånd er sporttema er godt sted at starte. De har et sport udvalg og gode priser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt hos Sporttema

Tilbud
Du kan få gratis fragt hos sporttema hvis du køber for...Mere

Du kan få gratis fragt hos sporttema hvis du køber for over 2000 kr. Der kræves ikke nogen rabatkode for at opnå dette tilbud. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Om Sportstema.dk

Sportstema.dk er en online shop beliggende, som fysisk er at finde i København K, der sælger træningsudstyr til både Danmark, Norge og Sverige. De startede i 2003 og har altså mere end 10 års erfaring. Webshoppens målsætning er, at du får en sundere livsstil, et bedre helbred og mere energi. Derfor gør de alt for at sælge redskaber i høj kvalitet til den lavest mulige pris. Derudover gør hjemmesiden også alt, hvad der står i deres magt, for at gøre shoppe oplevelsen så god og tryg som muligt. Når du handler online hos Sportstema får du derfor:

– 30 dages fuld returret – så du kan få pengene tilbage, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger.

– Gratis fragt ved køb fra 2000 kr. – Ellers skal du blot af med et småbeløb på mellem 79-125 kr.

– 2 års garanti.

– Varen(e) bliver sendt inden for 1-4 arbejdsdage.

– Mulighed for at betale med VISA, MasterCard og PayPal

Derudover har du altid mulighed for at sende en mail til supporten, og du kan ringe til kundeservice mandag til fredag mellem klokken 09.00 – 15.00, såfremt du skulle have nogen spørgsmål eller problemer.

 

Fantastiske anmeldelser på Trustpilot

De mange tiltag, Sportstema har gjort for at tilfredsstille sine kunder, er i den grad afspejlet i de flotte anmeldelser, firmaet har fået på Trustpilot. Lige knap 90 % af brugerne har givet virksomheden 4-5 stjerner ud af 5 mulige. Det giver firmaet en samlet score på 8,6 ud af 10 point, og det er i den grad en flot placering. Især den gode service og hurtige fragt bliver rost på siden. Også produkterne siges at fungere efter forventningerne, og hele processen er for langt de fleste altså fuldt ud tilfredsstillende.

Til de få personer, der har oplevet knas i leverancen eller lignede, er de blevet direkte kontaktet af firmaet, som undskylder ventetiden og forsøger at gøre det godt igen. Det er dog tilsyneladende yderst sjældent, købsprocessen ikke går ”snabbt o enkelt”, som de skriver oppe nordpå.

 

Hvilken form for træning passer dig?

Det kan være, du allerede har en favorit, eller måske kunne du tænke dig at prøve noget helt nyt. Uanset hvad du har lyst til, kan du finde det hos Sportstema.dk. Der er alt, hvad du kender af udstyr og sandsynligvis også mere til. Der er alt til boksning, fitness & yoga, styrketræning, skatere, løbehjul og BMX og meget andet. Du finder alt lige fra foam rollers og medicinbolde til crosstrainers og træningsbænke. Dertil kommer selvfølgelig også en masse tilbehør såsom opbevaringsstativer, pulsure og meget andet. Det er praktisk talt et rent slaraffenland for dem, der gerne vil styrke sin krop og sit helbred.

 

Hold løbende øje med tilbud

På trods af at Sportstema.dk allerede har en lav pris i forhold til konkurrenterne, har de af og til ekstraordinære og fantastiske tilbud, hvor du kan spare tusinder af kroner på maskiner. Orienter dig en gang imellem, og så kan du gøre dig en virkelig god handel. Hold også øje her på siden, hvor vi vil opdatere dig med diverse røverkøb og rabatkoder til forskellige online shops.
Nu må du til at se dig omkring på Sportstema.dk og lade dig inspirere, og så vil vi ønske dig rigtig god fornøjelse med træningen.

sporttema rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 89 88 69 34

Åbningstider kundeservice
Mandag-fredag 09.00- 15.00

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Sporttema
Skindergade 15

1159 København K