Du er lige gået glip af disse Sportmaster rabatkoder og tilbud

Få gratis levering hos SportMaster

Tilbud
Når du handler hos Sportmaster for du altid gratis levering....Mere

Når du handler hos Sportmaster for du altid gratis levering. Der kræves ikke nogen rabatkode som andre steder. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fødselsdagskampagne – Spar 25% på alt hos Sportmaster

Tilbud
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, medlemspriser og udvalgte varer.
Se Rabat
100% Succes

Spar 25% på Alle varer lige nu hos Sportmaster *

Tilbud
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, medlemspriser og udvalgte varer.
Se Rabat
100% Succes

Ta´3 Betal for 2 på alle varer* hos Sportmaster

Tilbud
*Gælder også med medlemspriser *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer,...Mere

*Gælder også med medlemspriser *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, elektronik og udvalgte varer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 200 kr. Rabat ved køb for over 999 kr. hos SportMaster

Kode
Der er lige nu en rabatkode til SportMaster som giver...Mere

Der er lige nu en rabatkode til SportMaster som giver 200 kr. rabat. For at kunne få rabat skal du købe for over 999 kr. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Sportsmaster.dk – sportstøj og –udstyr til fornuftige priser online

Sportsmaster er en virksomhed, der blev etableret tilbage i 1979. I dag favner virksomheden over 100 butikker i hver afkrog af Danmark. Sportsmaster er derfor blevet et anerkendt mærke inden for sportstøj og –udstyr i Danmark. Sportsmaster er i dag Danmarks største og mest populære sportskæde. Ikke nok med de mange fysiske butikker besidder virksomheden også en online webshop, hvor kunderne kan handle hjemmefra på det tidspunkt af døgnet, de ønsker. Det er derfor blevet en del lettere at handle sportsudstyr.

 

Sportsmaster.dk tilbyder som sagt sportsudstyr til hele familien. På webshoppen finder du blandt andet sportudstyr til fodbold. Du finder alt, hvad du skal bruge til at spille fodbold – alt fra fodboldstøvler, fodboldstrømper, shorts, benskinner, t-shirts og trøjer. Du finder det desuden til alle aldersgruppe, da webshoppen har fodboldudstyr til både mænd, kvinder og børn.

Er fodbold ikke din sportsgren, finder du ligeledes et stort udvalg af sportsudstyr til de øvrige sportsgrene såsom håndbold, badminton, løb, yoga, fitness, cykling, basket, svømning, volley, boksning og mange flere.  

 

Sportsmaster.dk har også et stort udvalg af jakker og vintertøj. Står du derfor over for den næste skitur, finder du nemt skijakker, skibukser, skiundertøj, briller eller lignende på webshoppen. Sportsmaster har desuden sportstøj og –udstyr i mange forskellige mærker. Vælg blandt andet mellem mærker som Adidas, Casall, New Balance, Nike, Peak Performance, Speedo og mange flere.

 

Tilfredse kunder – gratis fragt og fair play garanti

Danskerne er glade for det store udvalg af sportsudstyr, hvis man kigger på anmeldelserne på Trustpilot. Sportsmaster.dk scorer imponerende 8,9 ud af 10 mulige, hvilket må siges at være yderst flot. En af de hyppigste årsager til den gode bedømmelse er den gode kundeservice og den hurtige levering. Flere af kunderne modtog deres varer dagen efter de bestilte, hvilket kun kan siges at være forrygende hurtig levering.

 

Ydermere skal det nævnes, at Sportsmaster.dk leverer uden omkostninger. Det koster derfor ikke ekstra at handle online i forhold til de fysiske Sportsmaster butikker. Desuden tilbyder webshoppen gratis retur, hvis dit køb ikke er, som du forventede. Der er derfor ingen grund til ikke at købe dit nye sportsudstyr på Sportsmaster.dk. 

De er også e-mærket hvilket giver dig købetbeskyttelse for op til 10.000 kroner. Du kan se beviset på deres certificering her.

 

Af andre fordele tilbyder Sportsmaster.dk 14 dages fortrydelsesret og fair play garanti. Fair play garanti vil sige, at Sportsmaster matcher den laveste pris på det produkt, du har købt, hvis det viser sig, at du kan finde det billigere i en anden dansk butik. Du undgår derfor at betale overpris for sportstøj, når du handler på webshoppen. Hvis du er i tvivl om produkter eller har andre spørgsmål til din handel, tilbyder Sportsmaster.dk vejledning og rådgivning fra dygtige sportsfolk, der ved, hvad de snakker om.   

 

Få rabat på dit næste køb hos Sportsmaster.dk

Har du netop fundet et par gode løbebukser? Eller har du fundet et par gode træningssko? På Sportsmaster.dk finder du uden besvær sportstøj og –udstyr, der vil glæde dig selv, eller en du holder af. Ved at benytte en rabatkode til webshoppen kan du spare penge på dit næste køb. Herunder er en guide til, hvordan du benytter en rabatkode.

  1. Find en rabatkode til Sportsmaster.dk på Rabatbanditten.
  2. Kopier denne rabatkode.
  3. Gå ind på Sportsmaster.dk og find dine ønskede produkter.
  4. Tilføj produkterne til indkøbskurven og klik på ’Se kurven og gå til kassen’.
  5. Tjek at det er de korrekte varer, du har lagt i kurven.
  6. Indsæt rabatkoden, der hvor der står ’rabatkode’.
  7. Klik på ’indløs’.
  8. Rabatten vil nu fremgå af ordreværdien.
  9. Klik herefter på ’til kassen’, hvorefter du udfylder dine kundeoplysninger.
  10. Du er nu klar til at betale og gennemføre din bestilling.

sportmaster rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 43 28 72 27

E-mail: [email protected]

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10-20
Fredag: 10-18
Lørdag – Søndag: 12-16

Handelsbetingelser

sportmaster på Youtube sportmaster på facebook