Spar op tl 50% på gastronomiske oplevelser

Tilbud
Find gode tilbud på alt fra 7 retters menu, brunch...Mere

Find gode tilbud på alt fra 7 retters menu, brunch og vin. Du kan spare op til 50% ved at bestille igennem Spisibyen.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bredt udvalg

Spisibyen.dk står først og fremmest for fantastiske madoplevelser til rigtig gode priser. Der er tale om en side, hvor mere end 100 af de allerbedste danske restauranter er at finde, og hvor det er muligt at finde gode tilbud på udvalgte retter. Det er ganske enkelt en mulighed for at udvide sin horisont – og samtidig spare penge på de lidt mere eksklusive steder.

Udvalget er imponerende stort, og siden har gjort en dyd ud af, at der er stor variation i restauranterne. Du har derfor mulighed for at finde alt fra fine Michelin-restauranter til helt traditionelle danske landkøkkener. Det er en af grundene til, at Spisibyen.dk skiller sig ud, fordi der er plads til alle typer af spisesteder.

Er du eksempelvis helt vild med Sushi, vil du kunne prøve nogle af de lækreste steder til den slags, og du kan spare væsentlige beløb på bestemte retter. Vil du hellere prøve en Michelin-restaurant, så kan du også finde den slags til gode priser. Er du mere typen, som vil prøve noget helt særlig tapas, kan du også finde det på siden.

Gode anmeldelser

Når du besøger Trustpilot, vil du opleve, at kunderne er meget tilfredse med Spisisbyen.dk. Mange tilkendegiver, at de er glade for de gode priser, de bliver præsenteret for, og det er desuden nemt at finde rundt på siden og kigge efter de bedste tilbud. Folk er imponerede over, hvor gode priserne faktisk er på siden, og hvor mange tilbud man kan finde. Det er en lidt utraditionel form for webshop, men det fungerer rigtig godt at bestille sin mad på den måde, selvom der ikke er tale om takeaway.

Spis i aften

Siden rummer også et andet koncept, som er meget populært. Det er nemlig muligt at bestille maden i sidste øjeblik og dermed spare yderligere kroner. Det er eksempelvis oplagt, hvis du i sidste øjeblik beslutter, at du vil ud og spise. Her kan du gå ind og tjekke siden, og måske finder du et ekstragodt tilbud, hvor du vil spare en tredjedel af prisen.

Det er dog også muligt at bruge, hvis du på forhånd har vidst, at du skal ud og spise, men ikke har bestilt noget. Tag et smut forbi siden, og find måske det helt perfekte sted til en stærk pris.

Forkælelse for alle

Spisibyen.dk er en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med unikke madoplevelser til gode priser. Det kan gøre lidt ondt i pengepungen, hvis man virkelig skal spise lækkert, og derfor er det selvfølgelig en fordel, hvis man kan spare en masse på maden. Er du vinelsker, vil du i øvrigt også kunne finde gode tilbud på vinsmagninger og lignende.

Spisisbyen.dk giver dig altså chancen for forkælelse – uanset hvad du kigger efter af madoplevelser.

Sådan bruger du din rabatkode

Når du besøger Spisisbyen.dk, er du formentlig også interesseret i at spare penge på din madoplevelse. Det kan du gøre i endnu højere grad, hvis du benytter en rabatkode til siden. På den måde vil du kunne opnå yderligere rabatter, og priserne vil pludselig virke endnu mere overskuelige. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger en rabatkode til Spisibyen.dk, så får du her en lynhurtig guide, så du helt sikkert ikke misforstår det.

  • Når du har valgt dit spisested, går du til betalingen.
  • Her vil du kunne vælge, at du har en rabatkode, som du gerne vil benytte. Tjek, om rabatkoden kan bruges til det tilbud, du ønsker at købe.
  • Indtast din rabatkode korrekt, og aktiver den, før du klikker videre. Når du har gjort det, vil du kunne se, at prisen har ændret sig, så din rabat er medregnet.
  • Herefter kan du fortsætte til betalingen af din ordre. Husk dine kvitteringer og bevis for din betaling.

Kontakt oplysninger

E-mail: kundeservice@spisibyen.dk

Telefon: +45 70 25 60 25

Kundeservice

Adresse:

Vester Voldgade 83, 2.
1552 København V
CVR nr. 37574015