Få 50% rabat på FULL-DISKfighter

Tilbud
Køb Full-DISKfighter med 50% rabat via linket. Bare tryk på...Mere

Køb Full-DISKfighter med 50% rabat via linket. Bare tryk på knappen “Se rabat” og du bliver sendt til indkøbskurven med 50% rabat. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Spamfighter rabatkoder og tilbud

Få 50% Rabat på SLOW-PCfighter

Tilbud
Tryk på knappen "Se rabat" og du bliver automatisk sendt...Mere

Tryk på knappen “Se rabat” og du bliver automatisk sendt til Slow-PCfighter og rabatten bliver trukket fra. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Stort udvalg af produkter

Spamfighter forhandler produkter inden for tre områder: PC optimering, PC sikkerhed og business produkter.

Er din PC langsom, eller har du en harddisk, som ikke fungerer optimalt? Så skal du kigge på produkterne for PC optimering. Inden for PC optimering har Spamfighter tre produkter, som har forskellige funktioner. Du kan for eksempel prøve SLOW-PCfighter, der skal sætte fart på din PC, hvis den er langsom.

Er din indbakke altid fuld af spammails, eller oplever du, at dine venner modtager spammails fra din e-mailadresse? Så skal du kigge på produkterne inden for PC sikkerhed. Du kan for eksempel prøve SPYWAREfighter, som fjerner spyware, malware og andre ting, der ikke skal ligge på din PC.

Hvis du vil beskytte din virksomhed imod spam eller andre online trusler, skal du kigge på business produkterne. Har du en lille eller mellemstor virksomhed, kan du købe fire forskellige produkter, der alle har til formål at fjerne alt spam og alle trusler fra alle PC’er i din virksomhed.  

Webshoppen er meget overskuelig. I fanen øverst på siden kan du vælge, om du mangler beskyttelse til din PC, Mac eller mobil. Under hvert felt kan du finde de forskellige produkter. Når du klikker på produkterne, kan du læse udførlige beskrivelser af, hvad produkterne er beregnet til. Her kan du også se, om du kan downloade gratis versioner eller prøveversioner.

Gratis produkter

Gratis produkter? Det lyder ikke dårligt – og det er det heller ikke. Ikke alle produkter på Spamfighter koster penge. Faktisk kan du downloade flere programmer fra siden helt uden beregning. Det, at du ikke skal betale for at downloade programmerne, giver dig en større frihed. Hvis du ikke er sikker på, hvilket program du skal bruge, mister du ikke penge, hvis du downloader det forkerte. Derudover tilbyder Spamfighter prøveperioder på flere af deres programmer. For eksempel kan du, når du downloader SPYWAREfighter, få en gratis prøveperiode på 30 dage. Noget af det, der gør webshoppen unik, er altså, at du faktisk ikke skal betale for alle produkterne på siden. Nogle af produkterne kan ikke downloades direkte fra siden – du kan så købe en disk, som skal sendes til din adresse. Ofte vil det være sådan, at du får en gratis prøveperiode, på de produkter du skal betale for at få sendt. Du har altså gode muligheder for at se, om produktet virker, før du bruger penge på det.

Hold dig opdateret

Hvis du vil holde dig opdateret omkring, hvad Spamfighter laver, kan du følge Spamfighter flere steder.

På Facebook kan du ”synes godt om” Spamfighter, under navnet SPAMfighter. På Facebook har Spamfighter mere end 65.000 ”synes godt om” tilkendegivelser. Over 65.000 følger altså med i, hvad der foregår på Spamfighters webshop – og mange må være tilfredse med netop det. Spamfighter har nemlig fået fine anmeldelser fra kunder på Facebook. I gennemsnit har Spamfighters kunder faktisk tildelt webshoppen 4,8 ud af 5 stjerner, hvilket må siges at være ganske imponerende.

På facebooksiden opdaterer Spamfighter, når der er tilbud på hjemmesiden. Derudover kan du finde nyheder fra Spamfighter og guides, som folkene bag Spamfighter har lavet. Du finder guides til mange forskellige ting – for eksempel til hvordan du slipper af med spam på din PC.

Udover at følge med på Facebook kan du også følge med på Spamfighters egen blog. Bloggen finder du på www.spamfighter.com. Også på bloggen finder du guides til forskellige ting vedrørende PC optimering og PC sikkerhed. Folkene bag Spamfighter svarer på spørgsmål, og du har selv mulighed for at stille spørgsmål, hvis du mangler svar på noget.

På spamfighters youtube-kanal, SPAMfighter, finder du ligeledes guides. Disse er nemme at følge, da du kan følge med på skærmen, mens du udfører arbejdet. Du kan altså holde dig opdateret mange forskellige steder.