Du er lige gået glip af disse Solbutikken rabatkoder og tilbud

50% rabat på badetøj lige nu

Tilbud
Hvis du leder efter badetøj kan du lige nu spare...Mere

Hvis du leder efter badetøj kan du lige nu spare 50% hos solbutikken.dk. Tilbudet gælder så længer lager haves. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Rabat på badetøj til børn

Tilbud
Find et stort udvalg af badetøj til børn af høj...Mere

Find et stort udvalg af badetøj til børn af høj kvalitet. Lige nu kan du spare 50% på udvalgte modeller hos Solbutikken.  Bliv sommerklar til lave priser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Alt i billigt badeudstyr til børn

Tilbud
Find alt i badeudstyr til børn hos Solbutikken. Svømmebriller, badering,...Mere

Find alt i badeudstyr til børn hos Solbutikken. Svømmebriller, badering, Luffer, Svømmebælte og meget mere. Du finder desuden også badetøj og badeudstyr til voksne hos Solbutikken. Alt sammen til gode lave priser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bredt udvalg af solbeskyttelse til børn

Det er efterhånden et anerkendt faktum, at solens stråler kan være ekstremt farlige, hvis man ikke passer på, og i værste fald kan uagtsom omgang med solen resultere i hud- eller modermærkekræft. Særligt børns hud er udsat, da den er langt mere sart end voksnes, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi voksne sørger for at passe godt på de små, når vi tager dem med ud i solen. Der findes flere løsninger til solbeskyttelse, og den mest kendte må nok siges at være solcreme. Desværre er solcreme ikke altid nok til at beskytte mod et højt UV-indeks, og får man fat i en solcreme af dårlig kvalitet, risikerer man, at den ryger af i vand og desuden mister sin virkning hurtigt efter køb.

Et rigtig godt supplement til solcreme er UV-tøj, da det beskytter mod solen der, hvor det dækker. Hos Solbutikken kan du købe badetøj, heldragter og våddragter til både drenge og piger helt op til 16 år, alt sammen med UV-beskyttelse. Du kan også erhverve dig en solhat, som beskytter både hovedbund, nakke, ansigt eller et par smarte solbriller, så øjnene ikke tager skade.

Til de helt små finder du rejsesenge, som kan foldes ud og ind med den smarte pop-ud funktion. Sengene har myggenet og UV-beskyttelse, så du kan tage de mindste med på stranden eller ud i haven og lade dem sove trygt og godt. Du får en oppustelig madras med for øget komfort, og et hylster til når sengen er foldet sammen. I samme kategori finder du solskærme til barnevognen, parasoller, telte m.m.

Beskyt dit barn og køb dit soludstyr hos Solbutikken.

 

Gode råd om solen

Solbutikken er med i en ordning, der hedder ’Virksomheder mod kræft’, som er et projekt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, hvor virksomheder kan blive anerkendt og vise, at de tager ansvar og gerne vil være med til at bekæmpe den forfærdelige sygdom. Derfor kan du på Solbutikkens hjemmeside læse og få gode råd til, hvordan du bedst omgås solens stråler, så du kan nyde varmen med minimal risiko.

Du kan blandt andet læse om, hvordan du beskytter dit barn bedst muligt, hvorfor netop børn er særligt udsatte, og hvornår det er vigtigst at beskytte sig. På Kræftens Bekæmpelses hjemmeside kan du læse endnu mere om god opførsel i solen.

Har du spørgsmål til tøjet, kan du ringe til Solbutikkens kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og det er desuden muligt at kontakte dem via e-mail.

Tilmelder du dig nyhedsbrevet, kan du holde dig opdateret om nyheder på siden, eksklusive tilbud og gode solråd, og alternativt kan du følge Solbutikken på Facebook og få nyhederne lige der, hvor du er.

 

Hurtig levering og betaling med faktura

Når du handler hos Solbutikken, slipper du for lange og kedsommelige ventetider, for her modtager du nemlig dine varer indenfor 1-2 hverdage efter afgivet bestilling. Det omskiftelige vejr i Danmark kan være noget svært at forudsige, og derfor er det en fordel, at du modtager dine varer så hurtigt, så I ikke behøver holde jer indendørs i længere tid end højst nødvendigt. Af samme grund tilbyder Solbutikken dig at dele din betaling op i små bidder, så du ikke behøver vælte dit budget, fordi solen pludselig skinner fra en skyfri himmel. Med Viabill kan du afbetale op til 2.000 kr. rentefrit og blot betale et lille beløb hver måned, indtil beløbet er betalt ud. Du er naturligvis velkommen til at betale det fulde beløb eller at betale et højere beløb hver måned, hvis du ønsker det. Du kan se butikkens trustpilotscore her.

Hos Solbutikken får du, hvad du forventer – og mere til.

 

Brug en rabatkode hos Solbutikken

  1. Find din favorit rabatkode her fra siden
  2. Gå til solbutikken.dk
  3. Shop løs i det kæmpe udvalg af solbeskyttelse og UV-tøj
  4. Gå til kurven, når du er færdig
  5. Fortsæt til betaling
  6. Udfyld alle felterne med dine oplysninger og vælg betalings- og forsendelsesmetode
  7. Sæt din rabatkode ind i feltet under dine indtastede adresseoplysninger
  8. Ved betaling med kreditkort, indtast da dine kreditkortoplysninger
  9. Acceptér betingelserne og godkend din ordre.

solbutikken rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 30 35 95 93

Handelsvilkår

solbutikken på facebook