Tjen penge på din bil hos Snapp Car

Tilbud
Del din bil med andre i dit nærområde, når din...Mere

Del din bil med andre i dit nærområde, når din bil alligevel holder stille. Med Snapp Car kan du tjene op til 10.000 kr. årligt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 30-50% på biludlejning hos Snapp Car

Tilbud
Lej en bil lokalt, billigt og nemt hos Snapp Car....Mere

Lej en bil lokalt, billigt og nemt hos Snapp Car. Find en bil i dit nærområde og send en lejeanmodning til bilejeren.

  Mindre

Se Rabat
100% Succes

Lej en bil fra 198 kr. pr. Dag

Tilbud
Du har mulighed for billig billeje via snappcar.dk. Dette grundet...Mere

Du har mulighed for billig billeje via snappcar.dk. Dette grundet det er privat udlejning hvor du lejer biler der ikke bruges lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Mange fordele ved at vælge Snappcar

Når du sætter dig bag rattet i en udlejningsbil, så er det vigtigt, at du føler dig tryg. Det er jo ikke din bil, og den er måske anderledes at køre i end andre, du har prøvet tidligere. Hvis du derimod ved, at du er godt forsikret, bidrager det til at skabe en følelse af tryghed, som især er vigtig, når du kører i en lejet bil. Hvis du lejer en bil gennem Snappcar, er du ikke bare selv forsikret, men dine medpassagerer er også omfattet af forsikringen, hvis uheldet skulle være ude.

Har du brug for assistance af en eller anden art, så har Snappcar et support-team, der sidder klar 24/7. Hvis der eksempelvis opstår en situation, hvor du får brug for en erstatningsbil, kan Snappcar supportere og være behjælpelige med at løse problemet.

Snappcar værner om et troværdigt fællesskab. Og fællesskabet består af de mange brugere, som stiller deres biler til rådighed på firmaets hjemmeside. For at sikre, at de mange brugere er pålidelige, tjekker Snappcar altid brugernes online data grundigt, således at ”familien” ikke pludselig får et uønsket medlem.

For mange er den største fordel måske prisen. Der er nemlig mange penge at spare ved at leje en bil privat fremfor at gå til et almindeligt biludledningsfirma. Den gennemsnitlige besparelse ligger på mellem 30 – 50 procent, og hvem kunne ikke tænke sig at spare større summer på den næste udlejningsbil.

Lad ikke din bil stå stille

Mange bilejere kører kun lidt i deres biler. Uanset hvor meget eller lidt du kører i din bil, skal du betale forsikring og afgifter. Personer, der ikke bruger deres biler ret meget, kan derfor få et økonomisk tilskud til de sure udgifter, der er forbundet med at være bilejer, hvis de opretter sig som brugere på Snappcar. Din bil kan nemlig generere en indtægt i stedet for at være en omkostning parkeret i garagen, og det er netop sådant et scenarie, som Snappcar faciliterer for dig.

Desto længere leje, desto mere rabat

Står du på den anden side som billejer, opnår du som nævnt allerede gode besparelser ved at leje privat. Men lejer du en bil for en længere periode, får du endnu mere rabat, når du lejer gennem Snappcar. Og hvorfor egentligt ikke – det er ikke mere besværligt at indgå en lejeaftale, fordi du skal bruge en bil over en længere periode. Det er samme, simple procedure. Du får endda en ekstra rabat, hvis du lejer en bil i mere end tre dage – en rabat på 10 ekstra procent. Og skal du bruge en lejebil i en uge eller mere, opnår du en rabat på 15 procent af de samlede lejeomkostninger.

Super simpel hjemmeside for brugeren

Når du klikker ind på Snappcars hjemmeside, møder du en pæn og overskuelig hjemmeside. Øjet fanger som det første et stort søgefelt, hvor en nedtonet grå skrift med ordene ”Hvor vil du gerne finde en bil henne” lægger op til, at du som lejer kan indtaste navnet på den by, hvor du ønsker at se på tilgængelige private lejebiler. Til højre for søgefeltet skal du indtaste dato for afhentning og aflevering og derefter klikke på søg. Søger du eksempelvis på Aarhus, kommer alle de biler, som er tilgængelige til udlejning i Smilets By for den periode, du har angivet.

For at bruge www.snappcar.dk og hjemmesidens services, så skal du registrere dig som bruger. Og det er ikke en langsommelig proces, det er tværtimod ret enkelt. De fleste mennesker har en Facebook- eller LinkedIn-profil. I så fald det også gælder dig, kan du nemlig under menuen oppe i højre hjørne vælge ”Registrer dig”. Her kan du oprette en bruger ved blot at klikke på ”Registrer dig med Facebook/LinkedIn”, og så sker registreringen nærmest helt automatisk. Og vigtigst af alt; du er herefter klar til enten at udleje din bil eller leje en af de mange private udlejningsbiler. At leje eller udleje private biler har aldrig været nemmere.


Kontakt oplysninger

snappcar på facebook snappcar på Twitter snappcar  på Youtube

 

 

Vilkår og betingelser