Gode deals på Fødselsdagsgaver

Tilbud
Der er massere af gode tilbud på fødselsdaggaver. Lige fra...Mere

Der er massere af gode tilbud på fødselsdaggaver. Lige fra weekend overnatninger til over 70 action aktiviteter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt på din bestililng

Tilbud
Du kan få gratis fragt når du bestiller hos Smartbox....Mere

Du kan få gratis fragt når du bestiller hos Smartbox. Det eneste krav er at du køber for over 500 Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Tilbud på massere af oplevelsesgaver

Tilbud
Se det store udvalg af tilbud på oplevelses gaver hos...Mere

Se det store udvalg af tilbud på oplevelses gaver hos Smartbox. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Smartbox rabatkoder og tilbud

Spar 10% på alle ordre over 500 Kr. hos SmartBox

Kode
Benyt denne rabatkode og få 10% rabat på en SmartBox....Mere

Benyt denne rabatkode og få 10% rabat på en SmartBox. Rabatkoden gælder resten af året. Mindre

Den perfekte gave

Vi kender det alle sammen. Det med gaver er ikke altid lige nemt, for man vil jo gerne finde noget, der gør modtageren glad, men samtidig skal gaven også gerne være lidt personlig, og er det i grunden uhøfligt at gå uden om folks ønskesedler? Med en oplevelsesgave fra Smartbox behøver du aldrig mere bekymre dig om kedelige, upersonlige gaver. Gå på udkig blandt de mange oplevelser, hjemmesiden tilbyder, og find en oplevelse, der vil blæse modtageren bagover. Oplevelserne varierer mellem alt fra en biograftur for to til en tur i skydesimulator – valget er helt op til dig.

 

Fordelen ved et gavekort fra Smartbox er, at du køber gavekortet, men at modtageren har mulighed for at tilpasse gaven efter behov. Det vil altså sige, at køber du et gavekort til en middag for to, så er der et stort antal restauranter tilknyttet, og det står altså modtageren frit for at vælge, hvor han eller hun gerne vil indløse gavekortet. På den måde er det meget svært IKKE at ramme plet, og du kan give den ideelle gave til en du holder af – år efter år.

 

Forudbestemte kategorier gør det nemt at finde det rette gavekort

Med et så stort udvalg af gavekort kan det måske synes uoverskueligt og umuligt at finde ud af hvilken oplevelsesboks, du skal vælge. Her har Smartbox gjort det lettere for dig som kunde at navigere rundt og finde det helt rette. Øverst på hjemmesiden finder du nemlig en lang række kategorier, hvor du kan filtrere efter tema, modtager eller anledning.

 

Skal du finde en gave til en mand, kan du altså søge i ’Gaver til ham’, og er anledningen et bryllup, søger du i kategorien ’Bryllup’. Smartbox har altså inddelt deres oplevelsesbokse, så du kan finde den perfekte gave til specifikke formål. Er gaven til et brudepar, så vil det måske forekomme en anelse underligt at komme med et gavekort, der gælder for én, mens en wellnessboks sandsynligvis falder i bedre jord hos en kvinde end hos en mand. Skal du give en gave til manden, der har alt og aldrig ønsker sig noget, er ølsmagning et sikkert valg. Søg i de mange kategorier og find en gave, der vil gøre enhver anden misundelig.

 

Er du på bar bund, tilbyder Smartbox dig også at købe et gavekort til at købe et gavekort – så at sige. Du kan altså købe en boks til en værdi af f.eks. 500 eller 1.000 kroner, som modtageren kan benytte på Smartbox’ hjemmeside til selv at finde en oplevelse, der falder i hans eller hendes smag.

Webshoppen er i øvrigt e-mærket – det er din garanti for sikker shopping.

 

Nem og bekvemmelig shopping på Smartbox.dk

Smartbox har gjort det nemt at købe oplevelsesgaver og giver dig en række muligheder for at gøre processen endnu mere bekvemmelig. Ved at trykke på en bestemt boks finder du oplysninger om det pågældende produkt, hvad boksen indeholder, hvilke oplevelser den giver adgang til, hvor den kan indløses og så videre. Du kan ligeledes vælge, om du vil have boksen sendt fysisk, eller om du ønsker en digital boks tilsendt via mail. Fordelen ved den digitale udgave er, at du får boksen med det samme, hvilket er perfekt, hvis du skal give gaven nu og her, mens den fysiske boks skal sendes med posten. Dog er leveringstiden hurtig, og du har altså boksen inden for 1-3 hverdage.  Smartbox tilbyder desuden gaveindpakning, så du slipper for besværet, hvilket nogle – nok særligt mænd – nok er glade for. På denne side har du også mulighed for at tilføje en personlig hilsen til modtageren, så du kan gøre din gave endnu mere personlig. Dette gøres i feltet under ’Ekstra muligheder’ og er helt og aldeles gratis.

 

Det kan sommetider være svært at finde rum i budgettet til gaver, og nogle gange bliver man inviteret til noget med så kort varsel, at man hverken har råd eller tid til at finde en gave. Særligt julen, hvor der skal købes gaver til hele familien, kan være hård for pengepungen. For at du ikke skal komme tomhændet, tilbyder Smartbox betaling via faktura, så du kan købe din oplevelsesgave i dag og betale den af om en måned – helt eller i bidder. Det er nemt og bekvemt at handle hos Smartbox, og det tager ikke mere end et par minutter – prøv selv.

 

Sådan indløser du din rabatkode til Smartbox.dk

En god måde at spare lidt ekstra på er ved hjælp af rabatkoder. Her er en guide til, hvordan du anvender den:

 

  1. På Rabatbanditten finder du den rabatkode, du ønsker at anvende. Kopiér koden – den skal du bruge ved checkout
  2. Find den oplevelsesgave, du ønsker at give og læg den i din virtuelle indkøbskurv. Dernæst skal du vælge, om du ønsker den fysisk eller digitalt.
  3. Gå til kurven og tilføj eventuel hilsen og gaveindpakning
  4. Til højre finder du rabatkode-feltet under overskriften ”HAR DU EN RABATKODE?”. Det er her, du indtaster din rabatkode
  5. Når du trykker på ’BEKRÆFT’, skulle rabatten gerne fremgå af den samlede sum. Vi anbefaler altid, at du dobbelttjekker, om rabatkoden er aktiv
  6. Tryk herefter på knappen ”AFREGNING”, hvorefter du vil blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger
  7. Betal med MobilePay, faktura, PayPal eller kreditkort og afslut købet.

smartbox rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 70 26 41 00

Salgsbetingelser

Smartbox på facebook