10% rabat på bremseskriver og klodser

Kode
Benyt denne rabatkode og få 10% på samlet køb af...Mere

Benyt denne rabatkode og få 10% på samlet køb af bremseskiver og klodser. Mindre

Få Prisgaranti hos Skruvat.dk

Tilbud
Du kan trykt handle hos skruvat.dk. Hvis du finde et...Mere

Du kan trykt handle hos skruvat.dk. Hvis du finde et produkt billigere andet sted får du samme pris hos dem. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bildele i utallige afskygninger

Skruvat.dk er Skandinaviens største e-handelsplads for bildele og er derfor uden tvivl et besøg værd. Webshoppen udbyder bildele i utallige afskygninger, så hvis der er problemer med bilen, bør du tjekke udvalget hos Skruvat.dk. Websiden blev grundlagt allerede i 2008 og har derfor mange års erfaring på bagen. Det er derfor ikke underligt, at Skruvat.dk udbyder varer i topkvalitet til lave priser. Du kan derfor være helt sikker på at du hos Skruvat.dk finder det bedste udbud af bildele til den bedste pris.

 

Hos Skruvat.dk finder du blandt andet reservedele til belysning, bremsesystemer, filtre og motorstyring. Så uanset hvad der er galt med din bil, kan du finde en reservedel til løsning af problemet. Webshoppen understreger yderligere, at et højt serviceniveau er en af deres mærkesager. Deres serviceteam ved en masse om biler og er derfor klar til at svare på eventuelle spørgsmål omkring produkterne på siden.

På Skruvat.dk finder du desuden et væld af værktøj til gør-det-selv-manden, så du på bedste og billigste vis kan ordne din bil, så den er køreklar igen.  

 

Kunderne er tilfredse – 30 dages fortrydelsesret og prisgaranti

Skruvat.dk scorer gode 5,1 ud af 10 mulige på Trustpilot. Dette er en god middelscore, hvilket vidner om en stabil webshop. Webshoppen har modtaget mange anmeldelser, hvilket ligeledes vidner om en populær webshop, der bliver benyttet af mange forskellige kunder. Blandt kommentarerne nævner flere af kunderne, at handlen hos Skruvat.dk foregik problemfrit, hvilket er af de vigtigste begrundelser for deres anmeldelse.

 

Desuden nævner flere kunder de lave priser, som en betydelig fordel ved at handle hos Skruvat.dk. Webshoppen tilbyder nemlig prisgaranti på deres varer, hvilket betyder, at du som kunde kan få varerne til den lavest udbudte pris på det danske marked. Hvis du har købt et produkt hos Skruvat.dk og nogle dage efter finder produkter billigere i en anden dansk butik, så giver Skruvat.dk dig differencen + 5 % ekstra tilbage. Du er derfor altid sikret de bedste og laveste priser, når du handler bildele på denne webshop.

 

Ydermere skal det nævnes, at Skruvat.dk tilbyder 30 dages fortrydelsesret på alle ordrer, hvilket betyder, at du ikke har travlt med at returnere dit købte produkt, hvis det alligevel ikke har din interesse. Fra den dag du modtager produktet har du derfor god tid til at overveje, om det er et produkt, som du kan bruge. Desuden opkræver Skruvat kun 49 kr. for levering i hele Danmark, uanset hvor mange varer din ordre indeholder. Dette må da siges at være en væsentlig fordel, når man handler bildele online.

 

Spar penge på dine bildele med en rabatkode til Skruvat

Har du fundet lige netop den bildel, du skal bruge til bilprojektet? Så er det med at slå til. Ikke nok med at Skruvat.dk i forvejen tilbyder prisgaranti, der sikrer, at du får dine varer til den bedste danske markedspris; du har ydermere mulighed for at benytte en rabatkupon. Hos Rabatbanditten finder du et væld af rabatkoder til diverse webshops, og der er naturligvis også en kupon til Skruvat.dk.

 

  1. Find en rabatkode hos Rabatbanditten, som kan bruges til Skruvat.dk
  2. Kopier rabatkoden.
  3. Gå ind på Skruvat.dk og læg dine ønskede varer i indkøbskurven.
  4. Når du har valgt din vare, klikker du på ’til kassen’ – her kan du dobbelttjekke, om det er de rigtige varer.
  5. Klik nu på ’rabatkode’, hvorefter du indsætter rabatkoden.
  6. Det vil nu fremgå af ordrens værdi, at du har brugt en rabatkode.
  7. Klik herefter på ’anvend kode’, hvorefter koden anvendes.
  8. Du er nu klar til at udfylde dine kundeoplysninger, hvorefter du klikker på ’fortsæt’ og fortsætter til betalingen.
  9. Når du har betalt, er dine varer bestilt, og du får tilsendt en kvittering for dit køb.

skruvat rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: +46 852 503 057  – Åbent mandag til fredag 9-17.

Salgsbetingelser

Adresse:

Gustavslundsvägen 151F,
S-16751 Bromma
Sverige