Du er lige gået glip af disse Skobox rabatkoder og tilbud

Vind gavekort på 500 kr. hver måned hos Skobox.dk

Tilbud
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Skobox.dk og vær med i konkurrencen...Mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Skobox.dk og vær med i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. hver måned. Det er gratis, at tilmelde sig nyhedsbrevet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fri fragt på alle varer hos Skobox.dk

Tilbud
Køb børnenes forårssko eller forkæl dig selv med lækre sandaler...Mere

Køb børnenes forårssko eller forkæl dig selv med lækre sandaler – Uanset hvad du har brug for, får du fri fragt på alle varer hos Skobox.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

100’vis af nedsatte varer på udsalg

Tilbud
Stort udsalg på Sko, sandaler og støvler i alle de...Mere

Stort udsalg på Sko, sandaler og støvler i alle de nyeste farver, print og trends. Gælder så længe lager haves. Mindre

Se Rabat
100% Succes

En sikker skobox.dk

Skobox.dk er en E-mærket webshop, som også har en fysisk butik ved Hornslet nær Aarhus. Du kan altid finde et stort og velassorteret sortiment af sko – Både mærker og stil er nøje udvalg uanset om du handler i butikken eller på Skobox.dk.

Her kan du se certifikatet på E-mærket.

Butikken i Hornslet åbnede i 2001 og siden er webshoppen kommet til.

Find alle dine yndlingsmærker på Skobox.dk

Skobox.dk er en simpel og neutral webshop, som bringer det unikke frem i skoene. Topmenuen består af ”Dame”, ”Herre”, ”Børn” og ”Tasker”. Alle kategorierne fungere som ”Drop-down”- Menu, som skaber et overblik over både mærker og styles samt nyheder. På den måde kan du nemt og enkelt finde frem til netop de sko, der passer til din stil på Skobox.dk.

I topmenuen finder du også en kategori, hvor du kan se alle mærker. Denne er delt op i både damer, herre og børn, så du kan se, hvilke mærker skobox.dk har til de øvrige kategorier. Du finder blandt andet følgende mærker:

 • Tamaris
 • Skechers
 • Viking
 • Vagabond
 • Rieker
 • Billi Bi
 • Camel Active

Listen her er ikke endegyldig, men blot en oversigt over hvilke mærker du kan forvente, at finde på Skobox.dk.  Alle mærker og styles er nøje udvalgt til dig, så de matcher tidens trends, har en høj kvalitet og kan klare hverdagens strabadser.

På skobox.dk kan du, når du klikker dig ind på en kategori, bruge filtreringsfunktionen til at finde sko, som er i din størrelse, farver, mærke samt kollektion. Derudover kan du også vælge hvilken rækkefølge produkterne skal vises i på Skobox.dk.

Når du sidder og kigger på alle de lækre sko, så kan det være svært at vælge, men så er det jo godt, at du faktisk kan lave en ønskeseddel, som du kan dele med venner og familie. Det kræver blot, at du opretter dig som bruger på Skobox.dk. Dette kan du gøre ved, at trykke på det lille tegn af et menneske i højre hjørne af Skobox.dk. Her skal du blot indtaste din mail samt ønskede adgangskode og så er du i gang.  Så modtager du også nyhedsbrevet.

Er du lidt af en tilbudsjæger, så skal du kigge under kategorien ”Udsalg”. Her finder du en masse lækre varer til ekstra gode priser. 2 gange om året holder Skobox.dk udsalg.

Skal du købe et par nye sko til en gave? – Så kan du sagtens klare det hos Skobox.dk, for de kan både pakke din gave ind helt uden omkostninger eller du kan bestille et gavekort til en af dine kære. Der er altså rig mulighed for, at købe en gave hos Skobox.dk.

Få den nyeste viden inden for sko mode

Du kan følge Skobox.dk på de sociale medier, hvor de dele ud af den nyeste viden inden for skomode, så hvis du følger Skobox.dk på Facebook eller Instagram, så vil du altid være fuldt opdateret med de nyeste trends, nyheder på shoppen, gode tilbud og konkurrencer.

Derudover kan du også tilmelde dig et nyhedsbrev hos Skobox.dk, hvor du blandt andet kan vinde et gavekort på 500 kr. til Skobox.dk, får alle nyhederne, de gode tilbud samt rabatkoder til Skobox.dk direkte ned i din indbakke – Før alle andre og helt gratis.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål

Skulle der opstå tvivlsspørgsmål eller andet i forbindelse med dit køb hos Skobox.dk, så kan du altid få hjælp i kundeservice på alle hverdage. Ring til dem, send en mail eller kig forbi butikken, så vil Skobox.dk være klar til at hjælpe dig videre. Derudover kan du også kigge under de meste stillede spørgsmål, som Skobox.dk har samlet til dig. Det kan måske give dig svar på dit spørgsmål med det samme og du kan komme videre med din handel.

Kunderne elsker Skobox.dk

Skobox.dk gør en fremragende indsats for deres kunder – Uanset om du handler online eller i butikken. På Trustpilot er der lutter gode anmeldelser med en samlet rating på 9,8 ud af 10, så tyder det på, at der udøvet en god service og at kunderne er vilde med at handle hos Skobox.dk.

Hvad der er endnu er bedre er, at Skobox.dk faktisk giver en tilbagemelding, når du har taget dig tiden til, at skrive en anmeldelse.

De fleste af de tidligere kunder påpeger, at det var nemt at bestille, hurtig levering, super service samt fri fragt, der gjorde forskellen for deres oplevelse.

Du kan med fordel læse hvad tidligere kunder har skrevet lige her.

Få fri fragt og valgfrihed

Når du bestiller sko på Skobox.dk, så får du altid fri fragt og du kan selv vælge om du have din pakke leveret med Post Danmark, GLS eller du vil afhente den i butikken i Hornslet.  Med Post Danmark kan du få den leveret lige til døren, hvorimod med GLS, skal du hente den i din nærmeste pakkeshop.

Skobox.dk vægter højt, at du får en brugervenlig og effektiv oplevelse, når du handler på Webshoppen. Derfor vil de også sørge for, at sende din ordre afsted samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15 på en hverdag. Din leveringstid vil derfor typisk være mellem 1-3 hverdage.

Du kan altid følge din pakke med det Track & Trace du får oplyst, når din ordre sendes afsted.

Hvis du kommer til at bestille dine sko i en forkert størrelse eller af anden årsag ønsker at returnere din ordre, så kan du benytte den forudbetalte returlabel, som bliver sendt sammen med din ordre. Du kan vælge enten at bytte din vare til en anden eller få pengene retur – Det er helt op til dig.

Betalingsmuligheder

Du kan bruge langt de fleste betalingskort på Skobox.dk, som f.eks. Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB, American Express samt Maestro. Derudover kan du også benytte f.eks. China Unionpay, Mobile Pay og V Pay.

Beløbet trækkes først, når din ordre sendes afsted.

Sådan bruger du rabatkoder på Skobox

Vi på Rabatbanditten sørger for, at der altid ligger aktuelle rabatkoder til Skobox.dk, så du kan gøre en god handel. Derfor kan du med fordel holde øje med siden her, for at se om, der skulle komme nye rabatkoder til Skobox.dk eller måske en af de andre shops her på siden.  Nedenfor kan du se en guide til, hvordan du gennemføre et salg på Skobox.dk med en rabatkode.

 1. Find din rabatkode på rabatbanditten.dk
 2. Gem din rabatkode til Skobox.dk
 3. Find nu dine favoritsko på Skobox.dk
 4. Gå til kassen ved at trykke på den lille taske i højre hjørne og dernæst ”Gå til kurv”
 5. Nu kan du se din bestillingsoversigt, vælge om den skal pakkes eller tilføje en kommentar til ordren
 6. Du kan også trykke på ”Værdikode” og indtaste din rabatkode til Skobox.dk
 7. Tryk efterfølgende på ”Gå til kassen”
 8. Vælg betalingsmetode
 9. Indtast dine oplysninger
 10. Vælg leveringsmetode og sted
 11. Gennemse din ordre og tryk på ”Køb”
 12. Nu skal du blot vente på, at du kan hente din ordre på posthuset eller i din nærmeste pakkeshop

skobox rabatkode og værdikode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 86995399

Leveringsbetingelser

Skobox på facebook Skobox på Google-plus

 

 

BUTIKKEN ER ÅBEN

Man-tor: 10.00-17.30
Fredag:    10.00-18.00
Lørdag:      9.30-13.00
Tingvej 8A
8543 Honslet
Danmark