Find din kæreste på farten med Single.dk

Tilbud
Hent app'en og find din kæreste mens du er på...Mere

Hent app’en og find din kæreste mens du er på farten med Single.dk. App’en er GRATIS og du opretter også din profil helt gratis hos Single.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Opret en GRATIS profil nu på Single.dk

Tilbud
Er du klar til kærligheden? Single.dk kan med sikkerhed hjælpe...Mere

Er du klar til kærligheden? Single.dk kan med sikkerhed hjælpe dig med at finde den helt rigtige kæreste iblandt 40.000 aktive medlemmer. Opret din profil nu, og få kærligheden tilbage i dit liv.

Dating har aldrig været sjovere eller nemmere. Mindre

Se Rabat
100% Succes

single-dk rabatkode

Find det perfekte match – opret en gratis profil

Det der med den eneste ene kan godt være svært, for hvor skal man lede for at finde ham eller hende? Single.dk er et online datingsite, som har eksisteret siden 1999 og altså har mange års erfaring med at bringe folk sammen. Med mere end 50.000 aktive medlemmer, mere end 300.000 brugere i alt og 2.500 nye medlemmer hver uge skaber single.dk det perfekte grundlag for sine eksisterende og nye brugere til at finde den rette.

 

Det er helt og aldeles gratis at oprette en profil på single.dk, så du kan se, hvad det hele drejer sig om. Herefter anbefales det, at du køber et abonnement, så du får adgang til alle de fordelagtige funktioner. Abonnementet er løbende og kan opsiges på ethvert givent tidspunkt.

 

Når du har oprettet din profil, er det tid til at lade de andre vide, hvem du er. Dette gør du ved at skrive noget om dig selv, uploade billeder og udfylde dine oplysninger. Intet er påkrævet, men en fyldestgørende profil er med til at øge dine chancer for at finde det perfekte match. Du kan desuden indstille dine søgekriterier og på den måde sortere i dine henvendelser, så du kun får henvendelser fra potentielle matches, der opfylder dine krav og ønsker til en partner.

 

Single.dk for tryg online dating

Et stort plus ved single.dk er, at de tager deres arbejde meget seriøst for at sikre, at du som medlem får de bedst mulige forudsætninger og den tryggeste oplevelse. På single.dk er der stramme regler for profiler og generel opførsel, og overtrædes disse, kan det medføre lukning af ens profil. Disse regler omfatter blandt andet, at alle billeder skal være passende og af en selv – billeder bliver blandt andet kontrolleret for deres ægthed af medarbejdere hos single.dk, og profiltekster må ligeledes ikke indeholde kontaktoplysninger.

 

På denne måde sikrer single.dk deres kunders tryghed, og det er alfa og omega, når det kommer til online dating. Har du mistanke om en fake profil, eller er der en person, som har opført sig upassende og ikke i overensstemmelse med reglerne, kan du anmelde profilen, og så undersøger single.dk sagen. Alle henvendelser bliver taget seriøst og behandlet fortroligt, hvilket er din garanti for et troværdigt produkt.

 

Gå aldrig glip af et potentielt match med single.dk-appen

Vi lever i en verden, hvor vi konstant er på farten og hele tiden søger efter hurtigere og mere bekvemmelige løsninger end de eksisterende, så vi kan have alt med os hele tiden og aldrig gå glip af nyheder og opdateringer. Single.dk har en app, som du kan downloade ned på din smartphone eller tablet – helt gratis. Med appen får du mulighed for at sende og besvare beskeder med det samme uden at være bundet til en computer. Det gør det langt nemmere at holde en samtale i gang, og samtidig kan det virke mere naturligt, når man er i sine vante hverdagsomgivelser og måske endda give noget mere at snakke om. Med appen kan du også finde matches på farten, og måske er du så heldig, at I ikke er mere end få meter fra hinanden. Med single.dk’s matchmaker-funktion på farten går du aldrig glip af potentielle partnere. Find dit livs udkårne eller din nye bedste ven, uanset hvor du er.

 

Find artikler og hjælp dig selv på vej med online dating

Vi ved alle, at kærlighed kan være en forvirrende størrelse, og derfor er det ikke altid lige let at finde hoved og hale i, hvad man føler, hvad det næste skridt skal være osv. Det kan godt være svært at sælge sig selv via skrift og billeder, og derfor er online dating for nogle en svær ting at håndtere eller at blive god til.

 

På single.dk kan du læse artikler om online dating, hvori du kan få tips og tricks til at mestre det at sælge sig selv via din profil, hvordan du håndterer den første date, absolutte no-gos, hvad I skal snakke om, hvordan du aflæser modpartens signaler og meget mere inden for dating-universet. Disse artikler er tilgængelige for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, og det er et rigtig godt værktøj til at få svar på de ting, du går og er i tvivl om, hvis det kilder lidt i maven, men du ikke er helt sikker på, hvad du skal gøre. Dette er en af de ekstra services, der giver single.dk sit særpræg – til glæde og gavn for dig.


Kontakt oplysninger

E-mail: Via dette link

Brugerbetingelser