Prøv simplesite gratis

Tilbud
Du har mulighed for at prøve simplesite helt gratis.
Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse SimpleSite rabatkoder og tilbud

Gratis Domænenavn hos SimpleSite

Tilbud
Opgrader dit abonnement til Pro hos Simplesite.dk og få et...Mere

Opgrader dit abonnement til Pro hos Simplesite.dk og få et gratis domænenavn. Bemærk, at tilbuddet kun er gældende en begrænset periode efter du har oprettet dig som bruger hos Simplesite.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gratis hjemmesider til alle behov

Mange hosting-services er både dyre, besværlige og leverer heller ikke altid det, de lover, og derudover binder man sig ofte til et månedligt abonnement, så længe hjemmesiden er kørende. Hos SimpleSite.com har du mulighed for at oprette din egen webshop, hjemmeside, blog eller lignende – helt gratis. Mere end 18 mio. mennesker verden over har allerede prøvet det. Ingen dyre abonnementer, ingen uoverskuelige betingelser, ingenting. SimpleSite er nøjagtigt, hvad navnet indikerer: simpelt. Du opretter blot din hjemmeside med få klik, vælger dit domæne og vupti – så er du i gang! Hjemmesiderne hos SimpleSite har mange forskellige funktioner og er super nemme at arbejde med. Du er ikke bundet til forudbestemte layouts eller designs, men kan tilpasse og udforme siden helt efter dit eget hoved. SimpleSite er nemt, bekvemt og helt ligetil.

 

Mange funktioner

Men når nu en hjemmeside hos SimpleSite er gratis, har den så ikke meget færre funktioner end en betalingshjemmeside? Svaret er nej. SimpleSite har et hav af forskellige funktioner, som du kan benytte på din hjemmeside alt efter, hvad dit behov er. Først og fremmest kan du, som nævnt tidligere, selv vælge design og layout, så udtrykket passer til det, webshoppen, bloggen eller hjemmesiden omhandler. Derudover kan du tilføje fotoalbums, så dine kunder eller besøgende kan se billeder, eller musik som spiller i baggrunden, når folk besøger din side. Du kan indsætte et kort, så dine kunder kan se, hvor du residerer, og via din personlige kontaktside kan kunder eller gæster let komme i kontakt med dig. Hvis formålet er en webshop, tilbyder SimpleSite dig også forskellige betalingsløsninger, så du og din hjemmeside kan fremstå professionel og troværdig.

Hjemmesiderne fra SimpleSite er designet, så de passer til alle devices. Det vil altså sige, at uanset om du åbner hjemmesiden fra din smartphone, tablet eller computer, er der et særligt visningslayout til det pågældende device. Det gør oplevelsen bedre for dine besøgende, hvilket i sidste ende kommer til at gavne dig.

Dette er blot nogle af de fordele, du får med en hjemmeside fra SimpleSite. Tag selv et kig på SimpleSite.com og læs om alle de smarte og brugbare funktioner.

 

SEO er det nye sort

Når du nu har oprettet din nye blog eller webshop, hvordan sikrer du dig så, at der kommer trafik på siden? Med det øgede antal af webshops og generelt flere online aktiviteter er konkurrencen hård, og man har været nødt til at finde nye måder at markedsføre sig på. SEO – Search Engine Optimization – er et relativt nyt koncept, hvor du via specifikke søgeord og links kan øge antallet af visninger og give dig en højere placering på søgemaskiner som Google eller Yahoo. På SimpleSite får du en udspecificeret guide til, hvordan du benytter SEO på din hjemmeside, så du kan optimere antallet af besøgende og hits og på den måde få maksimal trafik på din side. Læs guiden nøje, og gerne inden du opretter din hjemmeside – dit domænenavn har nemlig også relevant betydning for, hvor succesful den bliver. SEO er ikke svært, men det tager tid. Vær tålmodig og vedholdende – så skal du nok opnå fantastiske resultater.

 

Højt serviceniveau

En del af servicen hos SimpleSite er, at du ved oprettelse af en hjemmeside får 5 e-mailadresser med, som du frit kan bruge, som du vil. Det betyder, at du ikke behøver bruge din private e-mailadresse til din nye webshop eller blog, men får en kontaktkanal, der er særligt tilegnet dit nye site, hvilket giver dig mulighed for at adskille arbejde og fritid. En virksomheds-mail vil desuden få dig til at fremstå professionel udadtil, hvilket øger troværdigheden omkring din webshop eller hjemmeside.

Er du helt grøn i faget og i tvivl om, hvordan du får det bedste ud af din webshop eller blog, eller ønsker du blot at gøre din hjemmeside endnu bedre og få flere besøgende? På SimpleSite.com finder du guides, vejledninger, tips og tricks fra professionelle eksperter til, hvordan du optimerer din hjemmeside, så du får det maksimale udbytte og dine besøgende kommer igen og igen.

 

SimpleSites’ kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med forespørgsler, spørgsmål, eller hvad du ellers måtte være i tvivl om 24 timer i døgnet, så du aldrig behøver at bekymre dig om lange vente- eller svartider. Du kan også tage et kig i deres FAQ, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål.
SimpleSite er altså, på trods af at være en gratis udbyder, et ekstremt godt sted at oprette din hjemmeside, da du får mere eller mindre det samme som hos betalingsudbyderne; mange funktioner, en funktionel hjemmeside og en brugervenlig og formidabel service. Det er ikke for sjov, SimpleSite scorer 8 ud af 10 stjerner på Trustpilot baseret på mere end 4.300 anmeldelser. Mere end 18 mio. mennesker har allerede benyttet SimpleSites’ fantastiske services – er du den næste?

simplesite rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 33 32 17 12

Handelsbetingelser

Adresse:

SimpleSite ApS
Toldbodgade 31, 3. tv.
DK-1253 Copenhagen
CVR 27972454