Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Plantebaserede måltidskasser

Vores planet er i øjeblikket presset i forhold til vores overforbrug og forurening. En ting, der kan være med til at fjerne noget af presset, er at spise mindre kød. Produktionen af kød er nemlig meget hård ved naturen, og derfor kan det godt betale sig at kigge på andre alternativer. Når du bestiller måltidskasser fra food.simplefeast.com, får du derfor heller ingen store, røde bøffer. I stedet får du lækre kvalitetsgrøntsager og tilbehør, som sammen udgør retter, der er mindst lige så lækre, som hvis der var kød i. Når du bestiller, kan du enten vælge, om det skal være vegetarisk og dermed stadig må indeholde eksempelvis mælk, eller om det skal være vegansk og dermed udelukkende være lavet på planter.

Bestil ugekasse eller månedskasse

Hos food.simplefeast.com kan du enten vælge at bestille en måneds- eller en ugekasse. I månedskassen får du fire færdige retter, som du nemt kan varme op de dage, hvor det skal gå lidt ekstra hurtigt. Her er maden klar på blot 10 minutter, og retterne skifter naturligvis fra måned til måned. I ugekassen får du mad til tre aftensmåltider, og her vælger du altså enten vegetarisk eller vegansk. Retterne i ugekassen skifter ligeledes fra uge til uge, så du ikke skal spise det samme gang på gang, og på hjemmesiden kan du altid se denne uges menu.

100% økologisk

Hvis du går op i kvalitet og bæredygtighed og gerne vil have det allerbedste til dig og din familie, så er du kommet det rette sted hen. Hos food.simplefeast.com er alle råvarerne nemlig 100% økologiske. Det sikrer dig de mest smagfulde måltider, som samtidig har belastet miljøet mindst muligt og ikke er fyldt med giftstoffer. Vil du have måltidskasser med holdning, er det altså her, du skal søge hen.

Følg med på bloggen

Ud over at du på food.simplefeast.com kan købe lækre vegetariske og veganske måltidskasser, kan du også læse en masse spændende blogindlæg. De handler om alt det, der er vigtigt for teamet bag food.simplefeast.com, og du kan dermed tage del i deres univers. Vil du for eksempel blive klogere på soja, på plantebaseret kost generelt eller, på hvordan du får dine børn med i køkkenet, så besøg blot deres blog. Her kan du også finde inspiration til spændende retter, læse anmeldelser og meget, meget mere. På den måde er food.simplefeast.com ikke blot en webshop, men også en platform for alle dem, der gerne vil kæmpe for den gode kvalitet og et mere bæredygtigt samfund.

En nem måde at få flere grøntsager på

Nu sidder du måske og tænker ”Jamen jeg er jo ikke vegetar, hvad gør jeg så?”. Svaret er enkelt: Du bestiller mad fra food.simplefeast.com alligevel. Mange har et ønske om at få flere grøntsager og mindre kød på madplanen, men synes det er svært at sammensætte lækre, vegetariske retter. Det problem er du imidlertid ovre med food.simplefeast.com, hvor du får dine måltidskasser leveret med opskrift og lige til døren. Så er du sikret velsmagende retter uden kød, og det er en supernem måde at få flere grøntsager på. Ugekasserne er med aftensmåltider til tre aftener, hvilket vil sige, at I stadig kan få kød mere end halvdelen af ugen, hvis I vil det, men på denne måde er I med til at gøre en forskel for miljøet, og desuden kan det mærkes på kroppen, at man spiser mindre kød og flere næringsrige grøntsager.

Få sund mad leveret lige til døren

Vil du gerne have lækker og sund mad leveret lige til døren? Vil du gerne gøre noget godt for miljøet, dig selv og din familie? Så bestil en vegetarisk eller vegansk måltidskasse fra Simple Feast. Du kan gøre det billigere med en rabatkode fra Rabatbanditten.

Den bruger du således:

  1. Vælg din måltidskasse
  2. Indtast antal personer, leveringsdetaljer, og hvor ofte du vil modtage kassen
  3. Indtast din rabatkode i feltet ”Rabatkode”

simple-feast-rabatkode