Få fri fragt hos ShyToBuy

Tilbud
Bestil din ordre inden kl. 17 og så sender de...Mere

Bestil din ordre inden kl. 17 og så sender de samme dag. Du får fri fragt, hvis du køber for mere end 499 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få op til 20% ekstra rabat hos ShyToBuy

Tilbud
Find gode tilbud på skønhedsbehandlinger og øget seksuel trivsel hos...Mere

Find gode tilbud på skønhedsbehandlinger og øget seksuel trivsel hos Shytobuy. Få op til 20% ekstra rabat ved at se deres tilbud. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 5% rabat ved et like på facebook

Tilbud
Ved at like Shytobuy.dk for du 5% rabat på din første...Mere

Ved at like Shytobuy.dk for du 5% rabat på din første ordre. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få bugt med ømtålelige problemer

Vi har vist alle prøvet at døje med et kropsligt problem, som vi ikke har haft lyst til at fortælle nogen om. Måske har vi forsøgt at udskyde turen til lægen, fordi vi inderst inde håbede, det gik væk igen, og forsøgt at undgå menneskelig kontakt for at slippe for at snakke om det. Dette kan være ting som impotens, vorter, luft i maven, kønssygdomme, uønsket eller mangel på hårvækst, akne og andre mere eller mindre almindelige skavanker. Selvom denne slags problemer er helt naturlige, er det bare ikke altid lige fedt at være den, der døjer med det, og derfor kan man have brug for et sted, hvor man kan få hjælp helt anonymt og uden andres medvirken. Hos ShyToBuy kan du finde naturlige produkter og præparater, der kan afhjælpe disse problemer som et alternativ til besøget på apoteket, hvor du er nødt til at stå ansigt til ansigt og snakke om dine problemer med risikoen for, at andre kunder overhører samtalen. ShyToBuy er stressfrit, bekvemmeligt og en behagelig måde at undgå ubehagelige konfrontationer på.

 

Råd, vejledning og information

Foruden at være en webshop er ShyToBuy også en informationsportal, hvor du kan få råd og vejledning om din lidelse eller dit problem, hvad end det er eksem eller seksuel dysfunktion. ShyToBuy har en mission om at forbedre menneskers sundhed og velvære. De forhandler pt. i 10 forskellige lande, og deres flotte score på Trustpilot vidner da også om, at missionen er lykkedes.

Ved hvert produkt finder du en meget grundig beskrivelse af produktet og dets egenskaber; hvordan det skal anvendes samt anmeldelser fra andre kunder, der har prøvet produktet, så I som kunder kan dele gode og dårlige oplevelser med hinanden.

Hver kategori indeholder meget specifik information om det pågældende problem, hvordan det opstår, hvad du kan gøre ved det og andre nyttige og vigtige informationer i forbindelse hermed. Desuden finder du links til udvidet information, hvis du skulle føle behovet for at læse mere om det.

ShyToBuy er din online platform med al den information, du skal bruge for at få bugt med din pinlige lidelse.

 

Diskret og hurtig levering

Med 13 års erfaring i bagagen har ShyToBuy naturligvis gjort og tilegnet sig en masse viden om de produkter, de sælger, samt deres kunder. De ved, hvad de laver, og gør alt for at opfylde deres kunders behov. Derfor bliver alle deres pakker leveret i en helt diskret indpakning, så ingen anden end du kan se, hvad pakken indeholder, og desuden helt anonym, så der hverken står afsender eller afsenderadresse. Du behøver altså ikke bekymre dig om store labels, som afslører, at du går rundt med en pinlig lidelse, og du kan derfor trygt købe dine varer hos ShyToBuy, hvis du virkelig er ’Shy To Buy’.

Du har mulighed for selv at vælge leveringsmetode, alt efter hvor længe du kan vente på din vare og hvor meget, du ønsker at betale. Det er fleksible løsninger til dig, og det er en af grundene til, ShyToBuy er et anbefalelsesværdigt sted at handle. De er desuden e-mærkede og GeoTrust-certificerede.

 

Spar penge med en rabatkode til Shytobuy

 1. Start med at finde din rabatkode til webshoppen her fra siden
 2. Find det eller de produkter, du ønsker at gøre brug af – husk at læse specifikationerne grundigt, før du køber
 3. Gå til kassen
 4. Her kan du se din ordre, og om den er kvalificeret til gratis fragt
 5. Fortsæt til næste trin
 6. Vælg forsendelsesmetode
 7. Markér feltet ’Ja’ i højre side under ’Har du en rabatkode?’
 8. Indsæt din rabatkode i feltet
 9. Vælg betalingsmetode
 10. Indtast dine adresseoplysninger
 11. Ved betaling med kreditkort skal du nu indtaste dine kreditkortinformationer
 12. Godkend vilkårene og afslut købet.

shytobuy rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 69 96 03 90

E-mail: [email protected]

Betingelser og vilkår

shytobuy på Youtube