Køb for 499 Kr. mere og få GRATIS fragt

Tilbud
Hvis du ønsker at få leveret dine varer gratis skal...Mere

Hvis du ønsker at få leveret dine varer gratis skal du blot købe for 499 kr. Derefter for leveret dine ordre for 0 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Sexkanin rabatkoder og tilbud

Spar op til 60% på udsalget hos Sexkanin.dk

Tilbud
Du kan få op til 60% rabat på massere af...Mere

Du kan få op til 60% rabat på massere af produkter lige nu hos Sexkanin.dk. Se det store udvalg og gør et kup. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Forkæl din partner eller dig selv

Sexkanin.dk er en sjov hjemmeside med en masse forskellige produkter, der kan hjælpe dig og din partner med at få en sjovere og mere spændende hverdag. De har et stort udvalg af produkter til både mænd og kvinder, og der er næsten ikke det, de ikke har at tilbyde på siden. Hvis du ønsker at forkæle din partner eller dig selv, så er det i hvert fald bare med at hoppe ind på siden og gå på opdagelse i det store udvalg af sjove produkter, man næsten ikke engang vidste fandtes.

Udover at have et stort udvalg, så er sexkanin.dk en super overskuelig side, hvor man hurtigt kan finde ud af, hvad der er til ham, og hvad der er til hende. Hvis man søger noget bestemt, så kan man også hurtigt benytte sig af søgefeltet, og på den måde ikke bruge meget tid på at finde det, man søger. Ydermere er der lavet en hel sektion med de produkter, der er på tilbud, så hvis man er ude efter at spare nogle penge, så kan man altså nemt komme til det. Man kan for eksempel spare helt op til 78% på forskellige udvalgte varer, så det er bare med at hoppe ind på siden og gøre en god handel. Trods de billige priser, så går sexkanin.dk altså ikke på kompromis med kvaliteten, som altid er i top blandt deres produkter. Derudover lægges der vægt på hurtig og diskret levering, hvilket skaber tilfredse kunder.

Tilfredse kunder og fin score på Trustpilot

Sexkanin.dk har scoret 6,6 på Trustpilot, hvilket er super fint, og samtidig afspejler anmeldelserne nogle super tilfredse kunder, der har handlet på siden. Blandt anmeldelserne er tilfredsheden især stor, når det kommer til udvalg af levering. Mange ønsker en forholdsvis diskret levering, når det kommer til varerne fra sexkanin.dk, og det må man sige, at de også får. De fleste kommentarer udpeger netop den diskrete og ikke mindst hurtige levering, så man ikke skal vente for længe på sit produkt. Derudover er anmelderne også tilfredse med det store udvalg, de gode priser og tilbud, samt den super gode service der ydes hos sexkanin.dk. Derfor kan man med fuld tryghed handle på siden og forvente en diskret levering til tiden.

Besøg deres blog

Som noget forholdsvist anderledes, så har sexkanin.dk altså også en blog. Du finder et direkte link til bloggen på hjemmesiden, og her kan du altså læse om diverse ting inden for branchen. Hvis man er ny, når det kommer til brugen af sexlegetøj, og gerne vil bliv klogere på forskellige varianter og funktioner, så kan man med fordel hoppe ind på bloggen og blive informeret om diverse ting. Det er super smart, og man kan også selv vælge hvilken kategori, man vil læse om. Man kan også læse om hvilke facebookkonkurrencer, siden kører med i øjeblikket, samt produktanmeldelser, så man kan få en idé om, hvordan produktet er, inden man køber det, og om andre kunder har været tilfredse. Det er altså en super smart måde at holde sine kunder opdateret på hele tiden, og også en måde at inspirere sine kunder på. Det kan i hvert fald varmt anbefales, at man tager et kig på sidens blog, inden man går i gang med at investere i ting på siden, så man har en klar idé om, hvad man egentlig er i gang med at købe.

Tilbud og rabatkoder – sådan fungerer det

Det er på ingen måde besværligt at handle på sexkanin.dk, men derimod super nemt. Alt man skal gøre er at finde det produkt, man ønsker at købe, og derefter lægge det i indkøbskurven, så man er klar til at tjekke ud ved kassen. Sexkanin.dk kører løbende med forskellige tilbud og rabatkoder, så det er bare med at holde øje, så man ikke går glip af at spare en masse penge. Hvis man er så heldig at have fået fat i en rabatkode, så er den altså også super nemt at anvende. Når du skal til at tjekke ud ved kassen, så kommer der et felt frem, hvor du skal indtaste rabatkoden. På den måde bliver den aktiveret, og beløbet bliver trukket fra produktet. Det er altså en super nem måde at spare penge på. Sexkanin.dk kan klart anbefales, hvis du ønsker at pifte hverdagen med din partner lidt op, og samtidig blive klogere på branchen. Det store udvalg og de gode priser er uden tvivl værd at tage et kig på – det behøver nemlig slet ikke at koste en formue at have det sjovt.

sexkanin-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 9829 4559

Kundeservice

Adresse:

Vodskovvej 50
9310 Vodskov

CVR: 32665543

Sexkanin på facebook