Få 50% Rabat på 2. par nye jeans du køber

Tilbud
Ved køb af 2 par jeans hos SELECTED for du...Mere

Ved køb af 2 par jeans hos SELECTED for du 50% rabat på det billigeste par. Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Selected Homme

Selected Homme er en del af den store familieejede danske koncern Bestseller. Bestseller blev i 1975 grundlagt med fokus på, at sælge moderigtigt tøj til mænd og kvinder. Selected Homme bliver solgt i hele Europa og over 41.000 medarbejdere arbejder hver dag på, at kunne tilbyde dig herremode med stil, afslappethed og til gode priser.

Selected Homme er skabt til den modebevidste mand, der ikke går på kompromis med sit udseende og samtidig ynder at have et autentisk look og en garderobe han kan mixe på kryds og tværs af styles – Det er Selected Homme.

Bestseller-koncernen prioritere det sociale ansvar og bæredygtighed. Det betyder, at du kan købe herremode hos Selected Homme og samtidig støtte, at producenterne i Kina, indien og Bangladesh arbejder og lever under ordentlige forhold. Ligeledes bruger de kun materialer, der ikke skader miljøet. Ligesom at maskinerne de arbejder med, er at nyeste og mest miljøvenlige teknologi.

Selected Homme har butikker fordelt i hele Danmark, men også store dele af Europa. Du kan altid finde den nærmeste butik nær dig ved, at gå ind under ”Find butik” nederst på webshoppen.

Bestseller består foruden af Selected Homme, også af Selected Femme, Bianco, Jack & Jones, Vila, Vero Moda og en række andre virksomheder, der alle tilbyder moderigtigt tøj og sko til både mænd og kvinder.

Find din stil på Selected Homme

På Selected Homme finder du herremode til den moderne mand, der prioritere at have sin egen stil med et autentisk og afslappet look. Du finder hos Selected Homme alt fra Bluser, toppe, jeans og T-shirts til sko, accessories, shorts, strik og cardigans. Kort sagt kan du altså købe alt til den fuldendte og moderigtige herregarderobe.

I Topmenuen er den enkelt delt op, så du nemt kan finde de styles du leder efter. Du kan finder følgende overordnede kategorier hos Selected Homme:

 • Nyheder
 • Strik
 • Skjorter
 • Bukser
 • Overtøj
 • T-shirts
 • Tailoring
 • Sko
 • Jeans
 • Sweat
 • Shorts
 • Accessories
 • Tilbud
 • Gavekort

Alle kategorierne er bygget op som ”Drop-down” og giver dig et lille sneak-peak med et billede samt relevante underkategorier. Det giver dig mulighed for hurtigt, at finde det du søger.

Sidst finder du også en kategori ”Mere”. Her finder du et lille overblik over nogle af de øvrige Bestseller Brands, kontaktinformationer, Find butik og ofte stillede spørgsmål. Det er altså en kategori af mere praktisk karakter hos Selected Homme.

Når du klikker dig ind på en kategori på Selected Homme får du vist alle produkterne. Du har dog mulighed for, at få filtrere din søgning, så du kun får vist på produkter i din størrelse, ønskede farve eller et bestemt prisniveau.

Under hvert produkt på Selected Homme får du også vist en række andre produkter, som er relateret til den søgning du lige har foretaget. På den måde kan du altså lade dig inspirerer og dermed få den fuldendte garderobe.

På forsiden af Selected Homme finder du også en masse inspiration til den kommende herremode. Du har også mulighed for via forsiden, at købe et komplet look, som er nøje sammensat til dig, der vil spare tid på shopping og samtidig vil være med på moden.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge kan du altid benytte størrelsesguiden hos Selected Homme. Den finder du nederst på siden.

Herremode er mere end tøj

Hos Selected Homme kan du købe mere end bare tøj til den moderigtige mand. Du kan også købe sko og accessories. Find alt fra læderstøvler til sneakers hos Selected Homme. Man tror accessories kun er til kvinder, men hos Selected Homme finder du også en række accessories, som er med til, at fuldende din garderobe. Find strømper, slips, solbriller, bælter, lommetørklæder, Boxershorts og meget mere.

Gode tilbud hos Selected Homme

I topmenuen finder du ”Tilbud”. Her finder du altid en masse lækre varer til nedsatte priser. Du kan lade dig inspirere ved, at kigge alle produkterne i gennem eller du komme filtrere din søgning, hvis du leder efter noget bestemt eller kun vil se produkter i din størrelse.

Køb gavekort på Selected Homme

Er du løbet tør for gaveideer er et gavekort altid et sikkert hit. Hos Selected Homme kan du købe gavekort til ham, der elsker mode. Du kan vælge mellem forskellige prisniveauer fra 50 kr. og op til 3.000 kr., så uanset budgettet, så er det muligt, at forkæle en med et gavekort.

Gavekortet bliver sendt til din mail – Klar til blive printet ud.

Følg med i herremode

Hvis du gerne vil være med på moden samtidig med, at du præsentere din egen stil, så er Selected Homme stedet for dig. Her finder du altid et stort udvalg af tøj til mænd, som kan sammensættes på kryds og tværs af styles. Under ”Nyheder” i topmenuen finder du altid de nyeste styles på Selected Homme.

Læs med på Bloggen, som du finder øverst på venstre side af shoppen. Du bliver inspireret og får information omkring den kommende mode. Så har du altid styr på moden og kan være den første blandt vennerne til, at præsentere moden.

Derudover kan du også blive med at kundeklubben hos Selected Homme, hvor du på mail får sendt unikke rabatkoder til Selected Homme, VIP-tilbud samt konkurrencer. Der er naturligvis også information omkring nyheder hos Selected Homme samt kommende kampagner. Det er gratis, at være medlem i kundeklubben, men til gengæld har du en masse fordele ved at være med.

Følg også Selected Homme på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube.

Kundeservice hos Selected Homme

Du kan altid få hjælp hos Selected Homme, hvis du har spørgsmål til produkterne eller til din ordre. Du finder kontaktinformationerne under ”Mere” i topmenuen og samme sted kan du også finde svar blandt ofte stillede spørgsmål.

Det siger andre om Selected Homme

Når du handler hos Selected Homme, uanset om det er online eller i en af de 200 butikker i Danmark, så kan du altid se hvad andre har haft af indkøbsoplevelser hos Selected Homme. Find anmeldelser på Trustpilot.com, hvor de opnår en samlet rating på i alt 7,4 ud af 10.

Levering og betaling hos Selected Homme

Køb online hos Selected Homme og vælg mellem flere forskellige leveringsmetoder. Du kan vælge, at få det leveret til din nærmeste butik, til nærmeste pakkeshop eller posthus eller på din hjemmeadresse. Din ordre fra Selected Homme vil blive leveret med GLS eller Post Nord i løbet af 2-3 hverdage.

Når du skal betale for din ordre kan du vælge mellem følgende betalingsløsninger hos Selected Homme:

 • Kreditkort, som Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, JCB, American Express.
 • Paypal
 • Faktura, som skal betales senest 14 efter din ordre bliver sendt.

Har du brug for, at returnere din ordre kan du altid gøre det i en af Selected Homme butikkerne eller du kan gøre det med Post Nord eller GLS – Uanset, så gælder der 14 dages returret ved køb online.

Køber du for mere en 399 kr. får du fri fragt.

Sådan gør du en god handel hos Selected Homme

For at gøre en god handel hos Selected Homme kan du altid kigger under ”Tilbud” i topmenuen, hvor du finder mange spændende produkter til nedsatte priser. Derudover kan du gratis tilmelde dig kundeklubben hos Selected Homme og få en velkomstgave i form af en rabatkode til Selected Homme. Derudover vil du efterfølgende også altid være den første til modtage de gode tilbud, unikke rabatkoder til Selected Homme samt andre særlige fordele.

Derudover kan du også holde øje med siden her, hvor vi altid vil holde dig opdateret med aktuelle rabatkoder og tilbud.

Gennemfør en handel hos Selected Homme nemt og enkelt:

 1. Gå ind på Selected Homme
 2. Find dine favorit styles og læg dem i kurven
 3. Gå til indkøbskurven og gennemse din ordre
 4. Nedenfor skal du vinge ”Jeg vil gøre brug af en rabatkode” af
 5. Indtast nu din rabatkode til Selected Homme.
 6. Tryk på ”Anvend”
 7. Gå videre til bestilling
 8. Log ind på din konto eller bestil som gæst.
 9. Indtast dine oplysninger
 10. Vælg betalings- og leveringsmetode
 11. Gennemfør din ordre
 12. Glæde dig til, at være med på herremoden

selected-homme-rabatkode


Kontakt oplysninger

Kundeservice kan kontaktes her

Læs mere om SELECTED HOMME her

selected på facebook