Køb 2 par bukser for kun 800 kr.

Tilbud
Du kan lige nu købe 2 par jeans til kun...Mere

Du kan lige nu købe 2 par jeans til kun 800 kr. hos SELECTED FEMME. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Selected Femme

Selected Femme er en del af den store familieejede danske koncern Bestseller. Bestseller blev i 1975 grundlagt med fokus på, at sælge moderigtigt tøj til mænd og kvinder. Selected Femme bliver solgt i hele Europa og over 41.000 medarbejdere arbejder hver dag på, at kunne tilbyde dig modetøj til kvinder med stil og til gode priser.

Selected Femme er skabt til den modebevidste kvinde, der ikke går på kompromis med sit udseende og samtidig ynder at have et autentisk look og en garderobe hun kan mixe på kryds og tværs af styles – Det er Selected Femme.

Bestseller-koncernen prioritere det sociale ansvar og bæredygtighed. Det betyder, at du kan købe modetøj til kvinder hos Selected Femme og samtidig støtte, at producenterne i Kina, indien og Bangladesh arbejder og lever under ordentlige forhold. Ligeledes bruger de kun materialer, der ikke skader miljøet. Ligesom at maskinerne de arbejder med, er at nyeste og mest miljøvenlige teknologi.

Selected Femme har butikker fordelt i hele Danmark, men også store dele af Europa. Du kan altid finde den nærmeste butik nær dig ved, at gå ind under ”Find butik” nederst på webshoppen.

Bestseller består foruden af Selected Femme, også af Selected Homme, Bianco, Jack & Jones, Vila, Vero Moda og en række andre virksomheder, der alle tilbyder moderigtigt tøj og sko til både mænd og kvinder.

Find din stil på Selected Femme

På Selected Femme finder du modetøj til kvinder, der prioritere at have sin egen stil med et autentisk og afslappet look. Du finder hos Selected femme alt fra Bluser, toppe, jeans og T-shirts til sko, accessories, shorts, strik og cardigans. Kort sagt kan du altså købe alt til den fuldendte og moderigtige garderobe.

I Topmenuen er den enkelt delt op, så du nemt kan finde de styles du leder efter. Du kan finder følgende overordnede kategorier hos Selected Femme:

 • Nyheder
 • Shop By Category
 • Inspiration
 • Bryllup
 • Tilbud
 • Gavekort

Sidst finder du også en kategori ”Mere”. Her finder du et lille overblik over nogle af de øvrige Bestseller Brands, kontaktinformationer, Find butik og ofte stillede spørgsmål. Det er altså en kategori af mere praktisk karakter hos Selected Homme.

Når du vælger ”Shop by category” bliver du via en ”Drop-down”- menu præsenteret for en række underkategorier, som du kan vælge i mellem, når du skal have fornyet garderoben. Du kan vælge mellem følgende underkategorier:

 • Jakker
 • Overdele
 • Underdele
 • Kjoler
 • Jakkesæt
 • Sko
 • Accessories

Når du klikker dig ind på en kategori på Selected Femme får du vist alle produkterne. Du har dog mulighed for, at få filtrere din søgning, så du kun får vist på produkter i din størrelse, ønskede farve eller et bestemt prisniveau.

Under kategorien ”Bryllup” kan du vælge mellem mange flotte kjoler, der er særligt velegnede til bryllupper, der passer til årstiden.

Under hvert produkt på Selected Femme får du også vist en række andre produkter, som er relateret til den søgning du lige har foretaget. På den måde kan du altså lade dig inspirerer og dermed få den fuldendte garderobe.

På forsiden af Selected Femme finder du også en masse inspiration til den kommende mode for kvinder. Du har også mulighed for via forsiden, at købe et komplet look, som er nøje sammensat til dig, der vil spare tid på shopping og samtidig vil være med på moden.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge kan du altid benytte størrelsesguiden hos Selected Femme. Den finder du nederst på siden.

Mode er mere end tøj

Hos Selected Femme kan du købe mere end bare tøj til den moderigtige kvinde. Du kan også købe sko og accessories. Køb flade sko, høje sko, stiletter. Du finder sko til enhver lejlighed hos Selected Femme – Til både hverdag og fest.

Find mange forskellige accessories, der skal gøre din garderobe fuldendt. Du kan købe tasker, smykker, tørklæder, solbriller, strømpebukser, bikinier og meget mere hos Selected Femme.  

Gode tilbud hos Selected Femme

I topmenuen finder du ”Tilbud”. Her finder du altid en masse lækre varer til nedsatte priser. Du kan lade dig inspirere ved, at kigge alle produkterne i gennem eller du komme filtrere din søgning, hvis du leder efter noget bestemt eller kun vil se produkter i din størrelse. Du finder også særlige kampagner som f.eks. køb 2 for 350 kr., forårstilbud, sidste chance eller hvad de nu lige kan finde på til dig hos Selected Femme.

Køb gavekort på Selected Femme

Er du løbet tør for gaveideer er et gavekort altid et sikkert hit. Hos Selected Femme kan du købe gavekort til hende, der elsker mode. Du kan vælge mellem forskellige prisniveauer fra 50 kr. og op til 3.000 kr., så uanset budgettet, så er det muligt, at forkæle en med et gavekort.

Gavekortet bliver sendt til din mail – Klar til blive printet ud.

Følg med i moden til kvinder

Hvis du gerne vil være med på moden samtidig med, at du præsentere din egen stil, så er Selected Femme stedet for dig. Her finder du altid et stort udvalg af tøj til kvinder, som kan sammensættes på kryds og tværs af styles. Under ”Nyheder” i topmenuen finder du altid de nyeste styles på Selected Femme.

Læs med på Bloggen, som du finder øverst på venstre side af shoppen. Du bliver inspireret og får information omkring den kommende mode. Så har du altid styr på moden og kan være den første blandt vennerne til, at præsentere moden.

Derudover kan du også blive med at kundeklubben hos Selected Femme, hvor du på mail får sendt unikke rabatkoder til Selected Femme, VIP-tilbud samt konkurrencer. Der er naturligvis også information omkring nyheder hos Selected Femme samt kommende kampagner. Det er gratis, at være medlem i kundeklubben, men til gengæld har du en masse fordele ved at være med.

Følg også Selected Femme på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube.

Kundeservice hos Selected Femme

Du kan altid få hjælp hos Selected Femme, hvis du har spørgsmål til produkterne eller til din ordre. Du finder kontaktinformationerne under ”Mere” i topmenuen og samme sted kan du også finde svar blandt ofte stillede spørgsmål.

Det siger andre om Selected Femme

Når du handler hos Selected Femme, uanset om det er online eller i en af de 200 butikker i Danmark, så kan du altid se hvad andre har haft af indkøbsoplevelser hos Selected Femme. Find anmeldelser på Trustpilot.com, hvor de opnår en samlet rating på i alt 7,4 ud af 10.

Levering og betaling hos Selected Femme

Køb online hos Selected Femme og vælg mellem flere forskellige leveringsmetoder. Du kan vælge, at få det leveret til din nærmeste butik, til nærmeste pakkeshop eller posthus eller på din hjemmeadresse. Din ordre fra Selected Femme vil blive leveret med GLS eller Post Nord i løbet af 2-3 hverdage.

Når du skal betale for din ordre kan du vælge mellem følgende betalingsløsninger hos Selected Femme:

 • Kreditkort, som Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, JCB, American Express.
 • Paypal
 • Faktura, som skal betales senest 14 efter din ordre bliver sendt.

Har du brug for, at returnere din ordre kan du altid gøre det i en af Selected Femme butikkerne eller du kan gøre det med Post Nord eller GLS – Uanset, så gælder der 14 dages returret ved køb online.

Køber du for mere en 399 kr. får du fri fragt hos Selected Femme.

Sådan gør du en god handel hos Selected Femme

For at gøre en god handel hos Selected Femme kan du altid kigger under ”Tilbud” i topmenuen, hvor du finder mange spændende produkter til nedsatte priser. Derudover kan du gratis tilmelde dig kundeklubben hos Selected Femme og få en velkomstgave i form af en rabatkode til Selected Femme. Derudover vil du efterfølgende også altid være den første til modtage de gode tilbud, unikke rabatkoder til Selected Femme samt andre særlige fordele.

Derudover kan du også holde øje med siden her, hvor vi altid vil holde dig opdateret med aktuelle rabatkoder og tilbud.

Gennemfør en handel hos Selected Femme nemt og enkelt:

 1. Gå ind på Selected Femme
 2. Find dine favorit styles og læg dem i kurven
 3. Gå til indkøbskurven og gennemse din ordre
 4. Nedenfor skal du vinge ”Jeg vil gøre brug af en rabatkode” af
 5. Indtast nu din rabatkode til Selected Femme.
 6. Tryk på ”Anvend”
 7. Gå videre til bestilling
 8. Log ind på din konto eller bestil som gæst.
 9. Indtast dine oplysninger
 10. Vælg betalings- og leveringsmetode
 11. Gennemfør din ordre

sellected-femme-rabatkode


Kontakt oplysninger

Få hjælp af kundeservice her

Se alle Selected Femme åbningstider her

selected femme på facebook