Book et miniophold og Spar op til 30%

Tilbud
Stress af fra hverdagen og inviter familien på en unik...Mere

Stress af fra hverdagen og inviter familien på en unik campingferie med Select Camp. Book et miniophold i Kroatien, Østrig, Italien eller Spanien og spar 30% på jeres Get Away. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Stærke tilbud på campingferie hos Select Camp

Tilbud
tilmeld dig nyhedsbrevet hos Select Camp og vær den første,...Mere

tilmeld dig nyhedsbrevet hos Select Camp og vær den første, der får de stærkeste tilbud på campingferie på en af de mange campingpladser i hele Europa. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar optil 40% på campingophold hos Selectcamp

Tilbud
Lige nu kan du spare op til 40% på Campingophold...Mere

Lige nu kan du spare op til 40% på Campingophold hos Selectcamp. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Toppen af europæisk camping

Campingpladser svinger i kvalitet, som så mange andre produkter og serviceydelser gør. Selectcamp er en aktør, der har gjort det til sit varemærke at opstøve de bedste campingpladser i landene Italien, Frankrig, Spanien og Holland. I en vurdering af, hvad der er bedst, indgår kriterier som beliggenhed og faciliteter altid, lige såvel som de tilgængelige boligtypers kvalitet, hvad enten det eksempelvis er mobile homes eller bungalows, spiller en helt særlig rolle.

Den personlige ferie

Selectcamp vægter den personlige oplevelse højt, fordi firmaet mener, at et sådant præg er med til at gøre enhver ferie god. Denne overbevisning betyder, at Selectcamp har en repræsentant på de forskellige campingpladser, som de tilbyder på deres hjemmeside. Det betyder, at når campister ruller ind på en campingplads bestilt hos dette firma, så står en imødekommende, engelsktalende agent klar til at assistere dem med praktisk information, visning af lejet bolig og/eller tips og tricks om lokalområdet.

Hjemmesidens opbygning

Selectcamp byder på en behagelig hjemmesideoplevelse. Især hvis du som besøgende har intentioner om at komme på campingferie. Det første, der springer den besøgende i øjnene på hjemmesiden, er en smart søgefunktion. Den er overskuelig og nem at gå til. Først skal du vælge det land, som du gerne vil campere i. Dernæst skal du, for det land du har valgt, bestemme dig for et specifikt område. Og så skal du indtaste datoen for din ferie – altså hvor mange dage du skal feriere – og sidst, men ikke mindst, hvilken type bolig du ønsker på din campingferie. Herefter ser du, hvad der er tilgængeligt, ud fra de data du har indtastet. Hvis ikke du kan være så specifik, som søgefunktionen lægger op til, kan du også bare føre musen over ”destinationer” oppe i menulinjen. Denne manøvre folder en boks ud med de forskellige destinationer, som findes i Selectcamps produktkatalog. Her kan du for eksempel bare vælge ”alle campingpladser” – under en given destination – og så behøver du slet ikke at tage stilling noget specifikt områder eller en bestemt boligtype. Du kan i stedet lade dig inspirere af, hvad der er af muligheder for camping i Frankrig, Spanien eller i nogle af de andre lande med campingpladser.

Også for tilbudshajer

Er du lidt af en jæger efter gode tilbud på ferie og camping, får du sikkert også øje på menuen ”tilbud”, der befinder sig til højre for ”destinationer”. Ved at føre musen over ”tilbud”, får du mulighed for at vælge ”top 10 campingpladser”. Klikket du ind på denne side, kan du finde de bedste tilbud på campingpladser. Hvis et af tilbuddene udgør en campingplads, som du godt kunne tænke dig at feriere på, er der jo kun endnu mere incitament til at takke ja og modtage en ekstra rabat.

selectcamp-rabatkode

Nemt at booke ferien

Hos Selectcamp er det på ingen måde vanskeligt at booke din ferie. Det er tværtimod meget let. Inden du kommer så langt som til selve bookingen, kan du nemt få overblik over priser og ledighed på de campingpladser, som du finder interessante. Når du har valgt, hvilken campingplads der skal være base for din næste ferie, kan du booke den på hjemmesiden hele døgnet rundt. Derudover sidder konsulenter også klar i firmaets åbningstider til at tage imod opkald, hvis du i højere grad foretrækker at booke din ferien over telefonen. Det kan også være, at du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på via hjemmesiden, og så kan et telefonopkald være godt givet ud.

Skal din næsten campingferien være luksuriøs, så er Selectcamp et glimrende match til at komme denne efterspørgsel i møde. Her vil du finde mange forskellige campingpladser og adskillige faciliteter – alle med de fællestræk at de er særligt udvalgt for deres eksklusive kvalitet. På denne måde kan du gøre det nemt for dig selv at tage på eksklusiv campingferie. Du kan besøge Selectcamp på firmaets hjemmeside, som lyder www.selectcamp.dk. Glæd dig til en rigtig dejlig ferie.


Kontakt oplysninger

Telefon: 7873 3001

Åbningstider: 9.00 til 17.00 på hverdage.

E-mail: [email protected]

Vilkår og betingelser

Adresse:

DBF Vacanceselect A/S
Stationsparken 26
2600 Glostrup
Danmark