Modtag nyhedsbrev og vind 500 kr.

Tilbud
Alle der modtager nyhedsbrevet fra Gucca deltager hver måned i lodtrækningen...Mere

Alle der modtager nyhedsbrevet fra Gucca deltager hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til frit brug på Gucca.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Saxo rabatkoder og tilbud

Op til 40% rabat på Studiebøger

Tilbud
Køb dine Studiebøger  og spar op til 40%. Du kan...Mere

Køb dine Studiebøger  og spar op til 40%. Du kan søge efter din pensumliste og købe dem alle samlet nemt og hurtigt. Mindre

Se Rabat
96% Succes

Spar Helt op til 84%‎ på Bøger

Tilbud
Køb bøger på Dansk hos Gucca.dk med en besparelse på...Mere

Køb bøger på Dansk hos Gucca.dk med en besparelse på op til 84%. De har nogle af Danmarks laveste priser på bøger. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 33% på Harry Potter

Tilbud
Den nye bog om troldmanden Harry Potter er udkommet. Lige...Mere

Den nye bog om troldmanden Harry Potter er udkommet. Lige nu kan du få 33% rabat på denne bog hos Saxo.com Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bagom

Saxo.com går langt tilbage historien. Vi starter dengang, hvor internettet ikke var opfundet og fjernsynet stadig ikke fyldte så meget i vores hverdag. Dengang startede Saxo.com med en boghandel på Østerbrogade i København, nærmere bestemt i 1961.

Siden har grundlæggerne og alle øvrige ansatte gennem tiden arbejdet målrettet på, at bringe forfattere og læsere sammen. I dag er der ca. 60 ansatte, der hver dag bidrager til, at udvide din horisont inden for litteratur og underholdning.

I gennem tiden er der også blevet tildelt en del priser til Saxo.com:

 • I 2012 fik de ”Juryens specialpris” ved E-handelsprisen.
 • I 2014 blev Saxo.com nr. 1 ved FDIHs undersøgelse af danskerne foretrukne internetboghandel i 2013.
 • I 2014 fik Saxo.com også prisen for, at være bedste B2C-virksomhed ved FDIHs E-handelspris overrækkelse.
 • I 2015 modtager Saxo.com Børsens Gazelle-pris.

I dag er Saxo.com ikke udelukkende baseret på internethandel. Den fysiske butik i København består stadig og har kunderne også mulighed for, at få en god snak omkring bøgerne. Du vil nemlig altid møde kompetent personale, som selv er bidt af en gal bogorm. Derudover er der mulighed for, at returnere og bytte bøger, der købt online direkte i butikken.

Mere litteratur til danskerne

Fordi Saxo.com har modtaget mange priser gennem tiden og gjort sig bemærket i det danske erhvervsliv, ved de nemlig hvor meget det betyder, når man får den anerkendelse. Måske var det også derfor, at de 2012 valgte at oprette Saxo Innovationspris, som har til formål, at hylde de bedste initiativer og mest nyskabende tiltag i bogbranchen.

Derudover har Saxo.com også været medvirkende til, at det bliver nemmere for dig, at finde spændende læsestof, når du skal med metroen i København. Metro-litteratur har til formål, at give dig spændende læseoplevelser og samtidig finde nye forfattere og grafiker talenter. Det foregår ved, at der bliver hængt store tapeter op, hvor du har mulighed for via en QR-kode, at downloade læsestof til din mobil eller tablet.

Når Saxo.com vil skabe de bedste læseoplevelser for dig, så betyder det også, at de vil gøre en forskel for hele branchen. Saxo.com har siden 2009 afholdt forfatterskole, som består af gratis online kurser og professionel feedback. Formålet er, at give fremtidige forfattere de bedste muligheder forudsætninger, for at kunne leveres spændende læsestof til dig.

Sådan finder du rundt på Saxo.com

De har forsøgt, at gøre det så enkelt og nemt for dig, som muligt, når du vil købe årets bestseller eller favoritserien. På forsiden møder du nye og aktuelle titler, ligeledes vil du også på forsiden kunne finde bøger, som andre kunder har anbefalet ved, at give dem stjerner.

Topmenuen er overskuelig og enkel med få kategorier, der leder dig ind til en række underkategorier, så din søgning bliver så nem og enkel som muligt:

 • Bøger
 • E-bøger
 • Lydbøger
 • Kurser

 

Bøger, E-bøger og Lydbøger er alle overskueligt bygget op, så når du klikker dig ind, kan du sortere din søgning yderligere ud fra en række andre faktorer:

 • Forfatter
 • Kategori
 • Sprog
 • Format
 • Forlag
 • Tags
 • Sorter (vælg om du vil se billig eller nyeste mfl. Først)

Under Kurser finder du alt hvad hjertet begærer og henvender sig primært til dig, som ikke har tid til at gå på det ene kursus efter det andet. Du finder alt lige fra kærlighed, ændring af vaner, tarotkort til hvordan du lære at male.

Nogle kurser er delt op i flere moduler og de bliver sendt til dig på mail, så snart du har gennemført din bestilling. Så kan du tage kurset, når du har tid!

Bliv medlem og få mange fordele

Der er mange fordele ved at være plusmedlem hos Saxo.com. Du får blandt andet en lang række bøger til en væsentlig lavere pris end normalt. Denne pris kan du altså finde under den normale pris. Du kan spare op til 70 % på en række udvalgte titler.

Ovenikøbet får du også lige fri fragt, når du bestiller bøger på Saxo.com, en udvidet returret samt hurtigere support, såfremt der måtte opstå problemer med din bestilling eller du har spørgsmål til deres produkter.

Sidst, men ikke mindst, så optjener du også bonuspoint på dit Club Matas kort hver måned.

Det er faktisk et plus, at være plusmedlem.

Følg med i litteraturens verden og vind

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet hos Saxo.com og være med i lodtrækningen om 500 kr. Herudover får du selvfølgelig også en masse spændende tips til din læsning, inspiration til nye og kommende titler samt konkurrencer og rabatkoder til Saxo.com.

Du finder også Saxo.com på Facebook og Twitter, hvor du også kan følge med i udviklingen og den litterære verden.

Brug for hjælp til din bestilling?

Hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål til din bestilling, så kan du selvfølgelig altid kontakte supporten, som står til rådighed.

Der er 3 måder, som du kan benytte:

 • Find dit svar under ofte stillede spørgsmål
 • Ring til Saxo.com. Find telefonnummer og åbningstid under kundeservice
 • Send en mail. Den finder du nederst på siden.

Husk, at ved skriftlige henvendelser får du hurtigere tilbagemelding, hvis du er pluskunde.

Det perfekte er ikke altid nok! Eller er det?

Der må være en grund til, at Saxo.com har fået så meget succes med deres E-handel og en stor del af det kan kunderne tage æren for.  Gode produkter, gode leveringstider og god support, så er Saxo.com kommet langt og fået en masse glade kunder, der grænser sig til det perfekte. På Trustpilot.dk har de en score på hele 9,3 og som i Trustpilots øjne er perfekt og ensbetydende med glade og tilfredse kunder. Læs bare alle anmeldelserne her!

Du kan også finde anmeldelser af selve produkterne på sitet, som kunderne og diverse aviser og anmeldere har givet stjerner. Det kan være din indikation på om det er noget spændende du er ved at bestiller eller om du skal være lidt mere skeptisk.

Leveringstider og fragtpriser

Når du bestiller bøger hos Saxo.com, som skal sendes fysisk, så kan du med fordel melde din ind, som plusmedlem, som giver dig fri fragt og måske en lavere pris på dine bøger.

Din ordre bliver leveret med Post Danmark eller DAO distribution. Du kan altid se, hvor lang leveringstid du kan forvente på din ordre under hvert produkt, men der går typisk 1-5 hverdage.  Ved forudbestilling eller varer, der er i restordre forekomme længere leveringstid, men dette vil du blive oplyst om.

Du kan altid følge din ordre status på din profil, som du automatisk opretter ved køb på Saxo.com. Derudover vil du også modtage en SMS, når du kan afhente din bestilling på Posthuset eller ved pakkeboks.

Betalingsmetoder og muligheder

Der er flere muligheder for betaling på Saxo.com og som udgangspunkt kan du selvfølgelig betale med langt de fleste betalingskort. Derudover er der mulighed for, at lave en afbetalingsordning via ViaBill, som kan afdrages over 12 eller 24 måneder. Slutteligt er MobilePay også kommet til, som en betalingsløsning for privathandlende.

Handler du på vegne af en institution eller anden offentlig myndighed, så kan du betale med Faktura (EAN). Det eneste krav, er at virksomheden eller institutionen har eksisteret i mere end 2 år.

Få rabat og masser af fordele

Hos Saxo.com er der masser af muligheder for, at lave en god handel. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du blandt får tilsendt unikke rabatkoder til Saxo.com samt gode tilbud nye og aktuelle titler. Melder du dig ind, som plusmedlem får du adgang til endnu flere gode priser, fri fragt og eksklusive rabatkoder til Saxo.com.  Du kan altid holde øje med siden her, hvor der løbende vil blive opdateret med aktuelle rabatkoder til Saxo.com. Så der er altså masser af muligheder for at gøre en god handel på Saxo.com til fordelagtige priser. Vi har gjort det lidt nemmere for dig og lavet en guide, som viser hvordan du nemt og enkelt gennemføre en handel på Saxo.com.

 1. Find en rabatkode til Saxo.com og gem den.
 2. Gå og find alle dine favorittitler – der er 100-vis at vælge imellem.
 3. Tilføj dem til kurven
 4. Gå til indkøbskurven, når du er færdig med at shoppe løs.
 5. Indtast din mail eller log ind på din profil, hvis du har handlet på Saxo.com.
 6. Gå videre til personlige oplysninger og indtast dem, medmindre du er logget ind på din profil, så gør Saxo.com det for dig.
 7. Nu skal du vælge leverings- og betalingsmuligheder
 8. Gennemfør din bestilling og vent på mange timers underholdning.

saxo rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 38 15 05 10

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-17
Fredag: 9-17
Søndag: 15-22

E-mail: [email protected]

Salgs- og leveringsbetingelser

Saxo.com A/S
Strandboulevarden 89, 2. th.
DK-2100 København Ø
CVR nr.: 29197849

saxo på facebook saxo på Twitter