Få Gratis levering ved køb for over 450 kr.

Tilbud
Når du handler hos Roomformore.dk for du gratis fragt hvis...Mere

Når du handler hos Roomformore.dk for du gratis fragt hvis du køber for over 450 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Find de fedeste brands

Når du besøger siden, opdager du hurtigt, hvor stort udvalget er. Du får med det samme et overblik over, hvad du kan finde på siden, og du kan vælge at sortere produkterne ud fra forskellige filtre. Er du på jagt efter bestemte brands, kan du finde dem under sektionen af samme navn. Det betyder, at du kan gå specifikt efter bestemte mærker, hvilket er meget oplagt, hvis du eksempelvis leder efter en bestemt vase eller stole fra et kendt mærke.

Det er ganske nemt at navigere rundt i de forskellige brands, og hvis du ikke er på udkig efter bestemte mærker, kan du selvfølgelig bare søge efter dine varer på en anden måde. Det kan du eksempelvis gøre ved at kigge under ”produkter”.

Og de sejeste trends

Er du lidt af en trendy type, så kan du også vælge at kigge efter de fedeste trends. Der findes nemlig også en sådan sektion på siden, og du kan derfor hurtigt komme ind og lade dig inspirere. Det er netop nøgleordet på siden, som vi vender tilbage til senere i artiklen.

Er du udkig efter indretning til boligen, så kan du gå specifikt efter den slags, men du kan også vælge at lede efter ting til kontoret, hvilket er oplagt for mange, som gerne vil personliggøre deres kontor, da det ofte kan øge arbejdsmoralen – uanset om kontoret er hjemme eller på en arbejdsplads.

Lad dig inspirere

Det handler om at lade sig inspirere, når man besøger Roomformore.dk. Der er ingen grund til at lade sig begrænse, for mulighederne er virkelig mange, og man kan gå efter specifikke ting, men også bare lade sig forføre af de mange flotte og specielle produkter. Er du vild med at kredse for æstetikken og detaljen, så er roomformore.dk en side, du vil lade dig begejstre af.

Mange er tilfredse

Begejstret er mange andre da også blevet, hvilket kan ses, hvis du undersøger anmeldelserne på Trustpilot. Her viser sig et klart billede af, at folk er ganske tilfredse med siden. Det gælder, når det kommer til udvalget, som er både dybt og bredt indenfor indretning. Derudover er priserne små og kvaliteten alligevel høj, hvilket mange bider mærke i, når de anmelder.

Kundeservicen er også god på siden, hvilket er ganske brugbart, hvis man gerne vil have god og hurtig rådgivning i forbindelse med et køb.

Brug din rabatkode hos Room for more

Hvis du har ladet dig overbevise om, at du skal handle på siden, så vil du nok også gerne have de bedst mulige priser. Det kan du blandt andet få, hvis du udnytter muligheden for en rabatkode. Det er ofte ret nemt at finde en sådan rabatkode til Roomformore.dk, og der skal næppe mere end et par klik til, før du er klar. Husk at gemme koden korrekt, så du kan indløse rabatten.

roomformore-rabatkode

  1. Vælg de produkter du ønsker.
  2. Gå til indkøbskurven og tjek, om dine varer er korrekte.
  3. Gå til betalingen.
  4. Indtast din rabatkode korrekt.
  5. Aktiver din rabatkode. Undersøg, om den ønskede rabat er trukket, før du fortsætter.
  6. Når prisen har ændret sig, kan du fortsætte til de sidste skridt af betalingen – dine produkter er nu helt klar til bestilling, og du kan inden længe nyde dine nye indretningsgenstande.

Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 71 74 10 72

Handelsbetingelser

Adresse:

Room for More IVS

Humlebækgade 30, 2th

2200 København N

Cvr-nr: 38309951