Sælg selv din bolig 299 kr. om måneden

Tilbud
Hvis du selv vil sælge din bolig kan du gøre...Mere

Hvis du selv vil sælge din bolig kan du gøre dette hos Robinhus. Prisen er 299 Kr. om måneden for en Pro Annonce. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Robinhus rabatkoder og tilbud

Gratis Boligvurdering hos RobinHus

Tilbud
Få en gratis boligvurdering hos RobinHus, når du skal sælge...Mere

Få en gratis boligvurdering hos RobinHus, når du skal sælge din bolig. Derudover betaler du et fast lavt salær hos RobinHus. Mindre

Se Rabat
100% Succes

En utraditionel og nytænkende ejendomsmægler

Der er et væld af udgifter, du som boligejer skal oppebære, når du beslutter dig for at sælge. Nogle af dem er naturligvis lovpligtige, herunder eksempelvis tinglysningsafgifter, mens andre er valgfrie. De fleste søger hjælp hos en ejendomsmægler, når de ønsker at sælge deres bolig, sommerhus eller ejerlejlighed, men i disse år er den traditionelle ejendomsmæglerbranche blevet udfordret af nye aspiranter, og denne udvikling har RobinHus et stort lod i.

 

RobinHus er et oplagt valg for dig, der gerne vil spare penge på dit ejendomssalg, og som ikke har noget imod selv at deltage aktivt i processen. Vælger du at alliere dig med RobinHus, skal du nemlig selv vise boligen frem for interesserede købere, mens RobinHus’ mæglere tager sig af de mere formelle og juridiske opgaver, så handlen lukkes. Du bliver således din egen ”ejendomsmægler”, hvilket kan være en stor fordel – for hvem kender egentlig dit hus bedst? Det gør du selvfølgelig. Og bare rolig – du skal ikke tænke på papirarbejde, markedsføring eller salgsopslag. Dette sørger RobinHus for, hvilket gerne skulle sikre en stor interesse og opmærksom omkring dit hus.

 

Mange tilfredse kunder på Trustpilot

Det er en meget stor beslutning at sælge sit hus, og derfor bør du altid nøje overveje, hvem du beslutter at inddrage i denne salgsproces, så det hele går hurtigt og smertefrit – der er intet værre end at betale i dyre domme til en ejendomsmægler, som hverken får solgt eller fremvist ejendommen. Det lader dog ikke til at være noget problem hos RobinHus. På virksomhedens Trustpilot side scorer de nemlig en samlet bedømmelse på hele 9,2 ud af 10, hvilket giver fem grønne stjerner og karakteren ”fremragende”. Over 400 kunder har således givet deres mening til kende, hvoraf godt 78 % af bedømmelserne er på 5 ud af 5 stjerner, mens ca. 16 % er 4 ud af 5. Kunderne på Trustpilot påpeger blandt store besparelser, en kort liggetid og professionelle mæglere som de mest markante fordele ved robinhus.dk.

 

Få en gratis vurdering af din ejendom – og meget mere

RobinHus er på mange måder et friskt pust til den noget reaktionære ejendomsmæglerbranche. Man tilbyder således et hav af attraktive tilbud til boligejere – uanset om man har besluttet sig for at sælge eller blot overvejer sine muligheder. Er du i tvivl om, hvad din ejendom egentlig er værd, kan du eksempelvis bede RobinHus om en salgsvurdering, så du har et tal at forholde dig til, inden du trykker på salgsknappen.

robinhus gratis vurdering

Endvidere tilbyder man også rådgivning, hvis du allerede har fundet dig en køber. Det kan nemlig koste rigtig mange penge, hvis du ikke har styr på alle de juridiske og økonomiske forhold, der gør sig gældende i forbindelse med et boligsalg, hvorfor det kan være en god idé at få en fagkyndig person med ind over det endelige salg, så alt foregår efter bogen – både ift. købsaftalen, finansiering og tinglysning.

 

Massevis af løsninger – også til købere

Gennem årene har rigtig mange valgt RobinHus, idet de ønsker selv at forestå en mindre del af boligsalget for til gengæld at spare penge på ejendomsmæglersalæret. I dag er såkaldt selvsalg dog også blevet populært, hvilket indebærer, at man som sælger selv forestår størstedelen af de opgaver, der er i forbindelse med et boligsalg. Dette inkluderer naturligvis fremvisning, kontakt til interesserede købere og udarbejdelsen af købsaftalen. Her kan RobinHus dog ligeledes være behjælpelig, da man også tilbyder pakkeløsninger, der kan være en stor hjælp for dig, som ikke ønsker at inddrage en ejendomsmægler. Her får du blandt andet professionel fotografering, annoncer på DBA, GulogGratis og selvfølgelig RobinHus’ egen hjemmeside.  Dette øger chancen for, at den rette køber får vished om dit hus/lejlighed, så du forhåbentligt inden længe får solgt din bolig.
Husk desuden, at RobinHus også kan hjælpe dig, når du får brug for et nyt sted at bo. På deres hjemmeside, robinhus.dk, kan du nemt og overskueligt søge i salgslistede boliger, der matcher dine kriterier. Skal det være tæt på København, har du brug for minimum 4 værelser, eller er det en stor grund, der trækker? Du har mulighed for at justere på en række parametre, og du kan sågar indsnævre din søgning til bestemt adresser, hvis du er helt sikker på, hvor du gerne vil bo.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 33 111 006

Faktasider om bolighandel

Adresse:

RobinHus A/S
Toldbodgade 57
1253 København K

CVR-nr. 26 98 48 66

robinhus på facebook