Spar penge på billeje i hele verden

Tilbud
Hos Rentalcars.com kan du spare penge på billeje i hele...Mere

Hos Rentalcars.com kan du spare penge på billeje i hele verden. Indtast dine bookingoplysninger og få den laveste pris på billeje fra mere en 49,000 lokationer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Den bedste pris garanteret hos Rentalcars

Tilbud
Når du sammenligner over 800 firmaer på over 49.000 lokationer...Mere

Når du sammenligner over 800 firmaer på over 49.000 lokationer for du altid den bedste pris. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Har du brug for en bil på ferien? Find den på RentalCars.com!

Den måske vigtigste egenskab ved bilen er den frihed, den giver dig. Du kan tage hvorhen du vil, når du vil, og din bagage kommer med i samme ombæring. Derfor er der også mange, der tager bilen, når turen går sydpå. Men det er ikke altid lige muligt at køre til alle de destinationer, du har lyst til at besøge – og samtidig har du ikke lyst til at undvære en bil og den frihed, den giver dig, efter flyrejsen. Svaret må være at leje en bil, og det kan man heldigvis mange steder. Det er også ret spændende at leje en bil, man ikke har prøvet at køre før, og den kan hurtigt blive en af de ting, der gjorde rejsen ekstra god. Måske skal du til Californien et par ugers tid? I så fald ville det være oplagt at forkæle dig selv med en lækker Ford Mustang cabriolet eller convertible, som de siger i USA, så du kan cruise rundt i hele Californien med vinden i håret. Det kan også være, at turen går til Sicilien, hvor det giver mere mening at have en kompakt bil som en Fiat 500, der ikke fylder alt for meget i den spændende og til tider lidt hektiske, italienske trafik. Men hvor bestiller du udlejningsbilen henne? Det gør du på RentalCars.com!

RentalCars.com er nemlig verdens største bookingservice for udlejningsbiler. De opererer i 163 lande og arrangerer over 7,5 millioner lejer om året, og de har mere end 49.000 lokationer på verdensplan. Deres hjemmeside er tilgængelig på 40 sprog, og de er en del af The Priceline Group, der bl.a. også råder over Booking.com. Du finder ikke en bedre bookingservice!

Hjemmesiden er sat op, så du hurtigt kan søge efter den rette bil til din rejse. Du indtaster blot afhentnings- og eventuel afleveringsdestination, afhentnings- og afleveringsdato og -tid, og meddeler, om chaufføren er mellem 30 og 65 år eller ej. Så søger RentalCars.com blandt 800 firmaer, mange af dem kendte udlejere som Hertz, Avis, Europcar og Thrifty, for at finde de bedste tilbud til dig! De kan finde alle slags biler til dig. Luksusbiler, minibusser, små hatchbacks, firhjulstrækkere, hurtige sedaner, biler med automatgearkasse – du finder biler til hvilket som helst budget.

Få styr på reglerne direkte på forsiden

Som kunde er det ikke altid let at finde ud af, hvilke regler der gælder, når man lejer biler. Det er muligt, at man som ung, hvilket normalt vil være fra 18 til 24 år, skal betale lidt ekstra, fordi man endnu ikke kan have haft meget erfaring som bilist. Men hvordan tjekker man det? Det kan også være svært nok at finde ud af, hvad man overhovedet skal bruge for at leje en bil. Hvilken type kort skal man have? Skal man vise sit pas eller en anden form for ID ved afhentningen? Kan man leje en bil for en anden person? Er alle gebyrer inkluderet i lejeprisen, eller findes der gebyrer, der kan gøre prisen større? Alle disse spørgsmål er RentalCars.com klar på, for de har lavet et afsnit på forsiden, hvor man kan tjekke de spørgsmål, de får allermest. Spørgsmålene er farvet blåt, og man har mulighed for at udvide svarene, så man finder al den information, man har brug for!

rentalcars rabatkode

Anbefalet af mange kunder

Hvis man kigger på Trustpilot, finder man ud af, at RentalCars.com’s score ligger på 7.9 ud af 10, baseret på over 51.000 anmeldelser. Når man tænker over alle de anmeldelser, er 7.9 en ualmindelig god score, der vidner om, at RentalCars.com yder god kundeservice. Deres internationale kundecenter er også åbent hver eneste dag fra kl. 9.00 til 17.30, og de tager eksempelvis ikke betaling for at ændre din booking, hvad mange andre bookingservices normalt gør.

Næste gang du vil booke en udlejningsbil, så gør det på RentalCars.com!


Kontakt oplysninger

Telefon: 78 73 0 551

Lejebetingelser

Adresse:

TravelJigsaw Limited

Floors 9-12
Sunlight House
Quay Street
Manchester
M3 3JZ
Storbritannien