Spar op til 50% ved køb af brugt bærbar

Tilbud
Når du køber genbrugte bærbare computere hos refurb kan du...Mere

Når du køber genbrugte bærbare computere hos refurb kan du spare helt op til 50%. Mindre

Se Rabat
94% Succes

Spar op til 40% ved køb af genbrugt PC

Tilbud
Når du køber Genbrugt PC via refurb kan du spare...Mere

Når du køber Genbrugt PC via refurb kan du spare op til 40%. Mindre

Se Rabat
97% Succes

Se aktuelle tilbud på mobiltelefoner

Tilbud
Der kommer gode tilbud på mobiltelefoner hos refurb.dk hele tiden.
Se Rabat
100% Succes

Stationær PC – Genbrugt med ny garanti

Tilbud
Se alle de seneste tilbud på Stationære PC hos refurb.dk
Se Rabat
100% Succes

Genbrugt Bærbar – billige laptops fra top brands

Tilbud
Se de mest populære bærbare hos refurb og få en...Mere

Se de mest populære bærbare hos refurb og få en god pris. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Upopulære Refurb rabatkoder og tilbud

Få 5% Rabat på genbrugt IT udstyr hos Refurb

Kode
Brug rabatkoden og spar 5% når du handler hos Refurb....Mere

Brug rabatkoden og spar 5% når du handler hos Refurb. Det er gratis at benytte dig af tilbudet. Mindre

Du er lige gået glip af disse Refurb rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt hos Refurb

Tilbud
Du for altid gratis fragt når du handler hos refurb.dk.
Se Rabat
100% Succes

Spar stort på Black Friday hos Refurb

Tilbud
Der er Black Friday tilbud hos Refurb. Du kan købe...Mere

Der er Black Friday tilbud hos Refurb. Du kan købe brugt IT udstyr med ekstra store besparelser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gør op med den lineære tanke

Refurb.dk har en skabt en forretning, som skaber et bedre miljø for os. Siden 2008 har visionen hos Refurb.dk været at gøre op med en den lineære tanke om at købe nyt, bruge og smide væk. Her kommer cirkulær økonomi ind i billedet, som et teorien er en ideologi, der handler om at tænke i cirkler. Læs mere her under om hvad det vil sige:

Hver gang der bliver solgt 1 brugt pc, skal der produceres 1 mindre og inden for Refurb.dk’s korte levetid har det lykkedes Refurb.dk, at bringe 2 liv i den samme PC; til virksomhed fra ny, derefter til endnu en virksomhed og slutteligt endte den hos en glad privatperson, der købte en god pc til en god konkurrencedygtig pris.

Hos Refurb.dk er kunden ofte også leverandør, fordi de aflevere deres brugte IT-udstyr, men samtidig køber noget andet, fordi behovet har ændret sig eller fordi det eksisterende udstyr er afskrevet og det derfor er tid til at investere i nyt.

Det er ikke bare produkterne på Refurb.dk, der er bæredygtige. Det er også emballagen, som dine produkter bliver leveret i, der er bæredygtige. For Refurb.dk indkøber nemlig emballagen hos Lund & Christensen A/S, som er leverandør inden for brugt emballage.

Derudover er Refurb.dk en Co2-neutral hjemmeside, hvilket betyder blandt andet betyder, at de opkøber Co2-kvoter. Derudover er IT-udstyret naturligvis også genbrug hos Refurb.dk. Du kan læse meget mere om hvad det betyder for dig og for Refurb.dk at have en Co2-neutral hjemmeside.

At drive en virksomhed som Refurb.dk, er bare at sælge brugt og miljøvenligt IT-udstyr. Det kræver en langsigtet vision, som skal sikre, at der bliver arbejdet den rigtige vej og der faktisk skabes resultater. Her kan du læse, hvilke langsigtede visioner Refurb.dk har for at skabe et bedre miljø.

I dag tæller Refurb.dk godt 26 medarbejdere, som alle er specialister inden for deres område. Det skaber en god synergi i forhold til at passe på miljøet.

Genbrugt IT-udstyr til private og erhverv

Som privatkunde hos Refurb.dk har du mulighed for, at købe nyt IT-udstyr til det halve af nyprisen, men med samme garanti, som ved køb af nyt. Inden du køber en PC eller andet IT-udstyr hos Refurb.dk kan du være helt sikker på, at produktet er gennemtestet og tjekket 100% inden det bliver solgt videre til dig. Du får altså kvalitetsprodukter til ekstremt gode og konkurrencedygtige priser.

Hele webshoppen er sat overskueligt op. Med den overordnede topmenu, finder du de overordnede kategorier, så du hurtigt kan finde det du søger:

 • Bærbar PC, herunder små kontorpakker med ekstra udstyr.
 • Stationær PC, Herunder også Gamer pc’er og kontorpakker.
 • Tablets
 • Mobiltelefoner
 • Tilbehør

Fælles for alle kategorier er, at på alle underkategorier hos Refurb.dk finder du en søgefunktion i venstre side, som gør at du sortere i produkterne på Refurb.dk og finde netop det mærke du søger og til den pris du ønsker at give.

Varelageret hos Refurb.dk kan være svingende. Det afhænger helt af hvilke mærker, der kan indkøbes brugt i den opgældende periode, hvor det er aktuelt for dig. Det er dog næsten sikkert, at du kan finde noget inden for f.eks. Apple, Dell, HP og Lenovo. Du kan altså næsten altid finde de mest kendte mærker til halv pris hos Refurb.dk, som selvfølgelig har samme ydeevne, som hvis du købte nyt.

På forsiden af Refurb.dk finder du længere nede på siden et udpluk af de meste populære produkter, skarpeste tilbud og bedste anbefalinger til dig.

Alle produkter på Refurb.dk har fået en badge efter stand, så har du altså en indikation på, hvor brugt din kommende PC er, når du handler hos Refurb.dk. Der er f.eks. et N-badge, som indikerer at varen er helt ny og ubrudt emballage. Det kan f.eks. være tilbehør. Eller du kan finde et badge, der har bogstavet C, som indikere, at produktet må forventes at være i mindre god stand og have en del ridser og brugsspor f.eks.

Få råd og vejledning

Selvom du måske har en idé om, hvad du ønsker, så kan man altså stadig komme i tvivl, men hjælpen er heldigvis nær, for på Refurb.dk kan du altså skrive en live chat, som bliver besvaret, så hurtigt som muligt. Det gør det nemt, at få svar på dine spørgsmål uden at skulle forlade den side du leder efter.

Du kan selvfølgelig også ringe til Refurb.dk eller sende en mail. Det kan dog være, at dine spørgsmål besvares ved, at kigge under ”ofte stilede spørgsmål”, som du finder nederst på Refurb.dk.

Hvis du også er miljøbevidst og tænker, at den udvikling vil du da gerne følge, så kan du selvfølgelig altid vælge at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Refurb.dk – Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.  Her får du alt den viden, der rør sig inden for IT-Teknologi og de skarpeste tilbud direkte ned i indbakken fra Refurb.dk.

Refurb.dk har også en blog, som du kan læse. Her får du en masse spændende læsestof omkring miljø og It-udstyr – OG hvordan de to ting overhovedet kan hænge sammen og hvad man kan gøre for, at passe på sit IT-udstyr.

Slutteligt er der jo selvfølgelig Facebook. Giv Refurb.dk et like og du vil kunne deltage i konkurrencer, få skarpe tilbud og nyttige informationer om dit IT-udstyr.

Glade kunder fordi det bare virker

Ja, vi er altid skeptiske som forbrugere – Især overfor brugt IT-udstyr, men hos Refurb.dk er dit udstyr renset og ny installeret. Det er der flere kunder, der har oplevet på egen hånd og som en kunde har skrevet på Refurb.dk’s Facebookside, så køre det bare – også med leveringen. Denne kommentar bliver selvfølgelig understøttet af de gode anmeldelser på Trustpilot.dk, hvor de score ud 9,3 stjerner ud af 10. Der er altså ingen ko på isen, for også her belønner kunderne med rosende om, at produkterne er i fantastisk stand, leveringen er hurtig og det er nemt at bestille.

Levering eller afhentning – Du bestemmer

Det er muligt, at afhente din vare selv hos Refurb.dk, hvis du ønsker at modtage din ordre lidt hurtigere end hvad fragtmanden eller Post Danmark kan klare. Hvilken forsendelsesmulighed du har, vil du få vist under din bestilling. Der vil typisk være mellem 2-3 dages levering på de fleste ordre. Skulle der mod forventning være længere leveringstid på din ordre, vil du blive kontaktet af Refurb.dk hurtigst muligt omkring en ny leveringstid. Dog kan du altid se den estimerede leveringstid på produktoversigten.

Der er altid gratis levering og fragt på dine ordre hos Refurb.dk – Selv hvis du har brug for, at sende din ordre retur, enten på grund af din fortrydelsesret eller ifølge anden aftale hos Refurb.dk, så afholder de selvfølgelig også udgiften på levering retur til Refurb.dk.

 

Betalingsmuligheder hos Refurb.dk

Du kan betale med de fleste typer af betalingskort på Refurb.dk, herunder MasterCard, Dankort, Visa-kort osv.  Derudover kan du også benytte en række andre betalingsløsninger – også gældende for erhverv:

 • Kontooverførsel – Her skal du selvfølgelig være opmærksom på, at din ordre først vil blive afsendt, når betalingen er registreret.
 • Paypal.
 • Mobilepay.
 • Kontant (Kun i butik).
 • ViaBill – Her kan du vælge afbetalingsløsninger.
 • EAN-Faktura – Dette gælder kun for virksomheder, som har et EAN-nummer.

 

Du kan også betale med rabatkoder hos Refurb

Yes, før læste du, at du kun købe brugte IT-udstyr, der virker som nyt til den halve pris. Nu topper vi den lange fortælling med det vigtigste: Du kan nemlig få rabatkoder til Refurb.dk, som gør det muligt for dig, at få et endnu bedre tilbud. Med rabatkoder til Refurb.dk kan du altså tage skridtet tættere på, at skabe en bedre verden for os alle.  Du kan finde rabatkoderne her på rabatbanditten.dk, hvor du også kan finde rabatkoder til mange andre fede webshops.

Her under finder du en guide til, hvordan du bruger en rabatkode til Refurb.dk:

 1.       Find din rabatkode til Refurb.dk længere oppe på siden
 2.       Gå til Refurb.dk
 3.       Find det IT-udstyr, som du netop mangler
 4.       Læg det i kurven og går derefter til indkøbskurven
 5.       Nu ser du din bestillingsoversigt.
 6.       Accepter handelsbetingelserne og tryk på ”Gå til bestilling”
 7.       Indtast dine personlige oplysninger
 8.       Vælg hvilken forsendelse du ønsker at benytte
 9.   Vælg hvilken betalingsmetode du kan bruge – Her ser du også, hvilket gebyrer der evt. er.
 10.   Nu skal du blot godkende din ordre og afvente at du med god samvittighed kan sidde med din PC
 11.   Du har nu bidraget til en bedre verden.

refurb rabatkode

 


Kontakt oplysninger

Telefon: 70 20 36 47

E-mail: [email protected]

Læs handelsbetingelser her

Refurb ApS
Sortevej 12
8543 Hornslet
Refurb på facebook Refurb gear Google-plus