Gratis aftensmad og film på rejsen hos Radisson Blu

Tilbud
Når du er medlem af kundeklubben "Club Carlson" hos Radisson...Mere

Når du er medlem af kundeklubben “Club Carlson” hos Radisson Blu, så kan du optjene point. Pointene kan du indløse til gratis aftensmad, film, tøjvask m.m. på din rejse. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Billige hotelovernatninger hos Radisson Blu

Tilbud
Meld dig ind i Club Carlson og optjen point. Brug...Mere

Meld dig ind i Club Carlson og optjen point. Brug pointene til at indløse billige hotelovernatninger på ét af de mange hoteller i hele verden. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 20% hos Radisson Blu

Tilbud
Med dette tilbud kan du lige nu få op til...Mere

Med dette tilbud kan du lige nu få op til 20% rabat på din booking af Radisson Blu Hotel. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Europas førende brand

Radisson Blu er Europas førende brand af førsteklasses hoteller og er en del af The Carlson Rezidor Hotel Group, som administrerer hoteller over hele verden. Faktisk har Radisson Blu mere end 380 hoteller og flere under opsejling. Med sit væld af destinationer kan Radisson med stor sandsynlighed tilbyde dig et hotel, hvor end du skal hen.

Alle Radisson Blus hoteller har gratis internet, så du kan være online uden at skulle betale ekstra – det er service, der vil noget.

 

Pris- og tilfredshedsgaranti

Radisson Blu vil gerne tilbyde dig den bedste pris på hoteller, og derfor har de prisgaranti, så du er sikret, at du ikke betaler overpris. Finder du en billigere pris på en anden hjemmeside, giver Radisson dig den samme pris – og yderligere 25 % rabat. Prisen skal blot være fundet på en officiel hjemmeside.

En anden service, der gør Radisson til noget helt særligt, er deres tilfredshedsgaranti. Er du utilfreds med noget, eller oplever du problemer i forbindelse med dit ophold, vil Radisson gøre alt for at være dig behjælpelig. Såfremt problemet ikke kan udbedres, eller du er stadig utilfreds, når du forlader hotellet, træder vores tilfredshedsgaranti i kraft, og så skal du ikke betale. Hos Radisson prioriteres gæsten højest, og er du altså altid sikret et ekstremt højt serviceniveau – det er essensen af Radisson Blu.

 

Club Carlson

Radisson vil gerne give noget igen til deres loyale kunder, og de tilbyder derfor alle at blive medlem af deres fordelsprogram Club Carlson. Her optjener du point pr. USD, du bruger. Som medlem af Club Carlson kan du blandt andet, alt efter rang, optjene til rabatter på mad og gratis overnatninger. Dine point kan indløses til præmie overnatninger, gavekort m.m. Tilmeld dig allerede i dag, og begynd at optjene point med det samme – der er mange penge at spare.

 

Lad Radisson stå for dit bryllup

Radisson har et helt unikt koncept under navnet Something Blu. Something Blu er et bryllup koncept, der tilbyder dig at hjælpe dig med at planlægge dit bryllup fra start til slut. Tilknyttet konceptet er professionelle bryllup specialister med mange års erfaring, som står klar til at hjælpe dig med det hele, alt fra sammensætning af menuen til location. De har et bredt udvalg af destinationer samt faste, lokale leverandører, der vil gøre alt for at gøre din dag til noget helt særligt.

Som en ekstra bonus, tilbyder Something Blu dig og din partner gratis ophold på jeres særlige bryllupsdage, så I kan mindes det livsbekræftende øjeblik.

Lad Radisson hjælpe dig med at skabe et drømmebryllup, du aldrig glemmer.

 

Gratis app for effektiv booking

Ved download af Radissons gratis app, har du altid dit hotel lige ved hånden. Her kan du nemt og hurtigt booke hotelværelser og overnatninger, eller du kan rapportere om et problem. Desuden giver appen dig fordelagtige funktioner under dit ophold, da den blandt andet tillader dig at bestille roomservice eller vækning, se hotellets menu, bede om håndklæder, puder, kaffe og lignende samt kalde på hjælp til din bagage.  

Du kan med appen også udforske området omkring hotellet, så du kan finde de absolut fedeste seværdigheder, de bedste restauranter, gode shoppingsteder m.m.

Appen fås både til Android og Apple.

 

Følg Radisson Blu på de sociale medier og vind præmier

Radisson er et moderne selskab, der følger med tidens trends – til gavn for dem og dig. Følg Radisson på Twitter, Facebook eller Instagram, og deltag i konkurrencer, se billeder og få guides til de bedste destinationer og seværdigheder verden over. På den måde er du hele tiden opdateret om de nyeste rejsetrends, steder, der er værd at besøge og meget, meget mere.

 

For en helt igennem eksklusiv og unik hoteloplevelse, book da dit næste ophold på et af Radisson’s utallige hoteller rundt om i verden. Hos Radisson er servicen i højsædet, og gæsten er førsteprioritet. Der sættes en ære i at tilbyde dig det ypperste, og det kan mærkes. Tag et kig på hjemmesiden, og book dit næste ophold hér – så er du garanteret en helt særlig oplevelse, du sent vil glemme.

 

Brug Kampagnekode og rabatkoder hos Radisson Blu

Hvis du ønsker at spare yderligere på dit hotelophold skal du benytte en rabatkode eller kampagnekode. Her følger en kort beskrivelse af hvordan du tilføjer din kode når du reservere et ophold på Radisson Blu hotellerne.

 1. Find din kampagne eller rabatkode til Radisson Blu længere oppe på siden. Husk at vælge den der giver dig den største besparelse på¨dit ophold.
 2. Tryk på knappen “Se koden” eller “Til tilbud”. Du kan nu se koden og Radisson Blu hjemmesiden bliver åbnet. Kopier Koden og gå nu til Radisson blu hjemmesiden.
 3. Start i toppen af siden hvor der står “Hvor skal du rejse til?” og udfyld for at starte din søgning.
 4. Du skal nu vælge Ankomst og Afrejse.
 5. Vælg derefter Hvor mange værelser du skal bruge.
 6. Udfyld nu hvor mange Vokse og Børn i er med på rejsen.
 7. I den nederste menu skal du nu vælge “Kampagnekode” og det er vigtigt du gør dette. Ellers er det ikke muligt at få rabatten.
 8. Udfyld nu feltet der kommer frem under menuen med din rabatkode eller kampagnekode.
 9. Tryk på “Reserver nu” knappen og gennemfør din bestilling.
 10. Du vil modtage alt information om din bestilling via e-mail bagefter.
 11. Vi håber du er glade for din booking hos Radisson Blu og besparelsen opnået her på rabatbanditten.dk

Radisson Blu rabatkode og kampagnekode


Kontakt oplysninger

E-mail: Via denne formular

Telefon: 80016784

Vilkår og betingelser

radissonblu på facebook radissonblu på Google-plus radissonblu på twitter radissonblu på Youtube