Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Modetøj til billige penge

Mange store modehuse sælger tøj, der koster en formue, uden at det nødvendigvis er særlig komfortabelt eller behageligt at have på. Hos Queen in Fashion mener de, at alle kvinder skal have råd til lækkert, moderigtigt kvalitetstøj, og derfor får du tøjet til nogle ekstremt skarpe priser, så længe det ikke betyder noget for dig, at der ikke er et særligt mærke i nakken. Tøjet du finder hos Queen in Fashion er unikt, men samtidig stilrent og moderigtigt, og du skal derfor ikke gå og bekymre dig om at se ti andre kvinder i den samme kjole, når du går ud. Kvaliteten er høj, og både pasform og komfort er i top. Du finder alt i tøj, sko og accessories lige fra fine sommerkjoler til elegante cocktailkjoler, flotte stilletter, varme jakker og unikke jeans. Desuden forhandler de tøj til i plus size, så der er noget for enhver.

Med tøj fra Queen in Fashion vil dine veninder med garanti kigge på dig med beundring og misundelse.

 

Professionel påsætning af hårextensions

Queen in Fashion har deres egen praksis i Aalborg, hvor de tilbyder professionel påsætning af hair extensions i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Her praktiseres hot fusion, cold fusion og easy weft – alt efter dine præferencer og dit behov. Du kan bestille og betale dine extensions via hjemmesiden, så du hverken skal medbringe kreditkort eller kontanter til påsætningen. På webshoppen kan du ligeledes købe plejeprodukter til dine extensions i form af særlige børster og plejende hårprodukter, som forlænger hårets levetid. Hos Queen in Fashion får du grundig vejledning i, hvordan du bedst plejer og vedligeholder håret af en professionel, så du kan have dine extensions så længe som muligt. På Facebook kan du se billeder af arbejdet – så kan du helt selv vurdere.

 

Køb i dag og få din vare i morgen

Der er ikke noget mere frustrerende end at skulle vente i flere uger på at modtage sin pakke, uanset om det er forventningens glæde, eller om det er fordi, man har købt en kjole til en særlig begivenhed i weekenden. Derfor sørger Queen in Fashion for altid at have korte leveringstider, så du kan bestille din vare i dag og have den hos dig allerede i morgen. Uanset beløbets størrelse koster fragten dig altid den nette sum af blot 35 kr., hvilket er med til at sikre dig den hurtige forsendelse – det er da til at finde ud af.

Hos Queen in Fashion har du mulighed for at betale med faktura, så du kan udskyde hele eller dele af din betaling. Faktisk får du op til 2.000 kroners rente- og gebyrfrit afdrag, så du kan købe det, du mangler, i dag og betale beløbet tilbage i små bidder. Det er som at spare op, bare i omvendt rækkefølge. Dette gør det også muligt for dig at afbetale din hårpåsætning, så du kan få det smukkeste hår til bryllup, konfirmation eller en anden særlig begivenhed uden at skulle smide hele beløbet på én gang og potentielt vælte dit budget. Hos Queen in Fashion får du god service, hurtig levering og lave priser, og hvis du ikke tror os, kan du selv læse anmeldelserne på Trustpilot – de lyver nemlig ikke.

 

Sådan bruger du en rabatkode hos Queen in Fashion

 1. Kopier den rabatkode her fra siden, du ønsker at bruge på queeninfashion.dk
 2. Shop løs af lækkert kvalitetstøj på webshoppen
 3. Læg alle dine varer i kurven
 4. Vælg ’Gå til bestilling’ ved at føre musen hen over ikonet af indkøbsvognen i øverste højre hjørne
 5. Udfyld felterne markeret med stjerne
 6. Tryk på plusset ud for teksten ’Rabatkoder’
 7. Indsæt din rabatkode i feltet og tryk på ’INDLØS’
 8. Vælg din foretrukne betalingsmetode
 9. Acceptér handelsbetingelserne
 10. Gå til betaling
 11. Afslut dit køb.

queeninfashion rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: Ikke muligt

Handelsbetingelser

Adresse:

Kayerødsgade 21 c – 9000 Aalborg – CVR: 33437595

queeninfashion på facebook queeninfashion på Twitter queeninfashion Google-plus