Du er lige gået glip af disse Prozis rabatkoder og tilbud

Få 20% Rabat på Protein produkter hos Prozis

Kode
Kampagnen gælder ikke for følgende brands +WATT, Max Protein®, Quamtrax,...Mere

Kampagnen gælder ikke for følgende brands +WATT, Max Protein®, Quamtrax, Self Omninutrition, Stacker2 Europe, Susanagateira®, Victory Endurance og Weider, og ikke disse produkter Prozis Mass Gainer, Prozis 100% Whey Premium Protein, Prozis Zero Whey Isolate and Prozis Sport 100% Real Whey. Mindre

Få gratis levering ved køb over 372 kr. hos Prozis

Tilbud
Når du handler hos prozis.com for du gratis levering med DHL...Mere

Når du handler hos prozis.com for du gratis levering med DHL hvis du køber for over 372 Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Prozis.com

Prozis.com er en verdensomspændende virksomhed, der med sit store udvalg af produkter hver dag sender tusindvis af varer afsted til kunder i hele Europa. De er Europas største forhandler inden for sportsprodukter og kosttilskud og samtidig verdens næststørste forhandler. Det betyder også, at de blandt andet er markedsledende i både Spanien, Frankrig, Portugal og Italien.

Forretningsstrategien hos Prozis.com er enkel; De opkøber produkter i store mængder fra leverandørernes egne laboratorier og sælger det direkte videre til slutbrugeren til markedets bedste priser.

For at sikre, at de kan tilbyde dig produkter af meget høj kvalitet foretager Prozis.com regelmæssige besøg hos leverandørernes laboratorier. Det er din sikkerhed for, at du altid kan købe de bedste produkter på markedet. Derudover har Prozis.com også fået lavet deres eget mærke, der giver dig mulighed for at købe markedet bedste produkter til markedets bedste priser.

At Prozis.com er markedsledende afspejler sig også i, at de er blevet officielle leverandører en til en række sportsklubber, blandt Sporting Portugal, som også er hjemlandet for Prozis.com.

Sådan finder du rundt på Prozis.com

Er du grøn inden for valg af sportsprodukter og kosttilskud, så er Prozis.com et sikkert valg for dig. Når du lander på forsiden bliver du sikkert guidet videre til de produkter, der er relevante for dig. I topbanneret er der mulighed for, at klikke dig ind til produkter efter dit køn. Når du klikker her bliver du ført ind til en anden side, hvor du kan vælge forskellige mål. Det kan være, at du ønsker at tabe dig eller du er på udkig efter produkter, der kan supplere din træning.

Klik på den kategori, der passer til dit mål og følg blot anvisningerne fra Prozis.com, så bliver du ført videre til produkter, der er relevante for dig. Så slipper du for, at bliver forvirret over det store udvalg.

På forsiden finder du også en række udvalgte produkter, gode tilbud og kampagner, som du ikke må gå glip af.

Ved du præcis hvilke produkter du leder efter kan du også benytte topmenuen, som er inddelt i følgende kategorier:

 • Muskelmasse
 • Vægttab
 • Energi
 • Velvære
 • Fødevarer
 • Tøj
 • Mærker

Alle kategorier funger som ”Drop-downs”, hvor du bliver præsenteret for en række underkategorier. På den måde kan du hurtigt klikke dig videre ind til den kategori, som er relevant for dig.

Når du har klikket dig ind på den kategori, som du ønsker, får du vist en række produkter. Du kan sortere din søgning yderligere ved at bruge filteret i venstre side af skærmen på Prozis.com. Her kan du sortere efter mærker, ingredienser, pris, vurdering og meget mere.

Lige nedenunder kan du også se, hvilke produkter inden for den pågældende kategori, der er bestsellere hos Prozis.com. Det giver dig mulighed for, at vælge de helt rigtige produkter.

Mærker hos Prozis.com

Udover, at du kan købe Prozis.com’s eget mærke, så finder du også en række andre mærker, som er direkte importeret fra leverandørernes egne laboratorier. Det er dét der gør, at de kan tilbyde dig de bedste produkter til markedets bedste priser, fordi der ikke er nogen fordyrende mellemled i processen. Det sikrer også samtidig, at Prozis.com har mulighed for, at kvalitetssikrer i langt højere grad samtidig med, at de store indkøb stabiliserer deres leveringsdygtighed.

Du finder følgende mærker hos Prozis.com:

 • Xcore
 • Optimum Nutrition
 • Prozis Sport
 • Scitec
 • Okygen Sport
 • Muscletech
 • Bodyraise
 • BSN
 • Universal
 • Dymatize
 • USPlabs
 • GoldNutrition
 • MuscleMeds
 • Win Nutrition

Og mange flere. Prozis.com er altid på udkig efter spændende leverandører med sportsprodukter og kosttilskud af høj kvalitet og derfor er listen med brands også en dynamisk proces og under konstant udvikling.

Hvis du ved hvilket mærke du leder efter kan du via topmenuen klikke dig ind til det pågældende mærker under ”Mærker”.

Optjen point hos Prozis.com

Når du handler hos Prozis.com optjener du point, forudsat at du har oprettet en bruger. For hvert produkt du køber hos Prozis.com optjener du et vist antal point. Du kan altid se hvor mange point du får, for det pågældende produkt på produktsiden. Pointene kan du bruge til, at indløse eksklusive gaver. Desto flere point, desto mere værdifulde gaver kan du indløse.

Optimer din træning eller vægttab med Prozis.com

Prozis.com sælger ikke bare sportsprodukter og kosttilskud. Du kan også finde en masse inspiration på deres blog, hvor du blandt for tips til din træning, opskrifter og ernæringsforslag samt sportsartikler.

Udover, at følge deres blog kan du også finde Prozis.com kan du også få masser af inspiration på YouTube, hvor du finder en række videoer med træningstips samt inspiration til vægttab og generel velvære.

Hvis du gerne vil have lidt mere end bare tips til din træning og velvære, så kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet hos Prozis.com, hvor du også får gode tilbud samt rabatkoder til Prozis.com.

Find også Prozis.com på Facebook, Google+, Pinterest, Twitter og Instagram – Så går du aldrig glip af gode tilbud og inspiration til din træning.

Kundeservice hos Prosiz.com

Har du spørgsmål til produkterne hos Prozis.com kan du altid kontakte Prozis.com via deres kontaktformular. Du finder kontaktformularen under ”Begynd her!” og dernæst ”Kundeservice”.

Det siger andre kunder om Prozis.com

På Trustpilot.com kan du finde en række anmeldelser fra andre kunder hos Prozis.com. Nogle af de tidligere kunder påpeger den hurtige levering og de gode billige produkter. Samlet set opnår Prozis.dk hele 6,4 ud af 10 i en samlet rating på Trustpilot.com. Du kan læse alle anmeldelserne lige her.

Hurtig levering og betalingsløsninger

Hos Prozis.com bliver din ordre sendt med GLS, DHL eller Post Nord. Du kan forvente en leveringstid på 3-5 hverdage. Ofte bliver din ordre sendt af sted samme dag, som du afgiver den.

Bestiller du for mere end 732 kr. får du fri fragt.

Du kan betale med langt de fleste kreditkort på Prozis.com, som Dankort, Visa og MasterCard. Derudover kan du også lave en betaling med via Paypal. Med denne løsning slipper du for, at finde dit kreditkort frem.

Sådan bruger du din rabatkode fra Rabatbanditten hos Prozis.com

På Prozis.com finder du markedets bedste priser og samtidig kan du også altid finde gode tilbud og kampagner på webshoppen. Derudover er der mulighed for, at spare endnu flere penge på din ordre ved, at bruge rabatkoder til Prozis.com. Modtager du deres nyhedsbrev, vil du fra tid til anden modtage unikke rabatkoder til Prozis.com. Derudover kan du også altid finde aktuelle rabatkoder til Prozis.com her på siden.

Sådan gennemfører du en handel på Prozis.com:

 1. Gå ind på Prozis.com
 2. Find dine favoritprodukter eller lad dig inspirerer blandt de mange produkter
 3. Læg dem i kurven
 4. Gå nu til kassen
 5. Nu ser du en oversigt over din ordre samt hvor mange point du optjener
 6. Tryk på ”Afgiv Ordre”
 7. Opret nu en bruger ved at logge ind via Google eller Facebook
 8. På 4. trin i bestillingsprocessen kan du indtaste din rabatkode til Prozis.com
 9. Vælg leveringsmetode og betalingsmetode
 10. Afgiv din ordre
 11. Vent nu på dine produkter og få mere ud af din træning eller styrk dit vægttab.

prozis-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: via formular her

Handelsbetingelser

Adresse:

ONSALESIT S.A.
Zona Franca Industrial
Plataforma 28, Pavilhão K, Modelo 6 – Caniçal
9200-047 Machico, Madeira (Funchal)
PORTUGAL

prozis på facebook prozis på Twitter prozis Google-plus prozis på Youtube