Bærbar PC til lave priser

Tilbud
Hvis du leder efter en bærbar PC er Proshop et...Mere

Hvis du leder efter en bærbar PC er Proshop et godt sted at starte. De har et bredt sortiment og altid lave priser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Tilbud på hardware hos Proshop

Tilbud
Der er tilbud på Bundkort, Skærme, SSD, Grafikkort og meget...Mere

Der er tilbud på Bundkort, Skærme, SSD, Grafikkort og meget andet. Så hvis du leder efter nyt hardware er det et godt sted at starte. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Alt i elektronik til ham og hende, huset og haven

ProShop er en online webshop med mere end 100.000 forskellige varer inden for elektronik til huset og haven. Du finder alt fra tablets og computere til hardware til hårde hvidevarer – alt, hvad du kan forestille dig. Elektronik er et uundgåeligt element i den almindelige danskers hjem, og på ProShop finder du et langt større udvalg, end hvad der er muligt i en fysisk butik. Således kan du købe alt i elektronik ét sted, uanset om hele familien skal have tablets i julegave, eller du står og mangler en ny printer. Du finder produkter til alle hjemmets rum; TV og lyd til stuen, hvidevarer og maskiner til køkkenet, personlig pleje-produkter til badeværelset, belysning, gadgets til sport, spillekonsoller, kameraer, routere og meget, meget mere. Det brede sortiment gør, at ProShop kan sælge dig varerne til langt under markedspris uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

 

Køb nu og betal senere med rentefri finansiering

For blandt andet studerende er computeren et totalt essentielt værktøj og en forudsætning for, at du kan udføre dit arbejde og følge med i undervisningen. Elektronik er en flygtig størrelse, og med den hurtige udvikling kan det, der bliver betragtet som det nyeste i dag om et halvt år være outdated. Bryder din computer imidlertid sammen midt i eksamensperioden, så kan det være svært at se sig ud af at have brug for en ny – og det kan kun gå for langsomt. Men her opstår et nyt og om noget mere presserende problem: pengene. Det er nemlig langt fra alle studerende, der har råderum i deres økonomi til at finansiere en ny computer nu og her, og det kan såmænd gøre sig gældende i mange tilfælde. En vaskemaskine, der pludselig går i stykker, er heller ikke noget, der kan vente, hvis man er en familie på 4, der vasker tøj hver dag.

 

Således har ProShop lavet en ordning, hvor du får mulighed for at finansiere dit køb over 12 eller 24 måneder, så du ikke skal betale hele beløbet med det samme. Du slipper altså for at bruge hele din opsparing, pengene fra feriekontoen eller at skulle betale skyhøje renter af et overtræk på dankortet, men kan afbetale med et mindre beløb hver måned.

 

God service og sikker shopping

Når du handler hos ProShop er du sikret en tryg og sikker oplevelse – webshoppen er nemlig e-mærket og Trustwave Commerce-valideret, hvilket er din garanti for, at de overholder reglerne, og at ProShop er et sikkert sted at købe sine varer.

 

Du har desuden mulighed for at kontakte kundeservice, hvor professionelle, kompetente og servicemindede medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på alle ugens hverdage – det kan være, du har spørgsmål til levering, et bestemt produkt, priser, installering og montering eller lignende. Du kan komme i kontakt med kundeservice på både telefon og e-mail.


Skulle du mod forventning have en klage, vil ProShop også gøre, hvad der står i deres magt for at løse problemet, så du som kunde alligevel kan komme ud med en god oplevelse. ProShop er altså garanti for sikker shopping og højt serviceniveau hver gang, du shopper.

 

Sådan bruger du en rabatkode på ProShop.dk

 

Har du brug for en ny bærbar computer eller måske et smart kamera til ferien? Med en rabatkode til proshop.dk kan du spare penge. Du bruger din rabatkode således:

 

  1. Først skal du finde og kopiere den rabatkode, du gerne vil benytte dig af. Koden finder du her på siden
  2. Gå til ProShop’s webshop og find den eller de varer, du ønsker at købe. Disse skal lægges i kurven
  3. Gå til din indkøbskurv og vær sikker på, at din bestilling er korrekt.
  4. Fortsæt til betaling
  5. Log ind eller opret dig som kunde. Indtast dine adresse- og kontaktoplysninger.
  6. Accepter salgsbetingelserne
  7. Vælg leverings- og betalingsmetode og indsæt din rabatkode i det særlige rabatkode-felt
  8. Købesummen justeres automatisk, men hold øje med, om rabatkoden er aktiveret
  9. Betal og afslut dit køb.

proshop rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 70 20 50 80

Handelsbetingelser

Adresse:

Proshop ApS
Michael Drewsens Vej 22
8270 Højbjerg
Danmark
CVR: 18 96 62 39