Få gratis fragt på barbergrej

Tilbud
Når du køber for mere end 699 kr. hos Proshave,...Mere

Når du køber for mere end 699 kr. hos Proshave, så får du gratis fragt med i købet. Desuden får du også hurtig levering på barbergrej. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 30% på barbergrej

Tilbud
Lige nu kan du spare op til 30% på barbergrej...Mere

Lige nu kan du spare op til 30% på barbergrej hos Proshave. Du finder udelukkende kvalitetsprodukter af meget høj kvalitet hos Proshave, så gør en god handel allerede i dag.

  Mindre

Se Rabat
100% Succes

Optjen 10% bonus hvergang du handler

Tilbud
Hvis du tilmelder dig proshave's kundeklub optjener du 10% bonus...Mere

Hvis du tilmelder dig proshave’s kundeklub optjener du 10% bonus hver gang du handler. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Danmarks måske største udvalg til både mænd og kvinder

Barbering er for mange en sur pligt, der bare skal overstås, så man ikke ligner noget, katten har slæbt med ind. Det skal gå stærkt, hvilket kan resultere i grimme rifter og en irriteret hud, hvis man ikke er omhyggelig og tager sig god tid – både før, under og efter selve barberingen. Hvis du gerne vil give din hud lidt ekstra kærlighed og skåne den under barberingen, finder du på Proshave et imponerende udvalg af produkter, der sikrer en effektiv, smertefri og sundere barbering.

 

Proshave.dk er den officielle skandinaviske forhandler af en række eksklusive mærker, herunder Floris of London, Dovo Of Solingen, Pils Rasur, Floïd, LEA Classic og Wilde & Harte. Disse mærker udgør dog kun en brøkdel af det enorme udvalg, der omfatter både highend brands og mere budgetvenlige mærker, hvor alle og enhver kan være med – uanset om du er mand eller kvinde. Proshave.dk forhandler nemlig alt i barbergrej og tilbehør til begge køn, og der er selvfølgelig mulighed for at finde produkter, der både er fri for parfume og parabener, hvis du foretrækker dette.

 

Tusindvis af glade kunder og aktive på de sociale medier

Når du handler på nettet, er det en rigtig god idé at forhøre sig hos tidligere kunder, inden du gennemfører din ordre. På denne måde får du indsigt i, hvad der er godt, og hvad der måske kan gøres bedre hos den pågældende webshop, hvilket tydeligvis ikke er ret meget, hvis snakken falder på Proshave. På Trustpilot opnår webshoppen nemlig formidable 9,6 ud af 10, hvilket er en noget nær perfekt bedømmelse. Over 1.000 kunder har givet deres mening til kende, og de påpeger særligt den lynhurtige levering, det store udvalg og de ekstremt favorable priser som baggrunden for de fine bedømmelser. Der er ikke mange danske webshops, som kan prale af en lignende Trustscore, hvor massive 86 % af samtlige anmeldelser er på hele 5 ud af 5 mulige stjerner. Det er en stor cadeau til Proshave, som altså lader til at gøre alt rigtigt.

 

Proshave.dk er endvidere særdeles aktive på de sociale medier, herunder Facebook, Instagram og Twitter, hvor de løbende forkæler deres følgere med konkurrencer, giveaways og billeder af nye produkter. Er du passioneret omkring personlige pleje og barbering, er Proshave.dk et must-follow.

 

Rabatkode til Proshave.dk – sådan gør du

Er du klar til at vinke farvel til de dage, hvor barbering og personlig pleje var en sur pligt, som du egentlig helst var foruden? Med en rabatkode til proshave.dk kan du spare penge på at passe på dig selv og din hud. Nedenfor finder du en kort guide til, hvordan du benytter rabatkoden:

  1. Først skal du finde den rabatkode, du ønsker at benytte her på Rabatbanditten
  2. Indtast proshave.dk i adressefeltet og besøg webshoppen. Her finder du et stort udvalg af forskellige kategorier og produkter – der er noget for alle, uanset køn, budget eller behov
  3. Tryk øverst i højre hjørne for at få adgang til din indkøbskurv
  4. Her kan du se, hvad du har valgt samt den samlede pris. Indtast din rabatkode her – rabatten fratrækkes automatisk
  5. Angiv dine personlige oplysninger, vælg leveringsmetode samt adresse og gennemfør betalingen.

proshave rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 7070 1808

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

proshave på facebook proshave på Twitter